Witamy w klubie! ;] Dobrze trafiłeś
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Annie, z tego co widzę szukasz V8. Adasko ma pięknego V8annie1989 pisze:Dobry wieczór
Przymierzam się... I też zamieszam przewertować forum, że znalezc odpowiedzi na wszystkie przed-zakupowe pytania.
Pozdrawiam i jeszcze raz witam się z Wami serdecznie:)
A jeśli też chcesz poczuć V6, to zapraszam do centrum Warszawy. Ocenisz, posłuchasz, itd.
- adaslaw
- Forumowicz
HejMoris pisze:Serdecznie wszystkich witam
Jestem tutaj nowy :-)
Kilka slow o sobie
mam 44 lata
mieszkam w Poznaniu
rok temu mialem okazje przejechać sie mustangiem i serce mi zabiło mocniej
od kilku miesiecy szukam konika w roczniku 2005-2009
Licze ze na tym forum znajde pomoc jak i tez fachowa poradę
Do tej pory jezdzilem na motocyklu Yamaha Warrior 1700.
Ja też, przez ponad rok, szukałem Mustanga dla siebie. W moim przypadku stanęło na kupnie Kunia w Niemczech, bo tam znacznie mniej oszukują w ogłoszeniach (że, rzekomo, bezwypadkowy).
Nie wdając się w szczegóły, super jest kupować od osoby prywatnej, w Niemczech w szczególnosci. Naturalnie dochodzą koszty przelotu / przejazdy do Niemiec (ja leciałem, ze zmiennikiem samolotem, i to był dobry wybór), ale ... to jest cena większego spokoju
Moris, nie będę tu pisał teraz więcej szczegółów. Jeśli jesteś ciekawy mojego osobistego zdania, to odezwij się na priv to pogadamy przez telefon.
Powodzenia w zakupach!
Adam
- adaslaw
- Forumowicz
Na Allegro widziałem kilka aukcji, gdzie jest możliwość wynajmu Mustanga na wszelakie imprezy.weronikua pisze:cześć WszystkimJestem tu nowa i trudno mi się odnaleźć ale mam nadzieje, że mi pomożecie.
Poza tym oczywiście chciałabym pojechać takim pięknym samochodem do ślubu, tylko nie mam pojęcia gdzie wypożyczę to cacko, czy istnieje takie miejsce? proszę o odpowiedź
weronikua: powodzenia w poszukiwaniach SWOJEGO Mustanga
- adaslaw
- Forumowicz
Ja się zgłaszam na ochotnika (tzw. szofoer-samarytanin). Moge przewieźć, ale ... mam jedynie V6 ;Pdavvids pisze:Witam wszystkich milosnikow najwspanialszego samochodu jaki jezdzi po naszych drogach . Niestety narazie Mustang jest dla mnie marzeniem ale jak to sie mowi marzenia sa po to by je spelniac wiec wiem ze kiedys go kupie![]()
PS. Gdyby ktos chcial mnie przewiesc swoim Mustangiem to bylbym naprawde bardzo wdzieczny moge nawet zaplacic za paliwo
A miejsce to Warszawa lub Piaseczno.