Witam serdecznie
27 wiosen już zleciało, mieszkaniec Śląska.
Szczęśliwy posiadacz Mitsubishi Galanta V6 - marzący o przesiadce na legendarnego Mustanga V8
Od dziecka mam mokre sny o tym aucie - jak większość z nas
Powolnymi krokami zbliżam się ku realizacji marzenia.
Liczę że dowiem się tutaj wielu rzeczy.
Pozdrawiam Adam
[Cześć Wszystkim, cieszę się, że mogłem dołączyć do tak zacnego grona fanów Mustanga (oraz właścicieli oczywiście również). Mieszkam na stałe w Szczecinie i w większości po tym grodzie będę przemieszczał się swoim Koniem gen VI w wersji PP. Jazda tym dzikim diabłem jest czystą przyjemnością z dużą dawką adrenaliny ale więcej czasu lubię spędzać przy "grzebaniu" w samochodzie niż jeżdżąc. Mam nadzieję, że wiele rzeczy się od Was dowiem a z biegiem czasu odwdzięczę się swoją wiedzą.
Zamieszczam fotkę mojego nowego czorta
Witam wszystkich, spełniłem swoje wieloletnie marzenie, zostałem szczęśliwym posiadaczem Mustanga GT 2014. Korzystam z grupy utworzonej na FB, polecam wszystkim, ogromne źródło wiedzy o tej marce.
Witajcie - w końcu na stare lata ...od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mustiego GT z 2007r. Sporo jeszcze trzeba w nim zrobić aby był idealny ale to sama przyjemność . Z waszą pomocą z pewnością będzie mi łatwiej . Podrapany w czasie transportu zyskał już nowy lakier , jeszcze tylko nowy aku, odrestaurowanie felg 20", może dystanse, nowe radio 2dinowe, piszczące hamulce i coś pewnie jeszcze ..... Jak będzie piękny to podeślę foto.
witam wszystkich!
od rejestracji minęło kilka tygodni spędzonych na oglądaniu lepszych i gorszych egzemplarzy i doczekałem się i ja.
oto mój konik schwytany gdzieś na podlaskich preriach
Od razu biorę się za mniejsze i większe modyfikacje (wydech, felgi, radio, oświetlenie itp.)
pozdrowienia i do zobaczenia na szosie!
Sławek