Witaj,LeoVinc pisze: a moze jakis cult z 65r..
Bynajmniej witam wszystkich![]()
... no i dobry wybór
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
He, he, ale pojechałes po F-body! Ale tak jest rzeczywiście z tym trzeszczeniem. Uważaj przejeżdżając przez Rawicz, bo Cię dorwie czerwony Pontiac Firebird TransAm 96r., hi,hi podrzuciłem mu tekst Twojego przywitania.Pusstang pisze:Witam!
Wcześniej polowałem na Firebirda i Camaro ale po paru przejażdżkach stwierdzam, że to nie samochody dla mnie, strasznie wielkie i wołowate, a w środku wszystko, absolutnie wszystko trzeszczy, skrzeczy i się rozpada. Podziękowałem i zwróciłem się ku Mustangowi, mam nadzieję, że po kupnie nie będę żałował wyboru![]()
Witaj KoleżankoKaś pisze:Kłamczuch! Pewnie kobieta czyta to forum!LeoVinc pisze:(...) motocykla bo to moja druga miłosc po kobiecie![]()
LeoVinc witaj
Mam znajomego w Świebodzinie.
Też jestem zadowolona chociaż brakuje mi już pod "pedałem". Nawet jak pojawi się Mustang to skorupka zostajeBolek pisze: red eye Ford Scorpio super fura mam z nią niesamowite wspomnienia ale kupuj mustanga jak najszybciej
witajScania pisze:Witam wszystkich.
Od 10 dni jestem szczęśliwym posiadaczem GT z 2008 roku.
Jest to moja pierwsza przygoda z tego typu samochodem i jak na razie jest REWELACYJNIE !!!!!!
Na codzień sprzedaję ciężarówki w Scania Polska S.A. (też mamy w ofercie silniki V8) i z racji posiadania samochodu firmoewgo
mój nowy nabytek to pojazd typowo weekendowy.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
P.S.
Adaśko74 - Dzięki za zaproszenie, no i za wysłanie lotki oczywiście