Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
No to mogę się już oficjalnie przywitać jako posiadacz mustanga choć w klubie jestem od samego początku i po tym roku udało się zdobyć swoje marzenie...
A więc tak Mustang 2002r 3,8 v6 na felgach 18 Brock B15, kolor mineral gray, co prawda zawsze chciałem czarnego no ale.... i ten jest śliczny, ale jak by ktoś mi powiedział że kupie mustanga w takim kolorze to bym bo wyśmiał...
Autko przyzwoite, pełna seria, nie katowany, zadbany jest, ale raczej nie na tyle jak by zasługiwał taki koń wiec trochę pracy przy nim będzie...
Zdjęcia i postępy z akcji reaktywacji niebawem..
A więc tak Mustang 2002r 3,8 v6 na felgach 18 Brock B15, kolor mineral gray, co prawda zawsze chciałem czarnego no ale.... i ten jest śliczny, ale jak by ktoś mi powiedział że kupie mustanga w takim kolorze to bym bo wyśmiał...
Autko przyzwoite, pełna seria, nie katowany, zadbany jest, ale raczej nie na tyle jak by zasługiwał taki koń wiec trochę pracy przy nim będzie...
Zdjęcia i postępy z akcji reaktywacji niebawem..

-
- Model: Shelby
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
- Kontakt:
Witam serdecznie
Przepraszam za brak PL liter.
Poniewaz sam jezdze konikiem (ukaszonym przez weza
) oraz zajmuje sie tuningiem od dawna a tuningiem Mustanga V6, V8, Shelby (05'->) od ok. 2 lat to pomyslalem ze moze sie tu przydam.
Mysle ze sypne troszke fotkami z europejskich zlotow Mustanga z zeszlego i tego roku (kto byl ten mnie spotkal) gdzie jezdzilismy z hamownia.
Przepraszam za brak PL liter.
Poniewaz sam jezdze konikiem (ukaszonym przez weza

Mysle ze sypne troszke fotkami z europejskich zlotow Mustanga z zeszlego i tego roku (kto byl ten mnie spotkal) gdzie jezdzilismy z hamownia.
Ostatnio zmieniony 2009-08-08, 15:44 przez Piro, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich Forumowiczów,
1. Jeszcze nie - ale może wkrótce uda się zrealizować dziecięce marzenia posiadania Konia - Legendy
2. Wobec czego powyższego - czy jest ktoś z Krk, tak uprzejmy żeby pokazać / przewieźć kompletnego laika w sprawach końskich, Stangiem ad 2005 -> (najlepiej V6tką) - nigdy nie miałem okazji nawet zajrzeć do środka a przecież zdjęcia nigdy nie są miarodajne. . .
3. Wobec czego powyższego z pkt 2 - !!! z góry serdeczne dzięki !!! za ewentualną pomoc
Pozdrawiam,
Łukasz
1. Jeszcze nie - ale może wkrótce uda się zrealizować dziecięce marzenia posiadania Konia - Legendy

2. Wobec czego powyższego - czy jest ktoś z Krk, tak uprzejmy żeby pokazać / przewieźć kompletnego laika w sprawach końskich, Stangiem ad 2005 -> (najlepiej V6tką) - nigdy nie miałem okazji nawet zajrzeć do środka a przecież zdjęcia nigdy nie są miarodajne. . .
3. Wobec czego powyższego z pkt 2 - !!! z góry serdeczne dzięki !!! za ewentualną pomoc

Pozdrawiam,
Łukasz
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
LUK - witka
jesteśmy z Dakotą, zapraszamy. V6 2007. Obecnie dosyć czysty bo niedawno myty

Ostatnio zmieniony 2009-08-13, 14:42 przez kaes, łącznie zmieniany 1 raz.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Jak nakazuje dobre wychowanie i (zasady forum) witam się :)
Witam Szanowne Grono,
Mam na imię Krzysiek i jako 40-sto letni facet zapragnąłem przesiąść się z toczydełka z silnikiem 2,7 td znanej niemieckiej marki do NORMALNEGO SAMOCHODU. Normalnego samochodu z normalnym napędem na tył, z najnormalniejszym silnikiem. W tym wypadku 4,6 V8. ktoś może powiedzieć: "facet ma kryzys wieku średniego", ale to tylko część prawdy. Druga część tej prawdy jest taka, że moja kobita również kocha normalne auta i zrobiłem prezent sobie i jej. A prezentem tym jest mustang z 2001 roku w wersji jak w opisie... Ot i cała historia...
Witam i pozdrawiam
Mam na imię Krzysiek i jako 40-sto letni facet zapragnąłem przesiąść się z toczydełka z silnikiem 2,7 td znanej niemieckiej marki do NORMALNEGO SAMOCHODU. Normalnego samochodu z normalnym napędem na tył, z najnormalniejszym silnikiem. W tym wypadku 4,6 V8. ktoś może powiedzieć: "facet ma kryzys wieku średniego", ale to tylko część prawdy. Druga część tej prawdy jest taka, że moja kobita również kocha normalne auta i zrobiłem prezent sobie i jej. A prezentem tym jest mustang z 2001 roku w wersji jak w opisie... Ot i cała historia...
Witam i pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Gratuluję! Myślę, że pora kupić coś takiego: http://amzn.com/B000ML7YEMzinnn pisze:cześć tu zinn, chciałem zgłościć do klubu mojego SYNA, KTÓRY WCZORAJ PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT !!!!![]()
![]()
Mateusz i mama Joanna czują się świetnie i pozdrawiają wszystkich klubowiczów. Do następnego spotkania, wtedy będziemy już we troje
Dziecko musi mieć właściwe wzorce - to warunek prawidłowego rozwoju emocjonalnego!
A ja chciałbym gorąco podziękować Ekipie krakowskiej za niedzielną prezentację Pięknego Czarnego Mustanga - którym zaraziłem się ja i mój bratkaes pisze:LUK - witkajesteśmy z Dakotą, zapraszamy. V6 2007. Obecnie dosyć czysty bo niedawno myty
![]()
![]()

Swoją drogą nie myślałem, iż sportowe coupe może być tak wygodnym i przyjemnym samochodem, co jest tylko i wyłącznie kolejnym argumentem na tak !!!
P.S. Mam nadzieję, że w nieodległej przyszłości zaprezentuję Wam swojego Mustanga, zostało już tylko sprzedać SAABolot i znaleźć odpowiedniego rumaka , w związku z czym będę Was drodzy Forumowicze męczył różnorakimi zapytaniami

P.P.S. Mustang na dachu, w samo południe - toż to normalnie American Dream itself

Jeszcze raz many THX 4 U !!!