Przed rejestracją zamiana świateł etc.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Gust gustem i tego się nie czepiam, ale tak jak Yogi wkleił http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7909954 to odpada - na moje oko to zwykłe barachło. To nawet żółty, ale gładki tak samo jak czerwony plastik, a nie tak jak tu.Pawellos pisze:są na allegro z tego co wiem i ktoś stąd miał do sprzedania, poszukaj na forum.
A co do wklejek to kwestia gustu, mnie się bardziej podoba żółte niż białe.
.::
my other ride is your mom
::.

NO COMMENTS
Ostatnio zmieniony 2009-03-26, 12:51 przez RedHornet, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
Dzwinie wystają
nie dało się założyć takich pod całe lusterko żeby nie wyglądały jak ............. kokon ?
Panel w aucie widac dobrze zrobiony ale - miejsca na kubki i podobne klamoty odpadają
................... a co Ty kolego za zegarki na słupku masz
nie chwliłeś się 

Panel w aucie widac dobrze zrobiony ale - miejsca na kubki i podobne klamoty odpadają

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
SeaBiscuit, rozumiem względy bezpieczeństwa, ja się tylko wypowiedziałem o estetyce
Po prostu nie jestem fanem przerabiania lusterek na kierunki, spryskiwaczy na niebieskie diodki i robienia guziczków a'la night rider w samochodzie. Przepraszam ale kojarzy mi się to z tuningiem calibry
Peace

Peace

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- qbcioo
- Młodszy Forumowicz
- Model: inny
- Kolor: grafitowy
- Kontakt:
Panowie, no i po co te nerwy. Jesteśmy ludźmi doroslymi. Nie obrażajmy się tak. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i uważam, że każdy kto wyraża swoja opinię, nie ma w zamiarze nikomu ubliżać. SeaBiscuit, mnie też nie bardzo się podobają te kierunki, ale jako jeden z niewielu pomyślałeś nad tym, aby poprawić swoją widoczność na drodze poprzez dodatkowe kierunki. Wiesz, być może ktoś skorzysta z Twojego pomyslu i pójdzie w twoje ślady. Nie ma się co stresować komentarzami innych. Pozdrawiam 

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
wczoraj zrobilem maly eksperyment i zamontowalem(tzn przykleilem) listwe diodowa na lampe w GT, tutaj macie efekt
tylko na filmiku nie widac ze listwa mruga na mocny zolty kolor(nie wiem dlaczego) no i filmik idzie we przyspieszonym tempie(w media player classic idzie normalnie ale juz windows media player za szybko)
Efekt wizualny jest taki sobie, tzn diody led sa chyba lepszym pomyslem, bo nie ingeruje sie w wyglad lampy, no ale chyba listwe lepiej widac ze mruga na pomaranczowo niz diody w srodku lampy, moglbym zalozyc dwa paski 20cm na lampe, ale nie lubie przesadzac..
ne bede ich odklejal na zlot to sami zobaczycie, jak daja, w sloncu slabiej widac , ale przy zachmurzonym niebie bdb ,a w nocy super.. sam nie wiem czy je zostawic czy nie.. chyba jednak zakupie diody LED i wstawie w lampy jak w niebieskim, tyle ze przy zostawieniu oryginalnych zarowek efekt tych ledow nie byl juz taki super .. no chyba ze zostawie te listwy diodowe a dodatkowo dokupie LEDY, bo teraz zostawilem oryginalne zarowki i widac jak mruga lampa na czerwono a listwa na zolto, wiec policja moze sie przyczepic, a jak wstawie LEDY to beda one przebijaly pomaranczowym kolorem i przycmia biale oryg. mrugajace zarowki.. mialem tak w niebieskim ze LEDY jak mrugaly to nie bylo widac ze biale zarowki od pozycji tez mrugaja, LEDY sie tylko rzucaly w oczy ... re=related
[ Dodano: 2009-04-09, 09:18 ]
tak wygladalaby lampa z dwoma listwami, chyba lepiej jednak z jedna..
tylko na filmiku nie widac ze listwa mruga na mocny zolty kolor(nie wiem dlaczego) no i filmik idzie we przyspieszonym tempie(w media player classic idzie normalnie ale juz windows media player za szybko)
Efekt wizualny jest taki sobie, tzn diody led sa chyba lepszym pomyslem, bo nie ingeruje sie w wyglad lampy, no ale chyba listwe lepiej widac ze mruga na pomaranczowo niz diody w srodku lampy, moglbym zalozyc dwa paski 20cm na lampe, ale nie lubie przesadzac..
ne bede ich odklejal na zlot to sami zobaczycie, jak daja, w sloncu slabiej widac , ale przy zachmurzonym niebie bdb ,a w nocy super.. sam nie wiem czy je zostawic czy nie.. chyba jednak zakupie diody LED i wstawie w lampy jak w niebieskim, tyle ze przy zostawieniu oryginalnych zarowek efekt tych ledow nie byl juz taki super .. no chyba ze zostawie te listwy diodowe a dodatkowo dokupie LEDY, bo teraz zostawilem oryginalne zarowki i widac jak mruga lampa na czerwono a listwa na zolto, wiec policja moze sie przyczepic, a jak wstawie LEDY to beda one przebijaly pomaranczowym kolorem i przycmia biale oryg. mrugajace zarowki.. mialem tak w niebieskim ze LEDY jak mrugaly to nie bylo widac ze biale zarowki od pozycji tez mrugaja, LEDY sie tylko rzucaly w oczy ... re=related

[ Dodano: 2009-04-09, 09:18 ]
tak wygladalaby lampa z dwoma listwami, chyba lepiej jednak z jedna..
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
zobaczysz na zlocie, jak mrugaja oryginalne czerwone kierunki to te zolte slabniej widac, jak same je podlazylem to i w sloncu byly dobrze widoczne..
a masz jeszcze te diody LED? idealna bylaby dwuwloknowa, ale te po 57 na allegro maja byc dopiero po swietach http://www.allegro.pl/show_item.php?item=535516816" onclick="window.open(this.href);return false; a i tak nie wiem czy beda..
wiec albo kupie dwie dwukolorowe, albo dwie Ledy hp13,wtedy bym wstawil je w skrajne lampy,a w srodkowej daa pozycje i stop(z klapy) ale z pozycji w skrajnej ciezko zrezygnowac wiec jakas malutka zarowke 5W wstawilbym na samym dole, mysle ze taka 5W nie zaklocalaby zoltego swiatla z LED, no chyba ze sie myle, musialbym to sprawdzic..
a masz jeszcze te diody LED? idealna bylaby dwuwloknowa, ale te po 57 na allegro maja byc dopiero po swietach http://www.allegro.pl/show_item.php?item=535516816" onclick="window.open(this.href);return false; a i tak nie wiem czy beda..
wiec albo kupie dwie dwukolorowe, albo dwie Ledy hp13,wtedy bym wstawil je w skrajne lampy,a w srodkowej daa pozycje i stop(z klapy) ale z pozycji w skrajnej ciezko zrezygnowac wiec jakas malutka zarowke 5W wstawilbym na samym dole, mysle ze taka 5W nie zaklocalaby zoltego swiatla z LED, no chyba ze sie myle, musialbym to sprawdzic..