No autko w "pytę", nie "podoba" mi się tylko kierownica... Bullit to GT Premium plus wiele innych rzeczy, a kierownica w GT Premium zawsze jest z aluminiowymi ramionami...hmmm, pod machą masz colda i zszywacz na kopułach sprężyn z dodatkową tabliczką znamionową?escalar pisze:to ja wam pokaze kilka fotek mojego czarnucha![]()
Bullit GT Premium 2008
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
BueR_MadasS
Witam wszystkich milosnikow i posiadaczy
Widze ze forum troche male jest no i przewazaja mlodsze odmiany Stanga ale nie ma co wybrzydzac bo za duzego wyboru jesli chodzi o polskie strony to nie ma
Mojego konika mam juz prawie 2 lata i przez ten czas dostarczyl mi duzych wydatkow i jeszcze wiekszych problemow no ale andrenaliny tez sie troche znalazlo
PzDr wszystkich
Widze ze forum troche male jest no i przewazaja mlodsze odmiany Stanga ale nie ma co wybrzydzac bo za duzego wyboru jesli chodzi o polskie strony to nie ma
Mojego konika mam juz prawie 2 lata i przez ten czas dostarczyl mi duzych wydatkow i jeszcze wiekszych problemow no ale andrenaliny tez sie troche znalazlo
PzDr wszystkich
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
witaj, fakt młodszych odmian dużo więcej tym bardziej witaj :-) no i zapodaj foty!!!BueR_MadasS pisze:Witam wszystkich milosnikow i posiadaczy![]()
Widze ze forum troche male jest no i przewazaja mlodsze odmiany Stanga ale nie ma co wybrzydzac bo za duzego wyboru jesli chodzi o polskie strony to nie ma![]()
PzDr wszystkich
-
egonw3
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Mi ten banan nie zszedł przez 8500 km... Moja żona też dziwnie patrzyła jak wyłączałem radio, bo zagłuszało silnik. Ale ostatnio posadziłem ją za kierownicą i zawiozła mnie obwodnicą z Gdańska do Wejherowa. I już się nie dziwi...LIZZARD pisze:Dziwne, jakoś ten banan również u mnie zagościł i tu nasuwa mi się nieodparta myśl, iż my mamy dużo więcej wspólnego z teorią Darwina, niż ktokolwiek innyalfatech pisze:zresztą ...............przy każdym dodawaniu gazu ja np mam banana