Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
YES YES !!Pavulon_ pisze:radzius86, witaj!!!
fajnego modelu szukasz![]()
szukasz bo przyjaciółka chce zobaczyćczy przyjaciółka chce kupić ? oryginał czy klon ? tylko 1967 czy 1968 może być
?
W Polsce jest (chyba) tylko jeden oryginalny GT500 z 67 roku... o ten:
Obrazek
A mógłbym prosić lokalizacje gdzie to cudeńko moge zobaczyc na żywo

bylbym wdzieczny

jak cos to moge podac do mnie gg lub maila

Radek
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
ja chyba widziałem ale nie wiem czy chodzi o tego - biały z granatowymi pasami na rejestracjach chyba OL albo podobnie - w każdym razie taki też się pojawiamuarah pisze:a to skrytoposiadacz jakiś, hehLaka pisze:posiada go ale stara się siedzieć cicho
Ja dostałem cynk, że pojawił się w Wawie ktoś z pięknym Shelby GT350 '67, nie mam pewności czy to oryginał ale znawca mówił, że wygląda na taki -> ktoś widział, ktoś słyszał?

i przy okazji witam wszystkich
Bart
-
Witam Wszystkich jestem nowy na tym forum.
Zapraszam do przeczytania watku Ostrzezenia kilka wartosciowych uwag dla wszystkich wlascicieli Amerykanskich samochodow i dla pozostalych kierowcow.
Zalaczm Pozdrowienia
Spokojnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku
Zapraszam do przeczytania watku Ostrzezenia kilka wartosciowych uwag dla wszystkich wlascicieli Amerykanskich samochodow i dla pozostalych kierowcow.
Zalaczm Pozdrowienia
Spokojnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku
jesli masz ochote na polska telenovele dramatyczna to oddaj swoj samochod do mustang trading przy farbiarskiej 24
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: jeszcze nie wiem :)
Witam wszystkich na forum. Zakręciło mnie na cabrio 67 no i tu jestem
potrzebna będzie Wasza pomoc bo zieloniutki jestem w tej dziedzinie:) ale po przejrzeniu wpisów widzę że ludzi pomocnych tu dostatek:) Autko już leży w warsztacie (wspomnienie po autku ale go wskrzesimy:)) Ma z niego być pełnosprawna bezpieczna dobrze zrobiona V8, niestety nie mam zdjęć a autko jest jeszcze własnością kolegi który ma się zająć reanimacją. Jesli ktoś myśli że to głupi pomysł niech pisze do mnie natychmiast lub zamilknie na zawsze
)

Roko
- Spowiednik
- Model: HJUNDAJ PONY 1.6 LPG
- Kolor: RÓŻOWY
- Spowiednik
- Model: HJUNDAJ PONY 1.6 LPG
- Kolor: RÓŻOWY
- michal7007
- Model: V6 2005