Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć wszystkim Adrian z zachodniopomorskiego. Przymierzam się do kupna Mustanga 6, jestem tu aby zasięgnąć wiedzy na temat auta i dowiedzieć się czy pasuje do auta jak i auto do Mnie. Zawsze zakup auta jest bardzo przemyślany pod każdym względem. Pozdrawiam Wszystkich.
-
- Model: Ford Mustang II
-
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czerwony
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Witam Wszystkich. Zgłosiłem akces do Klubu jak jeszcze nie miałem Mustanga tylko o nim marzyłem i szukałem. Ale już mam od kilku dni. Tak jak planowałem jest to IV generacja z jedynie słusznym silnikiem 5,0. W wersji cabrio, bo akurat taki był dostępny. Jak śledzicie ogłoszenia, to ten z Łodzi - był wystawiony na OLX. Długo się wybierałem ale jak wreszcie pojechałem nie pożałowałem tego i jest już mój. To co pisało w ogłoszeniu okazało się prawdą i sprzedający okazał się sympatyczny. Jestem z Krakowa / Proszowice/ ale aktualnie przebywam z Żninie gdzie pracuję na budowie S-5. Dlatego chętnie bym poznał właściciela Mustanga z Bydgoszczy i okolic. Albo właścicielkę, niedawno miałem przyjemność oglądać Mustanga Pani z Bydgoszczy. Niestety był w nim "nie ten" silnik. Aktualnie robię przy moim koniku podstawowe prace po kupnie tj. wymiana płynów, filtrów, tarcze, klocki itp. Pozdrawiam i do zobaczenia "na trasie" lub w Bydgoszczy. Janusz /rocznik 1947/ - tak,tak stary dziadek, ale pracuję cały czas.
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
czesc Janusz..janskocz pisze: ↑2019-09-17, 18:09Witam Wszystkich. Zgłosiłem akces do Klubu jak jeszcze nie miałem Mustanga tylko o nim marzyłem i szukałem. Ale już mam od kilku dni. Tak jak planowałem jest to IV generacja z jedynie słusznym silnikiem 5,0. W wersji cabrio, bo akurat taki był dostępny. Jak śledzicie ogłoszenia, to ten z Łodzi - był wystawiony na OLX. Długo się wybierałem ale jak wreszcie pojechałem nie pożałowałem tego i jest już mój. To co pisało w ogłoszeniu okazało się prawdą i sprzedający okazał się sympatyczny. Jestem z Krakowa / Proszowice/ ale aktualnie przebywam z Żninie gdzie pracuję na budowie S-5. Dlatego chętnie bym poznał właściciela Mustanga z Bydgoszczy i okolic. Albo właścicielkę, niedawno miałem przyjemność oglądać Mustanga Pani z Bydgoszczy. Niestety był w nim "nie ten" silnik. Aktualnie robię przy moim koniku podstawowe prace po kupnie tj. wymiana płynów, filtrów, tarcze, klocki itp. Pozdrawiam i do zobaczenia "na trasie" lub w Bydgoszczy. Janusz /rocznik 1947/ - tak,tak stary dziadek, ale pracuję cały czas.
paru nas jest w Bydgoszczy. Zerknij na forum do Stajnia Bydgoszcz. Aktualnie w planach spotkanie 27-go jak zwykle w Western’ie wylot z Bydgoszczy na Gdansk. szerokosci, pozdrawiam
-
Cześć wszystkim,
Michał ok 40lat
Mam zamiar w najbliższym czasie zaczac przygodę z Mustangiem i mam nadzieje ze otrzymam tutaj wsparcie w tym temacie
Michał ok 40lat

Mam zamiar w najbliższym czasie zaczac przygodę z Mustangiem i mam nadzieje ze otrzymam tutaj wsparcie w tym temacie

-
- JacekPodkrapacie
- Młodszy Forumowicz
- Model: Coupe
- Silnik: inny V8
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Witam wszystkich serdecznie, o mustangu pierwszej generacji marzę już dobre parę lat i przyszedł czas aby spełnić to marzenie. Mam nadzieje że wspomożecie mnie w wyborze i zakupie mojego "konika":)
-
- Model: Bullit 2008
Witam serdecznie, jestem tu nowym użytkownikiem jeszcze z Wrocławia
Niestety muszę odsprzedać swojego Bullita.. Może wkrótce wrócę znowu jako szczęśliwy posiadacz Mustanga, natomiast już w innym kraju. Pozdrawiam

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Witamy wszystkich!
Janskocz, cieszy nas, że udowadniasz niedowiarkom, że motopasja przekracza wszelkie granice, w szczególności wieku
Mój ojciec czasem wskakuje do mojego Mustanga i też galopuje. Rocznik 1934... Niektórzy pewnie popukają się w czoło
Ale ja jestem spokojny. On w sezonie więcej km wykręca na motyocyklu 180 KM niż większość z nas Mustangami przez cały rok ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Janskocz, cieszy nas, że udowadniasz niedowiarkom, że motopasja przekracza wszelkie granice, w szczególności wieku

Mój ojciec czasem wskakuje do mojego Mustanga i też galopuje. Rocznik 1934... Niektórzy pewnie popukają się w czoło

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Witajcie! 
-Daniel'S Bytom

-Daniel'S Bytom
Ostatnio zmieniony 2019-11-29, 12:51 przez Motoimperium, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Model: s197
- Silnik: V6 3.7
- Stajnia: Stajnia Łódzka
cześć i czołem Wszystkim, jestem kolejnym zarażonym chorobą mustangową przez "romanusa1970" Mój koń to SN95 2002 V6
piwko i inne % nie przeszkadzają mi

piwko i inne % nie przeszkadzają mi

Witam z Kielc. Mój S197 dopiero do mnie płynie, ale forum śledzę już od dłuższego czasu.