Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
-
panfil
Witam wszystkich, ktorzy kochaja samochody z prawdziwym 'american spirit'
.
W tej chwili jezdze BMW E38 730i, ale moim nastepnym samochodem na 100% bedzie Mustang GT 2005 wzwyz, koniecznie z manualem.
Po prostu kocham ten ksztalt, wnetrzem ten dzwiek silnika (w moim niemieckim V8 dzwiek jest fajny, ale zupelnie inny) i to 'cos', czego nie spotkalem w zadnym innym samochodzie.
Jedyny samochod, ktory wydzielil mi podczas jazdy podobna ilosc adrenaliny, to Porsche 911 Carrera 4S (chociaz oczywiscie wrazenia byly zupelnie inne). Ale Mustanga musze miec i nic tego nie zmieni
.
Pozdrawiam wszystkich,
P.
W tej chwili jezdze BMW E38 730i, ale moim nastepnym samochodem na 100% bedzie Mustang GT 2005 wzwyz, koniecznie z manualem.
Po prostu kocham ten ksztalt, wnetrzem ten dzwiek silnika (w moim niemieckim V8 dzwiek jest fajny, ale zupelnie inny) i to 'cos', czego nie spotkalem w zadnym innym samochodzie.
Jedyny samochod, ktory wydzielil mi podczas jazdy podobna ilosc adrenaliny, to Porsche 911 Carrera 4S (chociaz oczywiscie wrazenia byly zupelnie inne). Ale Mustanga musze miec i nic tego nie zmieni
Pozdrawiam wszystkich,
P.
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Wprawdzie jeszcze u nas ( u żony i mnie ) nie stoi pod domem, ale lada dzień będzie. Czarny z dwoma pasami, wersja zwykła v6 rocznik 2008. Banan na twarzy od paru dni (jak tylko załatwione zostały wszystkie formalności). Jak będzie Mustang i sesja zdjęciowa - coś wrzucę na pewno
Krzysiek
Wprawdzie jeszcze u nas ( u żony i mnie ) nie stoi pod domem, ale lada dzień będzie. Czarny z dwoma pasami, wersja zwykła v6 rocznik 2008. Banan na twarzy od paru dni (jak tylko załatwione zostały wszystkie formalności). Jak będzie Mustang i sesja zdjęciowa - coś wrzucę na pewno
Krzysiek
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
No właśnie tylko problem w tym jak to zrobić aby stać się szczęśliwym właścicielem? Wczoraj przeczytałem wszystkie wątki dotyczące sprowadzania ale boje się w ciemno sprowadzać samochodzik za takie pieniądze z USA a na podróż nie mam czasu... co proponujecie jak się za to zabrać? Na model już się zdecydowałem 4,6 GT
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....