Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: fastback
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
witam wszyskich wlasnie wyciagnalem mustanga ciemnego garazu i zbieram sie za renowacje.mam nadzieje zdazyc na zlot i przejazd z ostrudy do lidzbarka ktorego jestem mieszkancem .moze ktos mi podpowie czy duzo zabawy jest przy przezuceniu 6cylindrow na 289 bo taki mam plan
-
- Model: fastback
witam wszystkich ,wyciagnalem z garazu i zabieram sie za projekt,mysle ze pomozecie radami
- Załączniki
-
- zdjęcie (4).JPG (38.19 KiB) Przejrzano 55071 razy
Witam Wszystkich,
Jestem posiadaczem auta którego właścicielem był volarz, koń rezyduje obecnie w Poznaniu.
Pozdrawiam.
Jestem posiadaczem auta którego właścicielem był volarz, koń rezyduje obecnie w Poznaniu.
Pozdrawiam.
- marcus2015
- Model: BASE 2014r.
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: grafit
Witam wszystkich opiekunów swoich mechanicznych podopiecznych nie ukrywam że całe lata te wozy zwracały moją uwagę w końcu po latach zajrzałem w miejsce gdzie
rodzą się tak rasowe konie i finalnie wybrałem i zamówiłem młodego dziewięć miesięcznego 3.7 V6, 2014r. zobaczymy jak się siedzi w siodle mustanga i czy rozczaruje mnie ta decyzja czy zrobię miejsce w stajni na dłużej.
rodzą się tak rasowe konie i finalnie wybrałem i zamówiłem młodego dziewięć miesięcznego 3.7 V6, 2014r. zobaczymy jak się siedzi w siodle mustanga i czy rozczaruje mnie ta decyzja czy zrobię miejsce w stajni na dłużej.
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Czarny1983 dawaj do galeri wiecej fot i info co tam siedziczarny1983 pisze:witam wszystkich ,wyciagnalem z garazu i zabieram sie za projekt,mysle ze pomozecie radami

Doczytałem, ale poco zmieniac 6tke tez mozna ładnie ogarnąć ,Prawda Yoozeq ??

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
simontlc pisze:Czarny1983 dawaj do galeri wiecej fot i info co tam siedziczarny1983 pisze:witam wszystkich ,wyciagnalem z garazu i zabieram sie za projekt,mysle ze pomozecie radami
Prawda

Kochany adminie może warto dodać już dział dla I6... sporo się już nas pojawiło

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
w którym miejscu forum? taki dział miałby sie znaleść?yoozeq pisze:simontlc pisze:Czarny1983 dawaj do galeri wiecej fot i info co tam siedziczarny1983 pisze:witam wszystkich ,wyciagnalem z garazu i zabieram sie za projekt,mysle ze pomozecie radami
Prawdano i wymiana na V8 w Polsce to dość karkołomne zadanie bo potrzeba tony ... dosłownie tony części ! Oprócz silnika praktycznie całe zawieszenie przednie do wymiany itd...
Kochany adminie może warto dodać już dział dla I6... sporo się już nas pojawiło
Rozumiem yoozeq, że zgłaszasz się na moderatora tego działu

Witam wszystkich
.
Zarejestrowałem się po to by obejrzeć temat zlotu w Toruniu a także zaprosić tych którzy się jeszcze nie zdecydowali. Firma której jestem właścicielem jest jednym z sponsorów zlotu.
Niestety nie mam Mustanga, ale tomek888 mnie ciągle namawia na zakup, odwiedzając z nim co chwilę warsztaty w Piasecznie, Opolu jestem coraz bardziej przekonany do tego samochodu
. Jak tak dalej pójdzie to chętnie zagoszczę u was w klubie na dłużej 
Mam nadzieje, że nikt nie będzie miał pretensji o BMW E60, które posiadam i kilka innych samochodów.
Pozdrawiam
.
Arek N.

