Bartek, Jeszcze bez Mustanga ale cały czas szukam.

Generalnie choruje na tą "chorobę"

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
no to w Piotrkowie jest nas 3:Ty,Wiśnia i ja-spocik obowiązkowoPoseł pisze:Hej wszystkim!
Mam na imię Adam ksywa (poseł) rocznik 91, jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego i moje hobby to motoryzacja/mechanika
Romanus nie zapominajcie o mnie, chętnie sie z wami spotkamromanus1970 pisze:no to w Piotrkowie jest nas 3:Ty,Wiśnia i ja-spocik obowiązkowoPoseł pisze:Hej wszystkim!
Mam na imię Adam ksywa (poseł) rocznik 91, jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego i moje hobby to motoryzacja/mechanika
superstang232 pisze:Romanus nie zapominajcie o mnie, chętnie sie z wami spotkamromanus1970 pisze:no to w Piotrkowie jest nas 3:Ty,Wiśnia i ja-spocik obowiązkowoPoseł pisze:Hej wszystkim!
Witamy na forum!Shence1963 pisze:@aronrozum19 Piękna fura:)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Igor mam 26 lat. Od zawsze jak pamiętam to Mustangi wzbudzały we mnie ten dreszczyk emocjiMiłość do marki wzbudził mi mój ojciec, który parę modeli mustangów miał w swoim garażu.