przerabiam mustanga 1966r
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
przerabiam mustanga 1966r
kupiłem mustangac 1966r i zacząłem go przerabiac mam nowy silnik 5.8l v8 racing nowy ze stanów mam też do tego skrzynie biegów automatyczną i inne podzespoły zamawiane ze stanów i nie bardzo wiem co mi jeszcze brakuje proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!! Kowal pozdrawiam jest to moja pierwsza przygoda z mustangiem było to moim mażeniem
Re: przerabiam mustanga 1966r
Bez zdjec nie zgadniemy raczej. Wrzuc zdjec tak duzo jak sie da
Z ktorego auta i roku ten 351 ? Polecam workshop manual albo inna ksiazke w celu wyszukania czesci bo bez tego to jak wielka zgadywanka jezeli nie robil kolega mustanga wczesniej.
poza tym gratuluje

poza tym gratuluje
Mariusz 

Kowal,
po pierwsze gratulacje
po drugie: ZDJĘCIA, ZDJĘCIA I JESZCZE RAZ OPIS... co się znajduje na zdjęciu. Bez tego nikt Ci nie podpowie czego Ci brakuje, co masz zrobić itd. Warto też tak jak tutaj PaniC napisał zainwestować w Haymens:

okładką się nie sugeruj, chodzi głównie o tytuł, ja mam na dysku starsze:

po pierwsze gratulacje
po drugie: ZDJĘCIA, ZDJĘCIA I JESZCZE RAZ OPIS... co się znajduje na zdjęciu. Bez tego nikt Ci nie podpowie czego Ci brakuje, co masz zrobić itd. Warto też tak jak tutaj PaniC napisał zainwestować w Haymens:

okładką się nie sugeruj, chodzi głównie o tytuł, ja mam na dysku starsze:
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

dzięki za pomoc dam sobie rade znalazłam firmę która mi pomoże i powie co mam zamówic żeby auto było złożone do końca jak już się uporam to zdjęcia pokaże co mi z tego wyszło i jak wyglądał przed i po robocie
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Kowal, nie wiemy co to za firma, ale życzymy Ci jak najlepiej. Pamiętaj tylko, że jest tu sporo osób, które już remontowało swoje auta i doskonale wiedzą i podzielą się tą wiedzą, odnośnie tego gdzie jest mina nawet w "dobrym" zakładzie.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
lepiej pokaż teraz to co jest "przed" --> są tu ludzie którzy wiedzą sporo i mogą służyć radąKowal pisze:dzięki za pomoc dam sobie rade znalazłam firmę która mi pomoże i powie co mam zamówic żeby auto było złożone do końca jak już się uporam to zdjęcia pokaże co mi z tego wyszło i jak wyglądał przed i po robocie