PS. Łukasz miałem tak samo i moje marzenie się spełniło więc Tobie życzę tego samego!l90ukasz pisze:Łukasz - Olsztyn.
Jeszcze bez mustanga, jednak czaje się od ponad roku i mam nadzieje ze to już ten moment by spełnić swoje marzenie.

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
PS. Łukasz miałem tak samo i moje marzenie się spełniło więc Tobie życzę tego samego!l90ukasz pisze:Łukasz - Olsztyn.
Jeszcze bez mustanga, jednak czaje się od ponad roku i mam nadzieje ze to już ten moment by spełnić swoje marzenie.
Witaj Turo
stang232 pisze:Witaj Turo
czy ten piękny odcień niebieskiego to
Bright Atlantic Blue kod K7.
Wrzuć więcej zdjęć w dziale galeria viewforum.php?f=84" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj w szeregach I stolicyTuro pisze:Witam,
jestem z okolic Gniezna, do tej pory przeglądałem forum oraz pomogło mi w dokonaniu wyboru kupna samochodu, którym oczywiście jest "konik".
Tak, więc czas zacząć "zabawę".
Myślę że kolorek się zgadza, a temat galerii jest chyba do ogarnięciastang232 pisze: Witaj Turo
czy ten piękny odcień niebieskiego to
Bright Atlantic Blue kod K7.
Wrzuć więcej zdjęć w dziale galeria viewforum.php?f=84" onclick="window.open(this.href);return false;
Zobaczymy może kiedyś je zmienię, z takimi go kupiłem. Na tą chwilę kilka innych priorytetówSunny pisze: zmień te światła z tyłu
i wpadnij kiedyś na spotkania wlkp
Jakieś dwa tygodnie będę go miał, mam nadzieję że jakoś na trasie się kiedyś spotkamyyoozeq pisze:Witaj w szeregach I stolicyOd dawna go masz bo nigdy go nie widziałem w Witkowie ? Fajny kolor
Zapraszamy ! Ekipa z Gniezna się wybieraTuro pisze:Generalnie mocno zastanawiam się nad Silverado City, dosyć blisko i będę mógł już poznać kilku pozytywnych skrzywieńców hehe
Jakieś dwa tygodnie będę go miał, mam nadzieję że jakoś na trasie się kiedyś spotkamy.
Przemek64 pisze:Witajcie wszyscy czekałem 36 lat i wreszcie![]()
we wtorek zakupiłem Convertible 1964 1/2 V8 260 odrestaurowany w Polsce kilka lat temu w firmie RZEPECKI AUTO
ale to jest 260 V8 !!! jak dobrze pamietam to kod "F" w vinie... a to nie jest zbyt popularny silnik, na pewno mniej niz I6simontlc pisze:Przemek64 pisze:Witajcie wszyscy czekałem 36 lat i wreszcie![]()
we wtorek zakupiłem Convertible 1964 1/2 V8 260 odrestaurowany w Polsce kilka lat temu w firmie RZEPECKI AUTO
witaj i dawaj cierpemzdjecia do galeri, btw. jest jeszcze jeden 260 cui w klubie
Tak 260 to V8 największa rzędówka w Stangu miała 250lamina pisze:ale to jest 260 V8 !!! jak dobrze pamietam to kod "F" w vinie... a to nie jest zbyt popularny silnik, na pewno mniej niz I6simontlc pisze:Przemek64 pisze:Witajcie wszyscy czekałem 36 lat i wreszcie![]()
witaj i dawaj cierpemzdjecia do galeri, btw. jest jeszcze jeden 260 cui w klubie