Miziowa...Venom pisze: ↑2020-02-05, 21:26Wita wszystkich Patryk z Karczówki (taka wioska pomiędzy Bydgoszczą-Toruniem, a Inowrocławiem) co prawda na forum jestem zarejestrowany od listopada 2009, także prawie 11 lat, jednakże do tej pory nie miałem Mustanga. Od 11 lat natomiast mam dalej moje pierwsze auto w życiu czyli Forda Cougara, obecnie po kompletnej odnowie i swapie na 3.0. Pamiętam jeszcze jak kilka lat temu z Mustangami jeździliśmy na Zloty np. w Łowiczu czy Hali Miziowej.
![]()
Teraz mogę przywitać na forum jak się należy, bo od grudnia spełniłem w końcu swoje marzenie i mam w końcu swojego Mustanga GT Premium 2014. Walkę by znaleźć idealną sztukę, zacząłem w lipcu, także prawie pół roku zajęło mi znalezienie mojego i udało się prawie 500km ode mnie czyli pod Krakowem. Stang obecnie jest moim autem na co dzień i każdego dnia uczy mnie pokory, dużo nauki przede mną, bo to moje pierwsze RWD, jednakże podchodzę do mocy i napędu z szaczunkiem i jest co raz lepiej
.
Już zapisałem się na większość Zlotów, bo chciałbym wciągnąć się w Klub jak i poznać ludzi zakręconych w Mustangach. Również czekam na jakieś mniejsze i większe i spoty czy to w moim regionie czy gdzieś dalej, bo jeżdżę po całej Polsce i kilometry nie stanowią problemu
.
O Mustangu napiszę w galerii.
Pozdrawiam wszystkich
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
- Venom
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Performance White
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
- Kontakt:
Wiem wiem
, Cougarów również zostało malutko, jak są Zloty, które akurat ja organizuję od 3 lat to mamy Zloty mniejsze niż MKP spoty
. Bardziej spotkania bliskich znajomych niż Zloty aut, w MKP już wiem, że ze Zlotami problemów nie będzie jedynie z czasem by na wszystko jechać
.
"Głośne wydechy ratują dzieci" " Nie ważne gdzie, ważne z kim"
-
Kolaris
- Model: Mustang 2015 v6 3,7
- Silnik: inny V6
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Witam,
W prawdzie Mustanga 5.0 z 2015 roku mam w rodzinie od pierwszych egzemplarzy w Polsce ale od 2 dni mam swojego ściągniętego z USA 3,7 v6 z tego samego rocznika.
Autko super, jeszcze kilka modyfikacji i poprawek lakierniczych po papidrokach na jakich trafiłem i będzie dobrze
Myślę ze znajdę tu dużo ciekawych informacji i może docelowo poznam ludzi z tą samą zajawką.
Pozdrawiam
W prawdzie Mustanga 5.0 z 2015 roku mam w rodzinie od pierwszych egzemplarzy w Polsce ale od 2 dni mam swojego ściągniętego z USA 3,7 v6 z tego samego rocznika.
Autko super, jeszcze kilka modyfikacji i poprawek lakierniczych po papidrokach na jakich trafiłem i będzie dobrze
Myślę ze znajdę tu dużo ciekawych informacji i może docelowo poznam ludzi z tą samą zajawką.
Pozdrawiam
-
Rufus
- Model: Bullitt
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Witam
Miło będzie poznać się na zlotach
pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia.
Rafał/Pabianice
Miło będzie poznać się na zlotach
pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia.Rafał/Pabianice
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Witajcie
mamy nadzieję że będziecie się czuli dobrze w mustangowej rodzince
mamy nadzieję że będziecie się czuli dobrze w mustangowej rodzince
-
Angron
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czerwony
Witam wszystkich, jestem Dawid, mieszkam w Zabrzu i od 9 stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem VI z 2015 roku, 3.7 V6.
(wygląda trochę jak przywitanie na jakiejś terapii uzależnień czy coś
)
(wygląda trochę jak przywitanie na jakiejś terapii uzależnień czy coś
-
Bogucho7
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550GT
Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem S550 GT wersja USA z 2017 roku w kolorze Ruby Red, można mnie spotkać w okolicach Katowic
-
Skylers
- Model: V
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Siemano
Kamil 31
3.7 v6 czarny baaaardzo nisko
14r. Warszawa
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na zlotach

