Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: GT 2017
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: magnetic grey
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam wszystkich z pozytywną pasją do Mustanga. Rafał 43, GT 2017 południowa Wielkopolska-Ostrzeszów. Użytkownikom tego zacnego samochodu Życzę wielu wspaniałych i dalekich wypraw niż codziennych dojazdów do pracy. Do zobaczenia na trasach 

-
- Model: GT MY2019
- Kolor: Magnetic Grey
Witam wszystkich,
Dzięki wnikliwej lekturze forum oraz wypożyczeniu Mustanga na 4 dni decyzja zapadła i zamówienie zostało złożone.
Będzie GT w automacie, niestety realizacja dopiero w okolicach października, ale za to będzie już MY 2019
Pozdrawiam Przemek
Dzięki wnikliwej lekturze forum oraz wypożyczeniu Mustanga na 4 dni decyzja zapadła i zamówienie zostało złożone.
Będzie GT w automacie, niestety realizacja dopiero w okolicach października, ale za to będzie już MY 2019
Pozdrawiam Przemek
-
Dzień dobry,
już od jakiegoś czasu nie mogę rozchodzić mustanga dlatego postanowiłem rozpoznać temat ewentualnego kupna, stąd czytam forum i pewnie zadam kilka pytań. Fajnie że w Polsce mamy tylu użytkowników tego auta.
Pozdrawiam,
Dawid
już od jakiegoś czasu nie mogę rozchodzić mustanga dlatego postanowiłem rozpoznać temat ewentualnego kupna, stąd czytam forum i pewnie zadam kilka pytań. Fajnie że w Polsce mamy tylu użytkowników tego auta.
Pozdrawiam,
Dawid
-
- Forumowicz
- Model: MY 2016
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Deep Impact Blue
Witam wszystkich !
Krótko:
Jacek, Sulechów-lubuskie, 48lat, AUTOholik...
Mustanga jeszcze nie ma co prawda, ale powinien wkrótce być
- jestem na etapie poszukiwań - chyba to będzie gen. V lub VI z silnikiem 3,7l.
pzdr
Krótko:
Jacek, Sulechów-lubuskie, 48lat, AUTOholik...
Mustanga jeszcze nie ma co prawda, ale powinien wkrótce być

pzdr
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
-
- Model: Mustang I
- Kolor: Czarny
Cześć. Mam na imię Maciek.
Pasjonuje się starą dobrą motoryzacją sprzed litrowych silników z trzema cylindrami.
Czasami coś kupię czasami sprzedam najważniejsze żeby te auta nadal jeździły i zatruwały życie "ekologom"...
Pasjonuje się starą dobrą motoryzacją sprzed litrowych silników z trzema cylindrami.
Czasami coś kupię czasami sprzedam najważniejsze żeby te auta nadal jeździły i zatruwały życie "ekologom"...
- Bubusquad
- Model: convertible 2014
- Kolor: biały
Witam Bracia i siostry mustangoholicy!
Marcin,Ania,Ksawier oraz biały convertible '14
Marcin,Ania,Ksawier oraz biały convertible '14
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible 68
- Silnik: inny V8
- Kolor: Tahoe Turquoise
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć> Witamy w Wawce! Zapraszam na FB Stajnia Mazowiecka i cotygodniowe wtorki na parkingu pod Stadionem!
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
-
- Model: GT
Witam wszystkich! Jestem z Warszawy, właśnie w trakcie poszukiwania mustanga, chciałbym żeby był to V8... Znalazłem taki egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... 8b3175f554" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem czy znacie to auto, właściciel mówił że bywał na spotkaniach w Warszawie koło stadionu narodowego....
Jutro mam sprawdzać ten samochód w warsztacie, problem w tym, że nie wiem gdzie... Czy jechać do aso czy jakiegoś specjalizującego się w mustangach... Będę wdzieczny za rady!
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... 8b3175f554" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem czy znacie to auto, właściciel mówił że bywał na spotkaniach w Warszawie koło stadionu narodowego....
Jutro mam sprawdzać ten samochód w warsztacie, problem w tym, że nie wiem gdzie... Czy jechać do aso czy jakiegoś specjalizującego się w mustangach... Będę wdzieczny za rady!
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
Witaj, może skocz do Piaseczna do Mirmala, ogarnia koniki.Matias pisze:Witam wszystkich! Jestem z Warszawy, właśnie w trakcie poszukiwania mustanga, chciałbym żeby był to V8... Znalazłem taki egzemplarz:
pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT CS 2011
- Kolor: black
Niedługo to chyba za darmo te mustangi będą oddawane.. Ponizej 78k brutto za V8 z 2013.. - no chyba ze z autem jest cos nie tak, albo ukryte oplaty. Jak to dobrze że swojego nie mam zamiaru nigdy sprzedać...
-
Niestety po sprawdzeniu okazało się że był dosyć mocno bity i licznik kręcony... Zatem poszukiwania przede mną...
- Amipio
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Velocity Blue
Witajinnvpp pisze:Witam wszystkich,
Pozdrawiam Przemek
Gdzie wypożyczałeś kunia i zamówiłeś ?? Jeśli to nie tajemnica
Witam wszystkich - od niedawna posiadacz stanga - zobaczymy co z tego będzie.