Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
witam mam na imie Tomek i jestem z Bialegostoku - od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mercury Cougara XR7 (niestety w oplakanym stanie) i go zamierzam odrestaurowac - potrzebuje silnika oraz skrzyni 4,7 l oraz jakis namiar na dostep do czesci mechanicznych (ponoc silnik oraz podzespoly pasuja od Mustanga MK I), a takze manual albo chociaz schemat instalacji elektrycznej - z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam Tomek
-kupie silnik 4,7l V8 i skrzynie biegow do Mercury Cougar XR7 1967r. (moze byc od Mustanga - ponoc pasuje),
- poszukuje schematu instalacji elektrycznej, albo manual do Cougara XR7/ Mustang MK I
- poszukuje schematu instalacji elektrycznej, albo manual do Cougara XR7/ Mustang MK I
- maniek
- Model: mustang gt 2008 california edycja
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: srebrny
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
mam na imie Mariusz mieszkam kolo Łodzi posiadam mustanga gt 2008 california edycja czekam na najblizszy zlot aby poznac ludzi z klubu mustang
pozdrawiam
pozdrawiam
maniek
My tez jestesmy nastolatkami
Prowadzimy portal JAZDA.PL który wystartował z 2 tygodnie temu i wygląda źle, ale beżie wygladał dobrze
I za jakieś 2 tygi bedzie wiadomo o co w nim chodzi tak naprawdę
)
a) chcemy zrobić kilka fajnych profesjonalnych sesji zdjeciowych naprawde wyjatkowych fur (i moturów oczywiście), wiec jeśli ktoś ma ochotę - dajcie znać koniecznie na power (małpka) jazda.pl. Umówimy termin, wymyślimy temat, potrzebujemy kilka godzin czasu na set zdjeciowy i lecimy z koksem.
b) będziemy brać udział w imprezach, i robić relacje, więc jeśli szykuje się coś gdzie mamy być - dajcie znać na eventy (małpka) jazda.pl. Albo zajrzyjcie na http://jazda.pl/events/auto i jeśli nie ma - dopiszcie.
pozdro,
Maciej
JAZDA.PL

a) chcemy zrobić kilka fajnych profesjonalnych sesji zdjeciowych naprawde wyjatkowych fur (i moturów oczywiście), wiec jeśli ktoś ma ochotę - dajcie znać koniecznie na power (małpka) jazda.pl. Umówimy termin, wymyślimy temat, potrzebujemy kilka godzin czasu na set zdjeciowy i lecimy z koksem.
b) będziemy brać udział w imprezach, i robić relacje, więc jeśli szykuje się coś gdzie mamy być - dajcie znać na eventy (małpka) jazda.pl. Albo zajrzyjcie na http://jazda.pl/events/auto i jeśli nie ma - dopiszcie.
pozdro,
Maciej
JAZDA.PL
Witajcie 
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc postanowiłem się przywitać!
Co prawda nie posiadam Mustanga jednak jest to samochód moich marzeń (szczególnie te z rocznika 67`) - od małego jestem fanem tego modelu. Mam nadzieję, że dzięki temu forum poznam ciekawych ludzi, wiele cennych informacji i może przejadę się jakimś Mustangiem
Pozdrawiam

Jest to mój pierwszy post na tym forum więc postanowiłem się przywitać!

Co prawda nie posiadam Mustanga jednak jest to samochód moich marzeń (szczególnie te z rocznika 67`) - od małego jestem fanem tego modelu. Mam nadzieję, że dzięki temu forum poznam ciekawych ludzi, wiele cennych informacji i może przejadę się jakimś Mustangiem

Pozdrawiam
Witam wszystkich
Jestem jak wszyscy tutaj miłośnikiem Mustangów, niestety studenta nie stać na najpiękniejszy samochód na świecie, więc czekam aż uzbieram... moje marzenie: Ford Shelby GT500 1968 ewentualnie Forg Mustang Fastback 1967
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Jestem jak wszyscy tutaj miłośnikiem Mustangów, niestety studenta nie stać na najpiękniejszy samochód na świecie, więc czekam aż uzbieram... moje marzenie: Ford Shelby GT500 1968 ewentualnie Forg Mustang Fastback 1967

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego: