Jesteś tu nowy, przywitaj się!

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Silnik: V8 4.6
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!

Post autor: pudel » 2011-10-31, 17:44

Adam_Ch pisze:Witamy :)
Witaj a Ty kto? Terminator?

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Awatar użytkownika
silelis
Forumowicz
Model: Fastback 2+2 '66
Silnik: inny V8
Kolor: czerwony
Kontakt:

Post autor: silelis » 2011-11-01, 10:00

Witam Wszystkich nowych uzytkowników forum. :D

=============================================
Jokiel pisze:To wlaśnie mnie bardzo przerażało czy z normalnej pensji bede w stanie utrzymac takie auto ... bo kupic to jest najmniejszy problem najgorzej miec pozniej na opłaty i inne wydatki zwiazane z autem.
@Pavulon_ Ty masz o tyle dobrze, że części zamienne sa pod ręką. :-)
A teraz szczerze, który robi za dawcę narzadów?

[size=84][i][color=burlywood]"Reasonable people adapt themselves to the world.
Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves.
All progress, therefore, depends on unreasonable people."
-George Bernard Shaw[/color][/i][/size]

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2011-11-02, 22:30

EmilNFS - witamy. Gdzie foty?!

Awatar użytkownika
EmilNFS
Młodszy Forumowicz
Model: SN95
Silnik: inny V6
Kolor: WHITE

Post autor: EmilNFS » 2011-11-03, 11:14

Kuba - no własnie mam problem bo nie ogarniam jeszcz tego forum i kompletnie nie mam pojecia jak i gdzie moge wstawic fotki swoich koników :mur: :niepewny:
Załączniki
DSCI0088.JPG
Ostatnio zmieniony 2011-11-10, 18:50 przez EmilNFS, łącznie zmieniany 1 raz.

każdy potrafi zabić muche na przedniej szybie ale nie każdy potrafi zrobic to na bocznej :)

Awatar użytkownika
EmilNFS
Młodszy Forumowicz

Post autor: EmilNFS » 2011-11-03, 11:29

jak by ktos pytał to komfortu jazdy na tym profilu oponki nie ma wcale :rozpacz: ale za to jaki efekt wizualny :super: to oczywiscie tylko moje zdanie...
Załączniki
DSCI0147.JPG
biały...konik

każdy potrafi zabić muche na przedniej szybie ale nie każdy potrafi zrobic to na bocznej :)

PaniczHubert
Model: T/A
Silnik: V8 5.0

Post autor: PaniczHubert » 2011-11-03, 13:23

Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM. Zalogowałem się tutaj bo przymierzam się do Mustanga z lat 93-98 z silnikiem 3.8 ze względu na to że potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień. Co by było bez zbędnego napinania jest jeden Mustang który stanowi wyjątek i jest nim Mach 1 i zdecydowanie chętnie postawił bym sobie takiego pod domem bez wstydu. Piątka!

Swoją drogą dziś po raz kolejny natknąłem się na białego GT na czarnych blachach WXN z czarnym skórzanym wnętrzem i manualną skrzynią biegów na Narbutta ktoś z forum ?

Awatar użytkownika
PaniC
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: PaniC » 2011-11-03, 14:05

PaniczHubert pisze:Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM.
Szanuje Twoje zdanie ale glupszego komentarza nie czytalem. W Polsce nie mają żadnej reklamy. Poza tym wydaje mi sie ze chciales napisac :

" Nie lubie fordow :/ , nie wiem czemu ale nie lubie a zwlasza Mustangów :zdegustowany: , tego to naprawde nie lubie :kwasny: "

Naprawde z chęcią poczytalbym Twoją argumentacje. A to Mach1 jest taki wyjątkowy, zupelnie inny technicznie i nieprzereklamowany?

Niemniej jednak witam i pozdrawiam ale ...

edit: przyznam Ci jednak racje ale poparlbym to listą niedociągniec w stockowym mustangu. Wiekszosc uzytkowników na tym forum jest tego swiadoma i dąży do poprawienia stanu auta wymieniając zle dopasowane czesci.

