Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Jan 17 lat, będę miał mustanga 

Mustang to nie samochód to styl życia.
- Winston_Wolf
- Forumowicz
- Model: S550 GT PP
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Triple Yellow
Witam wszystkich forumowiczów.
Na forum trafiłem, ponieważ marzy mi się zakup Stanga i być może na początku przyszłego roku będzie taka opcja. Czasu jeszcze trochę co prawda jest, ale ta myśl już dziś ciągle zaprząta mój umysł.
Pozdrawiam

Na forum trafiłem, ponieważ marzy mi się zakup Stanga i być może na początku przyszłego roku będzie taka opcja. Czasu jeszcze trochę co prawda jest, ale ta myśl już dziś ciągle zaprząta mój umysł.

Pozdrawiam

We have reason to believe that it's supercharged, so maintain double alert.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Witajcie !!!

...hej, napisz coś więcej o sobie.EmerytRs2 pisze:Witam Wszystkich

Pozdrawiam,
Adam

Adam

-
- Model: coupe
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: srebrny
Cześć, kilka osób zdążyło nas już poznać (III OZM, oraz filmik na MR), własnego Mustanga nie mamy, natomiast wozimy się Mustangiem taty :) ale kasę odkładamy...;] mąż ma lat 25, a kobiety o wiek się nie pyta :) Jesteśmy z okolic Łodzi
Sylwia i Bartek
Sylwia i Bartek
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Witaj Sylwester!Sylwester pisze:Witam Sylwester 46 lat Góra kalwaria Pozdrawiam![]()

Na forum jest co najmniej jedna osoba z Góry Kalwarii - Rybek.
Z Piaseczna też jest kilka osób, np. konrado, YoDa i ja.
Do zobaczenia zatem

Adam
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: złotko
No nareszcie! Witamy!SilverStang pisze:Cześć, kilka osób zdążyło nas już poznać (III OZM, oraz filmik na MR), własnego Mustanga nie mamy, natomiast wozimy się Mustangiem tatyale kasę odkładamy...;] mąż ma lat 25, a kobiety o wiek się nie pyta
Jesteśmy z okolic Łodzi
Sylwia i Bartek
Dobrze że w końcu. No to już nie będzie Magkri x 4
tylko Magkri x 2 + SilverStang x 2

Pozdrawiam Magda - Spontanowa
Witam Was!!
Martyna, studentka - miłośniczka tych cudownych muscle carów;) zamierza mieć takie małe cudeńko jak Mustang Shelby GT500 z 1967! Ma nadzieję, że to się stanie za kilka lat.
Pozdrawiam!
Martyna, studentka - miłośniczka tych cudownych muscle carów;) zamierza mieć takie małe cudeńko jak Mustang Shelby GT500 z 1967! Ma nadzieję, że to się stanie za kilka lat.

Pozdrawiam!
Super koszulki mego autorstwa: http://bit.ly/1zsFtr3" onclick="window.open(this.href);return false; ZAPRASZAM 

Witam Martyne. Widac, bycie studentem to baaardzo platny zawód
:D

Mariusz 

Witam...
Mustang jest moim marzeniem od wielu lat...Lee Iacocca i jego książka przeczytana wiele lat temu utkwiła mi w pamięci i tam właśnie dla mnie pojawił się Mustang... po raz pierwszy...
Nie jestem niestety szczęśliwym posiadaczem tego cacka...ale jeszcze wszystko przede mną...
Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych właścicieli i wszystkich pragnących tego szczęścia...
Waldi...
Mustang jest moim marzeniem od wielu lat...Lee Iacocca i jego książka przeczytana wiele lat temu utkwiła mi w pamięci i tam właśnie dla mnie pojawił się Mustang... po raz pierwszy...
Nie jestem niestety szczęśliwym posiadaczem tego cacka...ale jeszcze wszystko przede mną...
Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych właścicieli i wszystkich pragnących tego szczęścia...
Waldi...
Witam,
I jestem tu poprzez mam nadzieje 'drugą' miłość mojego faceta;p
Szperam tu i tam, czytam aby wspierać go i uwierzyć ,że kiedyś i On spełni swoje marzenie.
Generalnie ja staram się jak najwięcej gadżetów dla Niego zdobyć co by go zbliżyło do celu jak i umiliło czekanie;)
I jestem tu poprzez mam nadzieje 'drugą' miłość mojego faceta;p
Szperam tu i tam, czytam aby wspierać go i uwierzyć ,że kiedyś i On spełni swoje marzenie.
Generalnie ja staram się jak najwięcej gadżetów dla Niego zdobyć co by go zbliżyło do celu jak i umiliło czekanie;)
- Miki
- Młodszy Forumowicz
- Model: SHELBY GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Czerwony + Białe pasy
Witam jestem tu nowy obecine Shelby GT500, pozdrawiam wszystkich
Ford Racing TVS 2.3l, JLT CAI, Steeda, BEST ET 12.00 s