Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Pochwal się zdjęciami foxów tutaj jak na lekarstwo 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Witam, posiadam Mustanga 2015 rok 5.0 GT, Lubuskie. Pozdro dla wszystkich!
-
- Silnik: V8 4.6
Witam , Artur , właśnie kupiłem Dodga Darta GT 1966 V8 ale następne auto to będzie Mustang 

Witam wszystkich którym się udało!
Mieć w swoim posiadaniu coś wyjątkowego a także tych co planują i zastanawiaja się czy dobrze zrobiłem zakupując takie auto rodzinne..

Witam wszystkich
To i ja się przywitam w końcu, choć forum przegrzebuję aktywnie od paru miesięcy. Wczesną wiosną/późną zimą 2016 planuję zakupić klasyka 66/67, coupe V8.
Mieszkam, pracuję w Opolu. Miasto ładne, nieduże, spokojne. Mamy swoje HD Customs lecz brak tu oldtimerów
.
Od momentu decyzji o zakupie oldiego biłem się z myślami:
1. Droższy ale wyglądający ok i do pojeżdżenia 'od zaraz' jeden sezon a później i tak pod piach i do łatania.
czy też
2. Tańszy ale wymagający prac "od zaraz"
Na ten moment skłaniam się ku opcji drugiej. Jeśli chodzi o sprawy mechaniczne sporo zrobię we własnym zakresie, jednak za blacharkę wolę się nie zabierać
.
Pytanie do forumowiczów, czy w okolicach Opola jest jakiś godny polecenia blacharz któremu w rozsądnej cenie ale z czystym sumieniem można powierzyć kunia. Nie ma to być auto wystawowe , lecz blacharki wolałbym nie poprawiać po kilku latach od remontu.
Pytanie drugie: sodowanie (chwalą sobie http://www.sodowanie-oczyszczanie.pl/) czy zwykłe piaskowanie?
To i ja się przywitam w końcu, choć forum przegrzebuję aktywnie od paru miesięcy. Wczesną wiosną/późną zimą 2016 planuję zakupić klasyka 66/67, coupe V8.
Mieszkam, pracuję w Opolu. Miasto ładne, nieduże, spokojne. Mamy swoje HD Customs lecz brak tu oldtimerów

1. Droższy ale wyglądający ok i do pojeżdżenia 'od zaraz' jeden sezon a później i tak pod piach i do łatania.
czy też
Na ten moment skłaniam się ku opcji drugiej. Jeśli chodzi o sprawy mechaniczne sporo zrobię we własnym zakresie, jednak za blacharkę wolę się nie zabierać

Pytanie do forumowiczów, czy w okolicach Opola jest jakiś godny polecenia blacharz któremu w rozsądnej cenie ale z czystym sumieniem można powierzyć kunia. Nie ma to być auto wystawowe , lecz blacharki wolałbym nie poprawiać po kilku latach od remontu.
Pytanie drugie: sodowanie (chwalą sobie http://www.sodowanie-oczyszczanie.pl/) czy zwykłe piaskowanie?

- Jack Daniel's
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
Siemanko 
Jestem Daniel, jestem dużym fanem marki Mercedes lecz ostatnio trafiła mi się okazja kupić mustanga 1995r 3.8 v6 (za grosze - na chodzie) i widzę, że to również będzie moja miłość
Nie wiem niemal nic na temat Mustangów i wiem, że mam dużo do zrobienia w swoim okazie i liczę na waszą pomoc
Jestem z okolic Warszawy a dokładniej Tłuszcz (okolice Wołomina).

Jestem Daniel, jestem dużym fanem marki Mercedes lecz ostatnio trafiła mi się okazja kupić mustanga 1995r 3.8 v6 (za grosze - na chodzie) i widzę, że to również będzie moja miłość

Nie wiem niemal nic na temat Mustangów i wiem, że mam dużo do zrobienia w swoim okazie i liczę na waszą pomoc

Jestem z okolic Warszawy a dokładniej Tłuszcz (okolice Wołomina).
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Cześć z okolic opola jest Rustang i jego 66coupeJastrzomb pisze:Witam wszystkich
Mieszkam, pracuję w Opolu. Miasto ładne, nieduże, spokojne. Mamy swoje HD Customs lecz brak tu oldtimerów.
czy też
Na ten moment skłaniam się ku opcji drugiej. Jeśli chodzi o sprawy mechaniczne sporo zrobię we własnym zakresie, jednak za blacharkę wolę się nie zabierać.

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
Tak, tak. Już jesteśmy w kontakcieCześć z okolic opola jest Rustang i jego 66coupe

- Agnieszka66
- Młodszy Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: inny V8
- Kolor: ivy green
Cześć wszystkim (trochę z opóźnieniem, za co najmocniej przepraszam
)
Agnieszka, od 1,5 miesiąca właścicielka długo wyczekiwanego Mustanga coupe 1966 V8 ivy green. Południowa Wielkopolska

Agnieszka, od 1,5 miesiąca właścicielka długo wyczekiwanego Mustanga coupe 1966 V8 ivy green. Południowa Wielkopolska

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Cześć Aga, napisz skąd jesteś dokładnie. Jak na razie to chyba jedynie ja reprezentowałem południową Wielkopolskę (Rawicz).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- Agnieszka66
- Młodszy Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: inny V8
- Kolor: ivy green
Cześć !
Okolice Ostrzeszowa
Mustangów tutaj chyba nie ma...przynajmniej nie widziałam, a rozglądam się po drogach
Właśnie szykujemy się do remontu środka, spróbuje go pokazać w galerii w wolnej chwili
pozdrawiam!
Okolice Ostrzeszowa

Właśnie szykujemy się do remontu środka, spróbuje go pokazać w galerii w wolnej chwili

pozdrawiam!
- Pavlo
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2018
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Kona Blue
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Czesc.
Pavlo
Bydgoszcz
Od pon. jestem juz na Mustang 2,3 EcoBoost Black.
Pozdrawiam

Pavlo
Bydgoszcz
Od pon. jestem juz na Mustang 2,3 EcoBoost Black.
Pozdrawiam

Cześć! Łukasz, Bydgoszcz, lat 31 od tygodnia wielbiciel mustangów
Pozdrawiam serdecznie!

Pozdrawiam serdecznie!