Pozdrawiam
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Mirek GT
- Model: Fastback GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Niebieski
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam wszystkich Mirek 38,właśnie stałem się posiadaczem pięknego fastbacka 68,co prawda do remontu ale bedzie rarytas!!
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Mirek Gt witam w imieniu MKP
Ujawnij sie w Realu co byśmy uwierzyli że ciepły jesteś
Ujawnij sie w Realu co byśmy uwierzyli że ciepły jesteś
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Mirek, zerkaj na ten wątek viewtopic.php?f=99&t=4784&p=97944#p97944" onclick="window.open(this.href);return false; i koniecznie pojaw się przy następnej okazji (konno albo w samych ostrogach
)

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
Cześć. Rafał z Warszawy. Prędzej, czy później stanę się właścicielem S197, więc chciałem się przywitać.
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Ebony
Witaj Bullit, ja też w trakcie oczekiwania :-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
May the Horse be with you!
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
czesc Rafal.witam w klubie..kupuj kobylke szybko jesli to mozliwe..ciekawy nick-czy w bullitt celujesz??z kupnem??
pozdro
pozdro
Ogólnie to celuję w Bullita (stąd mój nick, swoją drogą zdziwiłem się, że na wielu forach o tematyce nie motoryzacyjnej jest on zajęty a tu nieadasko74 pisze:czesc Rafal.witam w klubie..kupuj kobylke szybko jesli to mozliwe..ciekawy nick-czy w bullitt celujesz??z kupnem??
pozdro
Ok, nie ma się co rozwodzić. Jak będę już coś konkretnie działał na pewno się odezwę. Na razie obserwuję forum i się edukuję w temacie.
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Jak już coś to nie S95 tylko SN95, a właściwie to New Edge bo w nadwoziu po lifcie. Cóż aby była wyjątkowa nie może wychodzić co rok.Bullit pisze:Ogólnie to celuję w Bullita (stąd mój nick, swoją drogą zdziwiłem się, że na wielu forach o tematyce nie motoryzacyjnej jest on zajęty a tu nieadasko74 pisze:czesc Rafal.witam w klubie..kupuj kobylke szybko jesli to mozliwe..ciekawy nick-czy w bullitt celujesz??z kupnem??
pozdro), ale V6 po liftingu też mnie zaczyna interesować po tym co przeczytałem na forum. Szkoda, że nie ma wersji Bullit po liftingu (2010+). Gdzieś kiedyś czytałem jakąś wypowiedź przedstawiciela Forda, że nie będzie już takowej wersji bo nie pasowałaby do obecnej generacji. A wersja S95 Bullit to niby co było?
![]()
.o
Wtedy też była dostępna tylko w 2001 roku.
W przypadku s197 wychodzi na to że zdecydowali się na Bullita w wersji przed liftem, a wtedy w wersji po lifcie.

zgadza się.kaes pisze:pewnie dlatego wolny bo ci jednego "t" zabrakloBullit pisze: Ogólnie to celuję w Bullita (stąd mój nick, swoją drogą zdziwiłem się, że na wielu forach o tematyce nie motoryzacyjnej jest on zajęty a tu nie),
Kiedyś miałem plakat z 'moto magazynu' chyba, na którym Bullitt było napisane bez jednego t i chyba dlatego tak mi to weszło w podświadomość.
mam nadzieję, że nie dostanę bana na wstępie za kaleczenie tego kultowego słowa
Ostatnio zmieniony 2012-07-26, 13:16 przez Bullit, łącznie zmieniany 1 raz.
pisałem z pamięci dlatego 'S95' zamiast SN95. De facto mój ojciec o mały włos nie kupił kiedyś takiego Mustanga w 94 czy 95 roku, stwierdzając, że to jednak 'auto dla gówniarza'stang232 pisze:Bullit pisze:adasko74 pisze:Jak już coś to nie S95 tylko SN95, a właściwie to New Edge bo w nadwoziu po lifcie. Cóż aby była wyjątkowa nie może wychodzić co rok.
Wtedy też była dostępna tylko w 2001 roku.
W przypadku s197 wychodzi na to że zdecydowali się na Bullita w wersji przed liftem, a wtedy w wersji po lifcie.
A co do teorii to zgadzam się co do unikatowości wersji specjalnych. Mogliby chociaż kolor highland green puścić w jakieś małej serii w najnowszej budzie, niekoniecznie jako wersję Bullit. Po prostu mi on bardzo leży...
Witam ,pochodze z wrocławia,mam 3 dychy na karku i powolutku próbuje dogonic marzenie za fastbackiem 67-68
mam nadzieje ze kiedys wreszcie sie uda i bedziemy mieli o czym pogadac
pozdro
mam nadzieje ze kiedys wreszcie sie uda i bedziemy mieli o czym pogadac
pozdro
- webmingw
- Model: coupe 07
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
- Kontakt:
witam serdecznie Grzesiek, L 38 acz ciągle młody
, poruszam się od ponad 3 lat czarną perełką, a jestem z Piły. Pozdrawiam szczególnie załogi sierpniowego Mustang Race, które zjawią się w Pile właśnie.
Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp - F Zappa