Witam wszystkich!!! mam na imię Damian,jestem z Mikołowa -koło Katowic,mam juz mustanga dość długo bo już 6-ty rok,jest to GT z 1995r,jeżdżę nim na okrągło zima /lato nie pochwalam postojów zimowych,trochę sprzedaję części do mustangów,jak coś potrzeba mogę udzielić pomocy,ale widzę że znalazłem się w towarzystwie samych nowych modeli,może i ja kiedyś kupię Pozdrawiam wszystkich
widzialem wczoraj kogos czerwonym mustangiem, kiedy wyjezdzal z podporzadkowanej czerwonym na trasie z Gdyni do Warszawy
Przyznajcie sie kto to?
ja lecialem z polnocy z odprawy celnej moim "czarnuchem"
...swoja droga, musze mu nadac jakies imie, to nie fair dla auta z dusza by tak bezimiennie gnalo przed siebie
fajnie że tak mnie witacie --cieszę się bardzo!!!!!!!!!!!!!!warszawka jak zawsze na szpicy((na czele)) ale tak trzymać u nas jest wongel jak wam będzie zimno to podeślę
Czarny Bullit? Myślałem, że są tylko zielone ... No chyba, że to imię własne Mustanga.
czarny jedyny taki w Polsce.... jestem dumny z niego niezmiernie
ponoc tylko 700 sztuk takich czarnuchow wypuszczono na drogi... z tego co wiem to w europie jedyny
Bardzo fajnie!! mieć prawie nowe auto to jest to!! ja pracuję nad swoim już 6-ty rok i też jestem dumny ,a był to kompletny złom teraz wygląda tak http://pierwszy.net/mustangkalinkamikolow/index.php?p=0 kliknij na galerię
Miło Cię tu widzieć- nareszcie jakiś SN-95!...jesteśmy prawie bliźniakami...1995, 5.0, czerwony(met), prawie 6 lat razem...pozdrawiam i "do usłyszenia". Pewnie Cię będę niepokoił jakimiś mustangowymi pytaniami.
Witam posiadaczy najszybszych i najmocniejszych koni na świecie. Widziałem fotki ze spotu w Warszawie , miałem tam być ale dowiedziałem się zbyt późno i juz żałuję że mnie nie było, pozdrawiam.