Mariusz :)

Obrazek

odiss

Post autor: odiss » 2011-11-03, 21:42

PaniczHubert pisze:Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM
Szanujemy twoje zdanie, i popieramy. Gdyby wszyscy jeźdzlili mustangami, to byłoby nudne jak cholera :)
potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień.
Ogromnie mi przykro ale "Tani w utrzymaniu" i "Mustang" nigdy nie stały obok siebie w jednym zdaniu.

A tak na serio, uważam że ten post to jakaś marna prowokacja :)

Awatar użytkownika
EmilNFS
Młodszy Forumowicz

Post autor: EmilNFS » 2011-11-03, 23:47

[quote="PaniczHubert"]Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM. Zalogowałem się tutaj bo przymierzam się do Mustanga z lat 93-98 z silnikiem 3.8 ze względu na to że potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień. Co by było bez zbędnego napinania jest jeden Mustang który stanowi wyjątek i jest nim Mach 1 i zdecydowanie chętnie postawił bym sobie takiego pod domem bez wstydu. Piątka!

reeee a ja mysle ze zal ci pupe sciska jak jedziesz swoim "lub ojca" brudnym zdezelowanym passatem combi 1.9 td 92r który klekocze jak stary traktor nawet na biegu jałowym :zalamany: a tu staje obok auto niby z tej samej epoki a jednak zupełnie inne piekne błyszczace z koniem na masce :hurra: i mruczy tak ze wyłanczasz radio łapiesz kolbe i otwierasz okno zeby chociaż przez chwile posłuchac gangu silnika i poczuc namiastke tego co my czujemy w naszych supertanich itd. w utrzymanu autach :super:

Awatar użytkownika
silelis
Forumowicz
Model: Fastback 2+2 '66
Kontakt:

Post autor: silelis » 2011-11-04, 09:08

Panowie,

Łyknęliście ten post jak młode rekiny i sami się nakręcacie, a Nasz nowy kolega ma z tego radość.

[size=84][i][color=burlywood]"Reasonable people adapt themselves to the world.
Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves.
All progress, therefore, depends on unreasonable people."
-George Bernard Shaw[/color][/i][/size]

Awatar użytkownika
MrSomebody
Model: 2001 GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: czarny

Post autor: MrSomebody » 2011-11-04, 10:45

Witam wszystkich Piotrek z Łodzi (2001/czarny/GT)

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2011-11-04, 18:46

Witamy kolejne auto z Łodzi!!!!!

Wreszcie się ujawniają auta z mego miast. Łoj będzie spot!!

dark1313
Model: gt
Silnik: V6 3.8

Post autor: dark1313 » 2011-11-04, 18:57

Witam wszystkich bardzo serdecznie mam na imie Dariusz i mam zamiar kupic mustanga z silnikiem 3,8 przebieg 220tys

strażak
Młodszy Forumowicz

Post autor: strażak » 2011-11-04, 20:25

PaniczHubert pisze:Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM. Zalogowałem się tutaj bo przymierzam się do Mustanga z lat 93-98 z silnikiem 3.8 ze względu na to że potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień. Co by było bez zbędnego napinania jest jeden Mustang który stanowi wyjątek i jest nim Mach 1 i zdecydowanie chętnie postawił bym sobie takiego pod domem bez wstydu. Piątka!
Wpadłeś po poradę, czy obrażać szanownych posiadaczy Mustangów? nazwałeś się "Paniczem" z imieniem patrona myśliwych to też nie dziwa, że strzelasz do dziko pasących.
Wiec moze lepiej bedzie jak przymierzysz sie do GM, bo moze ten "dupo-wóz" moze cie w ten :cenzura: kopnąć.

Serdecznie pozdrawiam :zly:

Awatar użytkownika
EmilNFS
Młodszy Forumowicz

Post autor: EmilNFS » 2011-11-04, 20:45

strażak ... to było dobre:) ja tu jestem nowy ale takie barany strasznie mnie wku.... pozdrawiam panicza-picza

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porady techniczne”