oczywiscie - tu znajdziesz cala instrukcje viewtopic.php?f=11&t=4223" onclick="window.open(this.href);return false;mkfuture pisze:Jeszcze nie doszedlem do tego jak je wrzucic.
jakis Tip?

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
oczywiscie - tu znajdziesz cala instrukcje viewtopic.php?f=11&t=4223" onclick="window.open(this.href);return false;mkfuture pisze:Jeszcze nie doszedlem do tego jak je wrzucic.
jakis Tip?
imageshack.com np albo polskie fotosik czy coś takiego...mkfuture pisze:Jeszcze nie doszedlem do tego jak je wrzucic.
jakis Tip?
Siema Macieju witamy witamyArmani pisze:Cześć
Jest to mój pierwszy post na klubie Mustangów więc postanowiłem się przywitać. Nazywam się Maciek, lat 22, jestem z Łodzi. Jestem wielkim miłośnikiem starych, klasycznych Mustangów czyt. roczniki w okolicach 1967Jest to jedno z marzeń i celów do którego dążę i mam nadzieję, że na tym forum poznam wielu maniaków tego modelu.
Ponadto posiadam firmę Auto Detailingową więc pieszczenie pojazdów to moja codzienność
Pozdrawiam
Maciek
ŁadniePiotrH pisze:Hej, jestem Piotr, Bielsko-Biła. własnie rozpoczynam swoją przygode z Mustangiem.
Jestem w trakcie renowacji GTA Coupe z 67 roku.