Mam na inie Marek, 39 lat. Wlasnie kupilem Mustanga GT 2009. Spelnilem marzenie z dziecinstwa!
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Witam wszystkich fanów amerykańskiej motoryzacji.
Posiadam Forda THUNDERBIRD ( cioteczny brat Mustanga
)
Silnik i skrzynia ta sama co w Mustangu siódmej generacji- 3,8L V6.
Poniżej link do mojego Thunderbirda.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/For ... ird/102900
Pozdro
Posiadam Forda THUNDERBIRD ( cioteczny brat Mustanga
Silnik i skrzynia ta sama co w Mustangu siódmej generacji- 3,8L V6.
Poniżej link do mojego Thunderbirda.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/For ... ird/102900
Pozdro
Witam!
Mam na imie Marcin. Chciałbym sie przywitac!
Co prawda na obecna chwile nie mam mustanga bo z ostatnim rozstalem sie dwa lata temu wraz z wyjazdem z usa a byl to 2000 gt 5speed manual........
na chwile obecna rozwazam zakup konika jeszcze nie wiem co to bedzie...... ale na 100% V8
witam wszystkich!!!
Mam na imie Marcin. Chciałbym sie przywitac!
Co prawda na obecna chwile nie mam mustanga bo z ostatnim rozstalem sie dwa lata temu wraz z wyjazdem z usa a byl to 2000 gt 5speed manual........
na chwile obecna rozwazam zakup konika jeszcze nie wiem co to bedzie...... ale na 100% V8
witam wszystkich!!!
Witam wszystkich serdecznie!!!
Porozglądałam się, poczytałam...i postanowiłam się przywitać;) może kolejność nie ta, ale już taka moja przypadłość zawsze zaczynam od d... strony;) Mam na imię Marlena i Mustangami interesuje się już dość długo w moim niedługim życiu...
musiałam zacząć dość wcześnie, bo pewnie i niedługo pożyje;P Aaa i muszę przyznać, że nie mam Mustanga i pewnie szybko się go nie dorobię...na razie pomykam jednośladem(na to mnie tylko stać było:), ale w moim sercu, duszy (i ciele) zawsze był, jest i będzie "wytatuowany":P 
Porozglądałam się, poczytałam...i postanowiłam się przywitać;) może kolejność nie ta, ale już taka moja przypadłość zawsze zaczynam od d... strony;) Mam na imię Marlena i Mustangami interesuje się już dość długo w moim niedługim życiu...