Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Witajcie drodzy użytkownicy najpiękniejszego samochodu na świecie
No to krótko o mnie, jak wszyscy tutaj jestem fanem tych samochodów, począwszy od pierwszego modelu, na najnowszych kończąc. Kiedy pierwszy raz usłyszałem ten charakterystyczny dźwięk silnika, wiedziałem, że to jest miłość xD Moim największym marzeniem jest stać się posiadaczem czerwonego Mustanga z 1966r. w wersji Fastback. Być może kiedyś uda mi się to marzenie zrealizować, na razie pozostaje mi polowanie na ulicach, żeby uchwycić jakiegoś Mustanga i móc zobaczyć go z bliska 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: MUSTANG 2005
- Silnik: V6 3.8
- Kontakt:
-
- Model: mustangiem mx400
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
hej wam wszystki koledzyandronik pisze:Witam wszystkich nowo przybyłych miłośników amerykańskiej legendy motoryzacji. Proszę o napisanie kilku słów o sobie.

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Załączniki
-
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Krzysiek
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Witam jeszcze raz, fajnie że zdecydowałaś się jednak zalogować.Małgosia pisze:Witam wszystkich serdecznie.
Małgosia, szczęśliwa współwłaścicielka Mustanga Convortible z 1965 roku.
Pavulon, ja bym tam na pewno się spóźnił na pociąg - byleby tylko znaleźć wytłumaczenia do przejażdżki konikiemPavulon_ pisze:cześć Gośka![]()
zdążyłaś na pociąg ?

- Małgosia
- Młodszy Forumowicz
- Model: Convertible 1965
- Kolor: czerwony
HejPavulon_ pisze:cześć GośkaMałgosia pisze:Witam wszystkich serdecznie.
Małgosia, szczęśliwa współwłaścicielka Mustanga Convortible z 1965 roku.![]()
zdążyłaś na pociąg ?

Na szczęście się udało

Fociaki rewelacja, żałuję że nie mogliśmy zostać dłużej.
Na następny zlot pojawimy się dzień wcześniej a wyjedziemy dzień później, co odrobimy trochę zaległości.
U Was wszystko ok?
Pozdrawiam
Małgosia
Witam wszystkich!
Wybaczcie, że tak późno daje o sobie znać, ale - powiem szczerze - trochę wstyd mi było się ujawniać ze względu na mój... hmm... "młody" wiek. Parę słów o mnie: na imię mi Rafał, pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego i najwyraźniej jestem najmłodszym użytkownikiem portalu
Marzy mi się Ford Mustang GT rocznik 2006/2008. Liczę na akceptację i wyrozumiałość. W zamian postaram się nie zaśmiecać forum głupimi pytaniami.
Serdecznie pozdrawiam!
Wybaczcie, że tak późno daje o sobie znać, ale - powiem szczerze - trochę wstyd mi było się ujawniać ze względu na mój... hmm... "młody" wiek. Parę słów o mnie: na imię mi Rafał, pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego i najwyraźniej jestem najmłodszym użytkownikiem portalu

Serdecznie pozdrawiam!
God fearing, peace loving, man of the people.
-