Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: Mustang Coupe 2007
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Biały z graffiti
Witajcie Wszyscy.Mustang to jest to! Jeżdżę moim cackiem letni pierwszy sezon.Samochód pomalowany jest w grafiti mojego projektu,a kluczyki wiszą na srebrnym breloku wysadzanym zLotymi kuleczkami,macicą perłową.diamęcikami - naturalnie mojego projektu.Niedługo zaprezentuje wszystko na zdjęciach i może ktoś będzie chciął coś podobnego,to wtedy służę swoją osobą Cieszę się że mogłem do Was dołączyć. Pozdrawiam.Janusz. 

No w końcu się zapisałeśhendeles pisze:Witajcie Wszyscy.Mustang to jest to! Jeżdżę moim cackiem letni pierwszy sezon.Samochód pomalowany jest w grafiti mojego projektu,a kluczyki wiszą na srebrnym breloku wysadzanym zLotymi kuleczkami,macicą perłową.diamęcikami - naturalnie mojego projektu.Niedługo zaprezentuje wszystko na zdjęciach i może ktoś będzie chciął coś podobnego,to wtedy służę swoją osobą Cieszę się że mogłem do Was dołączyć. Pozdrawiam.Janusz.

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
- chwial1
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam.
Jestem tu nowy, ale już od pewnego czasu zarażony Mustangiem. Na razie to tylko marzenie, ale je spełnię, nawet pomimo oporu domowników - bo "ciasno, bo "warczy", bo "dużo pali" i takie tam pierdy.... Pozdrawiam wszystkich miłośników marki.
Jestem tu nowy, ale już od pewnego czasu zarażony Mustangiem. Na razie to tylko marzenie, ale je spełnię, nawet pomimo oporu domowników - bo "ciasno, bo "warczy", bo "dużo pali" i takie tam pierdy.... Pozdrawiam wszystkich miłośników marki.
chwial1
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć "dyzlem w manualu"
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Witaj chwial1! 
Nie, nie, nie! Nie można marzeń odkładać na później!
Jutro będzie ... futro
Później będziesz sobie pluł w brodę, że zwlekałeś ze spełnieniem swojego (męskiego!) marzenia! 
Ja na Mustanga zachorowałem ponad rok temu. Wreszcie kupiłem sobie Mustanga kilka dni temu i jestem przeszczęśliwy
DAJE RADĘ!
A jazda jest wieeeelką przyjemnością! 
Dzisiaj pół dnia jeździłem sobie po okolicy ... tylko dla jeżdżenia
chwial1, jeśli nie jechałeś nigdy Mustangiem, to daj znać, to mogę Cię przewieźć moim Mustangiem 2007, cabrio, V6. Proponuję to Tobie, bo widzę, że wpisałeś sobie w profilu, że jesteś z Warszawy, ja za to pracuję w Warszawie i niedługo będę jeździł Mustangiem do pracy (samo centrum miasta). Teraz jeszcze nie jeżdżę, bo kompletuję papiery do wozu. W razie czego - się odezwij na priv.
Pozdrowienia, Adasław

Nie, nie, nie! Nie można marzeń odkładać na później!

Ja na Mustanga zachorowałem ponad rok temu. Wreszcie kupiłem sobie Mustanga kilka dni temu i jestem przeszczęśliwy

Dzisiaj pół dnia jeździłem sobie po okolicy ... tylko dla jeżdżenia

chwial1, jeśli nie jechałeś nigdy Mustangiem, to daj znać, to mogę Cię przewieźć moim Mustangiem 2007, cabrio, V6. Proponuję to Tobie, bo widzę, że wpisałeś sobie w profilu, że jesteś z Warszawy, ja za to pracuję w Warszawie i niedługo będę jeździł Mustangiem do pracy (samo centrum miasta). Teraz jeszcze nie jeżdżę, bo kompletuję papiery do wozu. W razie czego - się odezwij na priv.
Pozdrowienia, Adasław
- chwial1
- Stowarzyszenie MKP
Pragnienia do spełnienia
Witajcie,
dziękuję Adaslaw za taką przyjemną zachętę. Magia Konika wkręciła mnie i jestem pewien, że dopnę swego. Chcę, żeby Mustang był moim drugim a, licząc auto mojej partnerki(Seat Leon), to trzecim w domu. Oboje mamy spory napęd turystyczny, dużo jeździmy po Polsce i Europie i Saabinka, ktorą robię ok.40tyś km rocznie, przy poziomie spalania rzędu 5-6l ON w trasie, świetnie się do tego nadaje. Mustang służyłby do przyjemnościowej, dostojnej(nikomu nie muszę niczego udowadniać
) jazdy po mieście(w tym do pracy) bądź na krótkie wypady za miasto. Dziękuję za propozycję przejażdzki, ktorą z przyjemnościa rozważę. Miałe okazję pojeździć dwoma Konikami(V6 i V8) w komisie auto-auto.pl na Okęciu. Co prawda tylko po placu, ale i tak byla to ogromna frajda, dla mnie i mojego dorosłego syna. Względy finansowe powodują, że najpierw muszę skończyć leasing Saabinki i dopiero potem, czyli za ponad rok "wejść" w Mustanga, pewnie również w leasingu. Czekanie może być również przyjemne. Martwi mnie trochę opinia o Mustangach na polskim rynku, że są w kiepskim stanie i z niejasną historią a zakup do leasingu będę musiał przeprowadzić przez jakąś firmę. No, ale coż, pożyjemy, zobaczymy. Pozdrawiam.
dziękuję Adaslaw za taką przyjemną zachętę. Magia Konika wkręciła mnie i jestem pewien, że dopnę swego. Chcę, żeby Mustang był moim drugim a, licząc auto mojej partnerki(Seat Leon), to trzecim w domu. Oboje mamy spory napęd turystyczny, dużo jeździmy po Polsce i Europie i Saabinka, ktorą robię ok.40tyś km rocznie, przy poziomie spalania rzędu 5-6l ON w trasie, świetnie się do tego nadaje. Mustang służyłby do przyjemnościowej, dostojnej(nikomu nie muszę niczego udowadniać

