Witaj a Ty kto? Terminator?Adam_Ch pisze:Witamy
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- silelis
- Forumowicz
- Model: Fastback 2+2 '66
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwony
- Kontakt:
Witam Wszystkich nowych uzytkowników forum.
=============================================
A teraz szczerze, który robi za dawcę narzadów?

=============================================
@Pavulon_ Ty masz o tyle dobrze, że części zamienne sa pod ręką. :-)Jokiel pisze:To wlaśnie mnie bardzo przerażało czy z normalnej pensji bede w stanie utrzymac takie auto ... bo kupic to jest najmniejszy problem najgorzej miec pozniej na opłaty i inne wydatki zwiazane z autem.
A teraz szczerze, który robi za dawcę narzadów?
[size=84][i][color=burlywood]"Reasonable people adapt themselves to the world.
Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves.
All progress, therefore, depends on unreasonable people."
-George Bernard Shaw[/color][/i][/size]
- EmilNFS
- Młodszy Forumowicz
- Model: SN95
- Silnik: inny V6
- Kolor: WHITE
Kuba - no własnie mam problem bo nie ogarniam jeszcz tego forum i kompletnie nie mam pojecia jak i gdzie moge wstawic fotki swoich koników

Ostatnio zmieniony 2011-11-10, 18:50 przez EmilNFS, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy potrafi zabić muche na przedniej szybie ale nie każdy potrafi zrobic to na bocznej 

- EmilNFS
- Młodszy Forumowicz
jak by ktos pytał to komfortu jazdy na tym profilu oponki nie ma wcale
ale za to jaki efekt wizualny
to oczywiscie tylko moje zdanie...

każdy potrafi zabić muche na przedniej szybie ale nie każdy potrafi zrobic to na bocznej 

-
- Model: T/A
- Silnik: V8 5.0
Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM. Zalogowałem się tutaj bo przymierzam się do Mustanga z lat 93-98 z silnikiem 3.8 ze względu na to że potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień. Co by było bez zbędnego napinania jest jeden Mustang który stanowi wyjątek i jest nim Mach 1 i zdecydowanie chętnie postawił bym sobie takiego pod domem bez wstydu. Piątka!
Swoją drogą dziś po raz kolejny natknąłem się na białego GT na czarnych blachach WXN z czarnym skórzanym wnętrzem i manualną skrzynią biegów na Narbutta ktoś z forum ?
Swoją drogą dziś po raz kolejny natknąłem się na białego GT na czarnych blachach WXN z czarnym skórzanym wnętrzem i manualną skrzynią biegów na Narbutta ktoś z forum ?
Szanuje Twoje zdanie ale glupszego komentarza nie czytalem. W Polsce nie mają żadnej reklamy. Poza tym wydaje mi sie ze chciales napisac :PaniczHubert pisze:Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM.
" Nie lubie fordow

Naprawde z chęcią poczytalbym Twoją argumentacje. A to Mach1 jest taki wyjątkowy, zupelnie inny technicznie i nieprzereklamowany?
Niemniej jednak witam i pozdrawiam ale ...
edit: przyznam Ci jednak racje ale poparlbym to listą niedociągniec w stockowym mustangu. Wiekszosc uzytkowników na tym forum jest tego swiadoma i dąży do poprawienia stanu auta wymieniając zle dopasowane czesci.
Mariusz 

Szanujemy twoje zdanie, i popieramy. Gdyby wszyscy jeźdzlili mustangami, to byłoby nudne jak choleraPaniczHubert pisze:Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM

Ogromnie mi przykro ale "Tani w utrzymaniu" i "Mustang" nigdy nie stały obok siebie w jednym zdaniu.potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień.
A tak na serio, uważam że ten post to jakaś marna prowokacja

- EmilNFS
- Młodszy Forumowicz
[quote="PaniczHubert"]Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM. Zalogowałem się tutaj bo przymierzam się do Mustanga z lat 93-98 z silnikiem 3.8 ze względu na to że potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień. Co by było bez zbędnego napinania jest jeden Mustang który stanowi wyjątek i jest nim Mach 1 i zdecydowanie chętnie postawił bym sobie takiego pod domem bez wstydu. Piątka!
reeee a ja mysle ze zal ci pupe sciska jak jedziesz swoim "lub ojca" brudnym zdezelowanym passatem combi 1.9 td 92r który klekocze jak stary traktor nawet na biegu jałowym
a tu staje obok auto niby z tej samej epoki a jednak zupełnie inne piekne błyszczace z koniem na masce
i mruczy tak ze wyłanczasz radio łapiesz kolbe i otwierasz okno zeby chociaż przez chwile posłuchac gangu silnika i poczuc namiastke tego co my czujemy w naszych supertanich itd. w utrzymanu autach 
reeee a ja mysle ze zal ci pupe sciska jak jedziesz swoim "lub ojca" brudnym zdezelowanym passatem combi 1.9 td 92r który klekocze jak stary traktor nawet na biegu jałowym

- silelis
- Forumowicz
- Model: Fastback 2+2 '66
- Kolor: czerwony
- Kontakt:
Panowie,
Łyknęliście ten post jak młode rekiny i sami się nakręcacie, a Nasz nowy kolega ma z tego radość.
Łyknęliście ten post jak młode rekiny i sami się nakręcacie, a Nasz nowy kolega ma z tego radość.
[size=84][i][color=burlywood]"Reasonable people adapt themselves to the world.
- MrSomebody
- Model: 2001 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Witamy kolejne auto z Łodzi!!!!!
Wreszcie się ujawniają auta z mego miast. Łoj będzie spot!!
Wreszcie się ujawniają auta z mego miast. Łoj będzie spot!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam na imie Dariusz i mam zamiar kupic mustanga z silnikiem 3,8 przebieg 220tys
Wpadłeś po poradę, czy obrażać szanownych posiadaczy Mustangów? nazwałeś się "Paniczem" z imieniem patrona myśliwych to też nie dziwa, że strzelasz do dziko pasących.PaniczHubert pisze:Cześć, Nazywam się Hubert i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam nie lubię Fordów a tym bardziej Mustangów bo są przereklamowane z resztą nie ma co porównywać do starych dobrych GM. Zalogowałem się tutaj bo przymierzam się do Mustanga z lat 93-98 z silnikiem 3.8 ze względu na to że potrzebuję tani w utrzymaniu dupo-wóz którego nie będzie mi specjalnie szkoda na co dzień. Co by było bez zbędnego napinania jest jeden Mustang który stanowi wyjątek i jest nim Mach 1 i zdecydowanie chętnie postawił bym sobie takiego pod domem bez wstydu. Piątka!
Wiec moze lepiej bedzie jak przymierzysz sie do GM, bo moze ten "dupo-wóz" moze cie w ten

Serdecznie pozdrawiam

- EmilNFS
- Młodszy Forumowicz
strażak ... to było dobre:) ja tu jestem nowy ale takie barany strasznie mnie wku.... pozdrawiam panicza-picza