Mustanga sprzedalem czas wrocic.
Pozdrawiam wszystkich
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Cześć synku!buba jr pisze:Witajcie, mam na imię Kuba i razem z tatą od prawie roku jesteśmy w posiadaniu pięknego wierzchowca z silnikiem v6 z 2005r.. Po przeczytaniu dosyć sporej części postów na forum (używając konta taty) w końcu zdecydowałem się na utworzenie własnego
.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
witamy juniorabuba jr pisze:Witajcie, mam na imię Kuba i razem z tatą od prawie roku jesteśmy w posiadaniu pięknego wierzchowca z silnikiem v6 z 2005r.. Po przeczytaniu dosyć sporej części postów na forum (używając konta taty) w końcu zdecydowałem się na utworzenie własnego
.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Cześć MariuszDonMario pisze:Cześć,
Po rewelacyjnych przeżyciach podczas Mustang Race 2014 (jeszcze w roli pilota) wreszcie mogę się przywitać - Mariusz z Warszawy, świeżo upieczony posiadacz grantowego shelby GT500 z 2011
Cześć. Pochwal się koniecznie w galeriipablo8969 pisze:Witam wszystkich. Mam na imię Paweł 25lat z okolic warszawy. od niedawna stałem się posiadaczem mustanga 67' coupe 289 cali silnik 4,7 v8 20okm. auto fabrycznie wyposażone w klime, wspomaganie, kolor czarny połysk. w trakcie składania, nowe chromy, nowa kiera drewniana. jeszcze dużo pracy przede mną i liczę na waszą pomoc techniczną
witamy AdamskiAdamski pisze:Witam serdecznie mam na imie Adam i pochodze z Hamburga,Wlasnie 4 dni temu kupilem sobie Mustanga rocznik 2013 i chcialbym do Was dolaczyc...podoba mi sie to co robicie i mam pytanko czy ten zlot w pazdzierniku odbedzie sie na torze w Jastrzebiu obok Radomia? Pozdrawiam wszystkich