Zarejestrowałem się po to by obejrzeć temat zlotu w Toruniu a także zaprosić tych którzy się jeszcze nie zdecydowali. Firma której jestem właścicielem jest jednym z sponsorów zlotu.
Niestety nie mam Mustanga, ale tomek888 mnie ciągle namawia na zakup, odwiedzając z nim co chwilę warsztaty w Piasecznie, Opolu jestem coraz bardziej przekonany do tego samochodu

Mam nadzieje, że nikt nie będzie miał pretensji o BMW E60, które posiadam i kilka innych samochodów.
Pozdrawiam

Arek N.
- no name
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Bullitt 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Dark Highland Green
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Witam, witam, witam
Minęło 40 wiosen i czas najwyższy pomyśleć o sobie dokonać zakupu wyłącznie czegoś dla siebie. Ponieważ zależy mi bardzo żeby nie było to funkcjonalne ani rodzinne ani oszczędne zastanawiam się nad nabyciem muscle cara. Oczywiście biorę pod uwagę mustanga ale nie wykluczam też konkurentów (nie wiem, czy można wymieniać tu inne marki). Mam nadzieję, że mój plan niedługo się powiedzie. Będę szukał na forum ciekawych ofert sprzedaży w cenie ok 70-80 kilo zł.
Pozdrawiam z okolic Wolnego (szczególnie w godzinach szczytu) Miasta Gdańska
Minęło 40 wiosen i czas najwyższy pomyśleć o sobie dokonać zakupu wyłącznie czegoś dla siebie. Ponieważ zależy mi bardzo żeby nie było to funkcjonalne ani rodzinne ani oszczędne zastanawiam się nad nabyciem muscle cara. Oczywiście biorę pod uwagę mustanga ale nie wykluczam też konkurentów (nie wiem, czy można wymieniać tu inne marki). Mam nadzieję, że mój plan niedługo się powiedzie. Będę szukał na forum ciekawych ofert sprzedaży w cenie ok 70-80 kilo zł.
Pozdrawiam z okolic Wolnego (szczególnie w godzinach szczytu) Miasta Gdańska
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Cześć Panowie!
Arek, miło nam że wspierasz MKP
BeeMką się nie przejmuj, zdarzają się gorsze rzeczy w życiu
.
No name - witaj! Nie wstydź się, napisz skąd jesteś i jak masz na imię. 40-to latków jest tu więcej
. Mustang czyni wiecznie młodym!
Arek, miło nam że wspierasz MKP

No name - witaj! Nie wstydź się, napisz skąd jesteś i jak masz na imię. 40-to latków jest tu więcej

Samotny Wilk
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Hej Rafał - w najbliższym czasie będziemy organizowali mały spot, to będziesz mógł pooglądać kilka różnych modeli Mustangów - zerkaj na wątek "Trójmiasto" w dziale Zloty i Spoty
Ja zawsze sugeruję Mustanga z muscle carów, między innymi dlatego, że społeczność jest najlepsza!
Ja zawsze sugeruję Mustanga z muscle carów, między innymi dlatego, że społeczność jest najlepsza!

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 99 IV Gen .
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: srebrny
Witam
Tak to prawda jestem tu nowy ale przedstawianie się jak na spotkaniu AA jest troche słabe
głownie interesuje mnie co w kraju można dowiedziec się na temat pewnych modeli Mustanga ,gdzie znależc dobrze nastawiony sklep wzgledem klienta i osobą, która wie oczym mówi .
Chętnie nawiążę korespondencję ,kontakt z osobą która mogla by mi pomóc w podleczeniu mojego Kucyka .
Tak to prawda jestem tu nowy ale przedstawianie się jak na spotkaniu AA jest troche słabe
głownie interesuje mnie co w kraju można dowiedziec się na temat pewnych modeli Mustanga ,gdzie znależc dobrze nastawiony sklep wzgledem klienta i osobą, która wie oczym mówi .
Chętnie nawiążę korespondencję ,kontakt z osobą która mogla by mi pomóc w podleczeniu mojego Kucyka .
-
- Model: Essex
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żółty
- Camel
- Młodszy Forumowicz
- Model: Pony premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red candy
Witam wszystkich, z tej strony świeżo upieczony posiadacz stanga v6 z 2011. Po kilku dniach użytkowania stwierdzam, ze nigdy wcześniej nie przeżywałem takiej euforii i zadowolenia z kupienia nowej bryki. Micha się cieszy non stop, a takie przyspieszenie to doświadczałem jedynie w lotach ryanair przy starcie
Ciekawe co musi sie dziać przy V8
))