Wrzuć jakaś fotkę swojego stanga, bo bardzo mi się podoba właśnie takie połączenie kolorów i ciekaw jestem czy masz właśnie takie odcienie
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Witam wszystkich
Ja odwrotnie - kucyka dosiadam od 2,5 miesiąca, ale do forum dołączyłem dopiero chwilę temu.
Miło, że koników przybywa w takim tempie. Parę dni temu piątkowy nastrój poprawiły mi 3 inne stangi spotkane w odstępie kwadransa... w zasadzie przez moment jechaliśmy w trójkę w odległości kilka aut jeden od drugiego
Czysty przypadek, ale frajda na maxa!
Pozdrawiam też wszystkich, których jeszcze nie spotkałem i oczywiście tych, którzy się dopiero do kucyka przymierzają
pavlito
Ja odwrotnie - kucyka dosiadam od 2,5 miesiąca, ale do forum dołączyłem dopiero chwilę temu.
Miło, że koników przybywa w takim tempie. Parę dni temu piątkowy nastrój poprawiły mi 3 inne stangi spotkane w odstępie kwadransa... w zasadzie przez moment jechaliśmy w trójkę w odległości kilka aut jeden od drugiego
Pozdrawiam też wszystkich, których jeszcze nie spotkałem i oczywiście tych, którzy się dopiero do kucyka przymierzają
pavlito
-
kuczko
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Hej Pavlitopavlito pisze:Witam wszystkich
Miło, że koników przybywa w takim tempie. Parę dni temu piątkowy nastrój poprawiły mi 3 inne stangi spotkane w odstępie kwadransa... w zasadzie przez moment jechaliśmy w trójkę w odległości kilka aut jeden od drugiegoCzysty przypadek, ale frajda na maxa!
Pozdrawiam też wszystkich, których jeszcze nie spotkałem i oczywiście tych, którzy się dopiero do kucyka przymierzają![]()
pavlito
-
ARtS
Witam,
niestety nie jestem posiadaczem Mustanga. Jestem fotografem motoryzacyjnym, a że Mustangi to rewelacyjny materiał do zdjęć to postanowiłem wyjść do Was z pewną inicjatywą.
Szczegóły w założonym temacie w dziale Galeria.
http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?p=6202#6202
Serdecznie zapraszam i pozdrawiam Artur Jakubczak
niestety nie jestem posiadaczem Mustanga. Jestem fotografem motoryzacyjnym, a że Mustangi to rewelacyjny materiał do zdjęć to postanowiłem wyjść do Was z pewną inicjatywą.
Szczegóły w założonym temacie w dziale Galeria.
http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?p=6202#6202
Serdecznie zapraszam i pozdrawiam Artur Jakubczak
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
A w tym podamkaes pisze:W Stolicy to już chyba większość aut to Mustangi?
Witamy, podaj fotki w jakimś wątku gdzieś tam:) Bo połączenie kolorów fajne, ja myśle sobie o odwrotnym, zdejme moje białe pasy i zrobie czerwone może, ale to odległa przyszłość
Moje dziecko
Swoja drogą były dwie opcje:
albo czerwony z czarnymi paskami, albo czarny, w którym na masce strzeliłbym białą czaszkę...
-
shaki
-
NataliaKempka
Hej!
Mam na imię Natalia od niedawna jestem Posiadaczką Mustanga Convertable rocznik 83'
Autko jest w stanie idealnym (przebieg 47 tys.)
Teraz tylko teraz robic prawko
[img][img]http://193.42.230.201/p1/6B/4B/28659364.jpg[/img][/img]
zdjecie nie dokladne ale narazie nie mam lepszego
pozdrawiam milośnikow mustanga
Ps. Da sie tu załatwiac części ?
Autko jest w stanie idealnym (przebieg 47 tys.)
Teraz tylko teraz robic prawko
[img][img]http://193.42.230.201/p1/6B/4B/28659364.jpg[/img][/img]
zdjecie nie dokladne ale narazie nie mam lepszego
pozdrawiam milośnikow mustanga
Ps. Da sie tu załatwiac części ?
-
NataliaKempka
-
strzala
- Młodszy Forumowicz
- Model: '95 5.0 Manual
- Silnik: inny V6
Maciek z Warszawy.
Ja mam juz od dwoch lat Mustanga LX 5.0 T5 '88, czarny. Wyglada jak mustang Natalii tylko swiatla inne. Stan oceniam na przeciwienstwo idealu ale na glowe nie pada, ciagnie, ryczy i daje mnostwo frajdy z kazdego przejechanego kilometra. Przyznam, ze Mustang trzyma sie niewiarygodnie, codziennie go troche przykatuje, a w ciagu 2 lat wymienilem tylko olej, hamulce i wezyk od wspomagania.
Pozdrawiam
Ja mam juz od dwoch lat Mustanga LX 5.0 T5 '88, czarny. Wyglada jak mustang Natalii tylko swiatla inne. Stan oceniam na przeciwienstwo idealu ale na glowe nie pada, ciagnie, ryczy i daje mnostwo frajdy z kazdego przejechanego kilometra. Przyznam, ze Mustang trzyma sie niewiarygodnie, codziennie go troche przykatuje, a w ciagu 2 lat wymienilem tylko olej, hamulce i wezyk od wspomagania.
Pozdrawiam