Kamil 31
3.7 v6 czarny baaaardzo nisko
14r. Warszawa
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na zlotach

- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550 Ekobiust 2015
- Kolor: magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Witamy i zapraszamy do lokalnych stajni aby się częściej spotykać w większym gronie 

M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 
@ M-
Malinka -
Dzidziuś
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Bordowy
Bartek z Białegostoku
Witam wszystkich . Na początek pytane : Co jest leprze od mustanga
?
odpowiedz
Dwa mustangi
właśnie tyle ich w stajni posiadam jeden z 2007 roku 4.0 v6 a drugi 2010 4.6 v8
mniejszym myka żona a drugim ja .
Przed zarejestrowaniem czytałem forum i widzę że odpowiada standardom mustanga . Wielka pompa ura bura tu stuka tam stuka tu nie domaga ale jest jedyne w swoim rodzaju
pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich . Na początek pytane : Co jest leprze od mustanga
odpowiedz
Dwa mustangi
właśnie tyle ich w stajni posiadam jeden z 2007 roku 4.0 v6 a drugi 2010 4.6 v8
mniejszym myka żona a drugim ja .
Przed zarejestrowaniem czytałem forum i widzę że odpowiada standardom mustanga . Wielka pompa ura bura tu stuka tam stuka tu nie domaga ale jest jedyne w swoim rodzaju
pozdrawiam wszystkich
-
Pat79
- Model: GT
- Kolor: Biały
Czesc wszystkim,na imie mam Patryk i od niedawna "ujezdzam" bialego mustanga 5.0 gt z 2017r. w okolicach Gdanska:).
( A skoro to przywitanie na terapii uzaleznien-to mam ich sporo,ale ostatnio przegrywaja ze Stangiem:);).)
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie:)
( A skoro to przywitanie na terapii uzaleznien-to mam ich sporo,ale ostatnio przegrywaja ze Stangiem:);).)
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie:)
- Murdo
- Model: V Generacja
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Bry bry bry!!! W końcu nastał ten czas!!!!! Tzn się w poniedziałek nastanie
Co prawda na forum od 10 lat ale jakoś się nie udzielałem zbytnio no bo byłem zazdrosny! Zazdrosny tych wszystkich pięknych samochodów, tych zlotów, tych zajefajnych imprez itd itd. Aż nagle!!!!Stanie się. Po ciężkich walkach z moją drugą połówką udało się uprosić o 3 drzwiowy samochód i o realizację marzenia. Otóż w poniedziałek jadę po swojego pierwszego kunia!!!! Co prawda na początek V gen. V6 w manualu ale przede mną jeszcze nie raz pewnie takie sytuacje będą. Od niepamiętnych czasów jestem fanem tego gatunku
Dlatego już się nie mogę doczekać wspólnych imprez! I tego kręgu nowych znajomości!!!
Pozdrowienia dla wszystkich.
Niebawem zdam relację z zakupu. Podeślę pare fotek! Przywitam się w stajni! itd itd.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Niebawem zdam relację z zakupu. Podeślę pare fotek! Przywitam się w stajni! itd itd.
- bry
- Model: VI 2015
Bry wszystkim! Tak na prawdę Borys, 33, stolyca. Marzenie stało się faktem i od końca stycznia ujeżdżam czarnego 5-letniego kunia, nieco zmodyfikowanego względem serii
Jak zrobię ładne fotki to pochwalę się w galerii. Do zobaczenia na drogach, spotach i zlotach!