Sprzedaj jednego
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
No co ty - nikt tu nie ma żadnych pogardliwych podejść- jedni lubią nowe, drudzy stare - ale każdy jest zapaleńcem. Spytaj się Sima do Poznania przyjechał bardzo zmęczonym życiem FOXem cabrio ( a doceniliśmy go pucharem). Kupuj to na co cię stać i co ci się podoba, S197 nie są jakoś bardziej zaawansowane technicznie od SNów.barry pisze:I tu moje pierwsze pytanie- czy to prawda, że miłośnicy Mustangów mają do modeli z przed 2004 roku (za wyjątkiem prawdziwych klasyków) nieco pogardliwe podejście? Czy te Mustangi są w jakiś sposób gorsze od tych "najstarszych i najnowszych"? (po za mniej zadziornym wyglądem)? Obiło mi się o uszy takie stwierdzenie toteż postanawiam je zweryfikować już na wejściu i na powitaniu

- CzyTyTez
- Forumowicz
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: vintage burgundy
- Kontakt:
Witam i poszukuję...
Chciałbym się przyłączyć do szczęśliwych posiadaczy rumaków... szukam, szukam... w zasadzie już od iluś lat... ale dopiero teraz udało się odłożyć jakiekolwiek środki na zakup pierwszego Mustanga 
Gdybyście coś słyszeli na temat sprzedaży jakiegoś Mustanga `65-69 to czekam na info
Gdybyście coś słyszeli na temat sprzedaży jakiegoś Mustanga `65-69 to czekam na info
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Witamy w klubie i cieszymy sie ze jest nas coraz wiecej:
Link do sprzedazy '66 http://www.mustangklub.pl/viewtopic.php?t=2764
samochod znany w klubie i godny polecenia
Link do sprzedazy '66 http://www.mustangklub.pl/viewtopic.php?t=2764
samochod znany w klubie i godny polecenia
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
Brat Vashchoo
Witam 
Paweł, lat 22 jeszcze
... Legnica, Warszawa, Dęblin, Rejowiec Fabryczny, Poniatowa
To są miejscowości w których można mnie złapac najczęściej - dużo "latam".
Na razie nie jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga, może dlatego że jeszcze mnie na niego nie stać, ale moim marzeniem jest w przyszłości kupno, a nawet do jazdy dziennej takiego auta
Najlepiej roczniki 65/69
Mimo to, mam zamiar "zadomowić" się tutaj już jakoś wcześniej chociaż ciężko będzie to zrobic bez swojego upragnionego Konia, za bardzo nie będę miał o czym pisac a bynajmniej "chwalic się"

Pozdrawiam wszystkich! I zazdroszcze wszystkim którzy posiadają już swoje maszyny
Paweł, lat 22 jeszcze
Na razie nie jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga, może dlatego że jeszcze mnie na niego nie stać, ale moim marzeniem jest w przyszłości kupno, a nawet do jazdy dziennej takiego auta
Najlepiej roczniki 65/69
Mimo to, mam zamiar "zadomowić" się tutaj już jakoś wcześniej chociaż ciężko będzie to zrobic bez swojego upragnionego Konia, za bardzo nie będę miał o czym pisac a bynajmniej "chwalic się"
Pozdrawiam wszystkich! I zazdroszcze wszystkim którzy posiadają już swoje maszyny
[b]"... ceną była śmierć, za wolności smak ..."[/b]
Brat Vashchoo, No a wedlug mnie to w dobrym momencie trafiles. Ja tez Stanga jeszcze nie mam ale śledze non stop wszystkie tematy i duzo sie ucze takze lepiej byc juz przygotowanym kupując auto i jednoczesnie wiedząc jak je kupic. Mozna tez poznac wiele osób a nawet uczęszczac na zloty bo nikt Ci nie każe przyjechac mustangiem
Witam.
Witam.
Mariusz 

-
Brat Vashchoo
I to mi się bardzo podobaPaniC pisze:bo nikt Ci nie każe przyjechac mustangiem
Głównie śmigłami, bo na odrzuty nie mam kategorii
Jeszcze raz witam wszystkich miłośników wiadomo czego :p
[b]"... ceną była śmierć, za wolności smak ..."[/b]
- dejvinside
- Model: s197
- Silnik: V6 3.7