Witaj NivelisNivelis pisze:Witam wszystkich
Darek, 31, Warszawa
Na pierwszego Mustanga jeszcze pewnie trochę poczekam, ale strasznie mi się podoba 1 generacja oraz najnowsza - piąta, ze względu na nawiązanie stylistyczne do lat 60'tych co było świetnym pomysłem. Cel postawiony teraz trzeba do niego dążyćTymczasem posiedzę tutaj z Wami na forum chłonąc wiedzę
Przy okazji jestem fotografem więc jak będzie okazja to z radością zjawię się z aparatem
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!

Witajcie
Jestem Marek zamieszkuję okolice Ostrowa Wlkp.
Na mustanga choruję od kilku lat niestety narazie środki ograniczają ,lecz jest ich coraz więcej i są nadzieje na kupno wymarzonego Coupe I generacji
Jeszcze raz gorąco witam wszystkich zarażonych
Jestem Marek zamieszkuję okolice Ostrowa Wlkp.
Na mustanga choruję od kilku lat niestety narazie środki ograniczają ,lecz jest ich coraz więcej i są nadzieje na kupno wymarzonego Coupe I generacji
Jeszcze raz gorąco witam wszystkich zarażonych
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Witaj MarQus!
Coś wybierzesz, powodzenia! Wpadaj na lokalne spotkania.
Coś wybierzesz, powodzenia! Wpadaj na lokalne spotkania.
Samotny Wilk
Witam wszystkich,
Kamil z Wrocławia, ekspert lat 26
Jestem w trakcie polowania na Mustanga V8 GT koloru czerwonego
Kamil z Wrocławia, ekspert lat 26
Jestem w trakcie polowania na Mustanga V8 GT koloru czerwonego
Ostatnio zmieniony 2013-05-02, 21:15 przez kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Witaj kolego... Mała reprymenda na dzień dobry... Na tym forum nie wyrazamy sie w ten sposób...
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
Nie mogłem się powstrzymać, to tylko moja subiektywna, pozytywna ocena koloru
Nikogo nie chciałem urazić.
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
No subiektywna...

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
Witamy wszystkich posiadaczy pięknych Mustangów!
Od tygodnia mamy Mustanga 1966r., jak już jeden z użytkowników zauważył, auto do niedawna należało do Mariucha
Mieszkamy w Żyrardowie - Ela i Marcin (ok 30 lat). Ponieważ nigdy wcześniej nie mieliśmy auta zabytkowego, namiętnie czytamy porady klubowiczów
Auto ogólnie jest w bardzo dobrym stanie technicznym, tak jak Mariuch pisał na forum - silnik, elektryka wszystko działa bez zarzutu. Jedynie ten lakier, o którym również wspominał jest do poprawki. Musimy jeszcze zrobić przegląd u mechanika (swoją drogą poszukujemy kogoś w okolicach żyrardowa - wiadomo - taniego i dobrego). Chcemy również dopracować wnętrze....
Mustanga kupiliśmy ponieważ zawsze nam się bardzo podobał i cieszmy się, że teraz możemy dumnie krążyć tym cudeńkiem po Żyrardowie. Zainspirowani przykładem innych posiadaczy Mustangów postanowiliśmy wypożyczać auto do ślubu, czy na inne okoliczności...
Cieszymy się, że trafiliśmy do Was i zgłaszamy chęć czynnego udziału na forum
Od tygodnia mamy Mustanga 1966r., jak już jeden z użytkowników zauważył, auto do niedawna należało do Mariucha
Mieszkamy w Żyrardowie - Ela i Marcin (ok 30 lat). Ponieważ nigdy wcześniej nie mieliśmy auta zabytkowego, namiętnie czytamy porady klubowiczów
Mustanga kupiliśmy ponieważ zawsze nam się bardzo podobał i cieszmy się, że teraz możemy dumnie krążyć tym cudeńkiem po Żyrardowie. Zainspirowani przykładem innych posiadaczy Mustangów postanowiliśmy wypożyczać auto do ślubu, czy na inne okoliczności...
Cieszymy się, że trafiliśmy do Was i zgłaszamy chęć czynnego udziału na forum
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Witamy na forum;D Jak pisałem w innym poście do zobaczenia na zlotach!!;D
Witam wszystkich!!!
Jestem z okolic Torunia i właśnie zaczynam poszukiwania Mustanga z 1966 lub 1967 jeśli ktoś wiedziałby coś o ciekawym egzemplarzu to poproszę o info...
Jestem z okolic Torunia i właśnie zaczynam poszukiwania Mustanga z 1966 lub 1967 jeśli ktoś wiedziałby coś o ciekawym egzemplarzu to poproszę o info...
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
-
szczepan883
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Siema wszystkim !
Kamil (nowicjusz) miejscowość Myszków woj śląskie
świeżo upieczony pasjonat
Mamy w stajni 2 mustangi coupe 2003r 3.8 v6 i 1997 cabrio 4,8 v8 zaczynamy z ojcem swoją przygodę z tymi wozami zafascynowani pracą silnika bo na ten moment ze wzgledu na stan techniczny przyjemności z jazdy brak
ale myslę że uda nam się w miare szybko doprowadzić wozy do stanu jezdności
Kamil (nowicjusz) miejscowość Myszków woj śląskie
świeżo upieczony pasjonat
Mamy w stajni 2 mustangi coupe 2003r 3.8 v6 i 1997 cabrio 4,8 v8 zaczynamy z ojcem swoją przygodę z tymi wozami zafascynowani pracą silnika bo na ten moment ze wzgledu na stan techniczny przyjemności z jazdy brak
-
szczepan883
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Obiecuje
zrobie to w weekend
Dziś odbieram 3,8 v6 z pierwszych poprawek od mechanika
A jutro smigam po GT Cabrio bo stał 7lat i trzeba było na nowo uszczelnić powymieniać wszystkie filtry płyny ustrojowe no i zmiana poszycia dachu bo bylo w stanie tragicznym szkoda, że nie strzeliłem fotek od razu
Dziś odbieram 3,8 v6 z pierwszych poprawek od mechanika
A jutro smigam po GT Cabrio bo stał 7lat i trzeba było na nowo uszczelnić powymieniać wszystkie filtry płyny ustrojowe no i zmiana poszycia dachu bo bylo w stanie tragicznym szkoda, że nie strzeliłem fotek od razu