Witamy śmiało zakładaj wątek i dopisz skąd jesteś.dmk pisze:Cześć,
Serdecznie wszystkich witam! Mustanga mamy od 2003 roku (jest ojca), forum czytywaliśmy, ale dopiero teraz jest okazja żeby się przywitać. Może uda się wkrótce założyć wątek też
Pozdrowienia,
Dawid
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!

-
- Model: 67 coupe
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: tahoe turquoise
cześć wszystkim
jestem Szymon i mam 20 lat, jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga 67. Narazie w trakcie remontu generalnego jestem

-
- Model: GT 2010
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Srebrny
Witam,
Posiadam Mustanga 2010 GT v8 i już załuję ze nie wziolem 5.0
Katowice i okolice
Posiadam Mustanga 2010 GT v8 i już załuję ze nie wziolem 5.0

Katowice i okolice

- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
wziąć kolego wziąć
Witamy
Witamy

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam.
Mam na imię Krystian i jestem z północnej polski. Mustang w planach- wersja V.
Mam na imię Krystian i jestem z północnej polski. Mustang w planach- wersja V.
witam wszystkich Maniaków Amerykańskich Kucyków
jestem z Bydgoszczy - za miesiąc odbieram swojego V8
pozdrówka
jestem z Bydgoszczy - za miesiąc odbieram swojego V8

pozdrówka
-
- Model: GT
Cześć
Mam na imię Paweł jestem z Krakowa. 15 czerwca zamówiłem swojego pierwszego "konika". Do odbioru będzie dopiero końcem marca 2017 ... Nie wiem jak to wytrzymam
Zamówiłem:
Mustang GT Fastback 5.0 V8 MICA SHADOW BLACK + skóra w kolorze LUX RED oraz nowy pakiet PREMIUM 2
Pakiet Premium 2
- skóra perforowana Lux Red z przeszyciami Black/Red Line
- system nawigacji satelitarnej CD/SD z DAB+ i Ford SYNC 3
(kolorowy wyświetlacz dotykowy 8", TMC, zestaw głośnomówiący z Bluetooth® i rozbudowaną funkcją sterowania głosem w języku polskim oraz funkcją wzywania pomocy, system nagłośnienia 'Shaker TM Pro' (12 głośników wysokiej jakości, w tym subwoofer; wzmacniacz 390W), gniazda: 2xUSB, SD, AUX-IN, zdalne sterowanie na kierownicy, mapy Europy z widokiem 3D, menu tekstowe oraz komunikaty głosowe nawigacji w języku polskim (HKCAB)),
- przednie fotele podgrzewane i wentylowane,
- czujniki parkowania z tyłu
Mam na imię Paweł jestem z Krakowa. 15 czerwca zamówiłem swojego pierwszego "konika". Do odbioru będzie dopiero końcem marca 2017 ... Nie wiem jak to wytrzymam

Zamówiłem:
Mustang GT Fastback 5.0 V8 MICA SHADOW BLACK + skóra w kolorze LUX RED oraz nowy pakiet PREMIUM 2
Pakiet Premium 2
(kolorowy wyświetlacz dotykowy 8", TMC, zestaw głośnomówiący z Bluetooth® i rozbudowaną funkcją sterowania głosem w języku polskim oraz funkcją wzywania pomocy, system nagłośnienia 'Shaker TM Pro' (12 głośników wysokiej jakości, w tym subwoofer; wzmacniacz 390W), gniazda: 2xUSB, SD, AUX-IN, zdalne sterowanie na kierownicy, mapy Europy z widokiem 3D, menu tekstowe oraz komunikaty głosowe nawigacji w języku polskim (HKCAB)),
Feci, quod potui, faciant meliora potentes.
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Takie drogie autoPabllo26 pisze:Cześć
Mam na imię Paweł jestem z Krakowa. 15 czerwca zamówiłem swojego pierwszego "konika". Do odbioru będzie dopiero końcem marca 2017 ... Nie wiem jak to wytrzymam![]()
Zamówiłem:
Pakiet Premium 2

Przy takich wielkich kwotach ja nie będę pokazywał wszystkich faktur za Dziadka

Witamy

Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Model: CABRIO
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: SREBRBY
Witam wszystkich starych bywalców.
Jutro kupuję swojego pierwszego MUSTANGA..i chciałem Was prosić o pomoc..jak sprawdzić czy kupowany wóz nie był/jest kradziony..
Pozdrawiam,
M.
Jutro kupuję swojego pierwszego MUSTANGA..i chciałem Was prosić o pomoc..jak sprawdzić czy kupowany wóz nie był/jest kradziony..
Pozdrawiam,
M.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550 2.3
- Kolor: magnetic grey
Witam wszystkich .Mam na imię Marcin i 37 wiosen:):). Niespodziewanie stałem się posiadaczem mustanga 2016r 2.3eb MT w kolorze magnetic grey plus skóra kolor mustang oraz shaker audio i parę innych dodatków. Auto zamówione we wrzeźsniu tamtego roku. Wyprodukowane w kwietniu i ostateczny odbiór 28.06.. Z fana audi (jeszcze rok do końca leasingu s3 8v stage 2) stałem się fanem pony i muscle cars . Jestem straszny petrolhead. W stajni na dożywociu STI 2002 oraz nie moje lecz żony focus st 2015 montune jako auto rodzinne.
Dziś auto przebywa w mg motorsport i taka świeża informacja może komuś się przyda iż jest zmieniony seryjny układ wydechowy , ecu , spasowanie plastików . W niektórych miejscach ciut lepsze .W sierpniu strojenie w jedynym słusznym miejscu tam gdzie też przerabiałem przednie światła
Kultura forum fajna wiec będę tu częstym gościem
Dziś auto przebywa w mg motorsport i taka świeża informacja może komuś się przyda iż jest zmieniony seryjny układ wydechowy , ecu , spasowanie plastików . W niektórych miejscach ciut lepsze .W sierpniu strojenie w jedynym słusznym miejscu tam gdzie też przerabiałem przednie światła
Mustang s550 ecoboost by hd customs
Sti by 4turbo
Audi s3 8v abt stage 2
Focus mk3 St2 lift montune package power
Facebook Marcin Kierkus
Sti by 4turbo
Audi s3 8v abt stage 2
Focus mk3 St2 lift montune package power
Facebook Marcin Kierkus
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witamy i gratulujemytotus pisze:Witam wszystkich .Mam na imię Marcin i 37 wiosen:):). Niespodziewanie stałem się posiadaczem mustanga 2016r 2.3eb MT w kolorze magnetic grey plus skóra kolor mustang oraz shaker audio i parę innych dodatków. Auto zamówione we wrzeźsniu tamtego roku. Wyprodukowane w kwietniu i ostateczny odbiór 28.06.. Z fana audi (jeszcze rok do końca leasingu s3 8v stage 2) stałem się fanem pony i muscle cars . Jestem straszny petrolhead. W stajni na dożywociu STI 2002 oraz nie moje lecz żony focus st 2015 montune jako auto rodzinne.

Tomek