chwial1
- chwial1
- Stowarzyszenie MKP
tomec pisze:chwial1, w leasingu tez sie da, ja swojego mustanga mam wlasnie w leasingu. ma to swoje korzysci
niestety moze byc tak ze sytuacja osobista zmusi mnie do pozbycia sie, wiec gdybys np byl zainteresowany przejeciem to mozemy pogadac.
oczywiscie niechcialbym tego robic, ale pewne wzgledy zaczynaja wskazywac na to ze moze mimo ze nie bede chcial - bede musial
Witaj "tomec",
jak wiesz, zakup nie jest u mnie kwestią najblizszych kilku miesięcy, ale może podeślesz mi na privat więcej info o swoim autku. Może sie podkrecę

chwial1
- adaslaw
- Forumowicz
chwial1, a propos Mustangów do kupienia, to jeden z kolegów z klubu sprzedaje swoje V6:chwial1 pisze:tomec pisze:chwial1, w leasingu tez sie da, ja swojego mustanga mam wlasnie w leasingu. ma to swoje korzysci
niestety moze byc tak ze sytuacja osobista zmusi mnie do pozbycia sie, wiec gdybys np byl zainteresowany przejeciem to mozemy pogadac.
oczywiscie niechcialbym tego robic, ale pewne wzgledy zaczynaja wskazywac na to ze moze mimo ze nie bede chcial - bede musial
Witaj "tomec",
jak wiesz, zakup nie jest u mnie kwestią najblizszych kilku miesięcy, ale może podeślesz mi na privat więcej info o swoim autku. Może sie podkrecę. Pozdro.
http://allegro.pl/ford-mustang-v6-2005-i1211592232.html
Ładne! Widziałem na zywo

Pokój, Adasław
- chwial1
- Stowarzyszenie MKP
Dzięki Adasław,
auto prezentuje sie dośc ciekawie, oczywiscie należałoby sprawdzic w realu. Zastanawia mnie troszkę niska cena, ale nie znam sie na licytacjach na Allegro(?). Co prawda, bardziej optuję za V8, ale warto by może obejrzeć i ten egzemplarz. Pozdro
auto prezentuje sie dośc ciekawie, oczywiscie należałoby sprawdzic w realu. Zastanawia mnie troszkę niska cena, ale nie znam sie na licytacjach na Allegro(?). Co prawda, bardziej optuję za V8, ale warto by może obejrzeć i ten egzemplarz. Pozdro

chwial1
- adaslaw
- Forumowicz
Z tej ceny licytacji nic nie wynika. Wynika jedynie to, że największy amator na ten wóz oferował 25K za wóz, ale ile nasz kolega (właściciel) za niego chciał nie wiadomo, bo to jest jego tajemnica.chwial1 pisze:Dzięki Adasław,
Ten kolega (właściciel), mieszka w Warszawie (czyli tam gdzie Ty). Zgaduję, że jeśli byłbyś zainteresowany obejrzeniem wozu na żywo czy przejażdżką testową, to myślę, że z Kolegą załatwilibyście to przez 30 minut (z racji, że to wciąż Warszawa).
O ile pamiętam, Kolega ten sprzedaje swoje V6, gdyż chce kupić sobie V8 ;]
Pokój, Adam
- adaslaw
- Forumowicz
Cześć BartekDwaZlote pisze:na imie mi Bartek, mustangiem nie jezdze choc uwielbiam te samochody, pasjonuja mnie. Sam jezdze Japonskim Muscle czyli Lexem IS F'em, mam nadzieje ze nie przeszkadza nikomu obecnosc kogos takiego
Jeśli chcesz nam udowodnić, że faktycznie uwielbiasz Mustangi, to pokaż to, przyjeżdżając na w przyszły weekend (tam też będziemy) na:
Festiwal Aut Amerykanskich
http://www.festiwalautamerykanskich.pl/
Sprawdziłem za Ciebie: masz jedynie 126 km do Pabianic (mniej niż np. ja) ;P
Nie masz wymówek, Chłopie ;P
Proszę się tu szybciutko wpisywać na listę ;P
http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2259
Jestem przekonany, że kiedy sobie pospacerujesz koło stada Mustangów, to Twoja choroba (na Mustangi) szybko się zaostrzy i kupisz sobie Mustanga

See you in Pabianice,
Adasław
-
- Model: '09 ISF
- Kolor: Matador Red Mica
Wlasnie moj caly problem polega na bardzo wielkim braku czasu... dla mnie jeden dzien jest nie do wyrwania. bardzo duzo pracuje (stety/niestety). Ostatnio spotkalem jednego z waszych kolegow we Wloclawku
ja jedynie w sobote po 22 na 2 - 3 godzinki dookola (Wloclawek - Plock). Lubie umowic sie z kims na spotkanie czy cos ale zloty to troche (narazie) poza moim zasiegiem. A jesli chodzi o mustangi to moj ojciec mysli nad Shelbim GT500 KR wiec zobaczymy jak to bd 
Pozdrawiam

Pozdrawiam