Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Hej tu Adam, lat 38, kryzys wieku średniego się zbliża więc kupiłem Mustanga za wczasu
pozdr

-
- Model: Mustang V
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć wszystkim zakręconym Mustangowcom,Rafał z V generacją konika
-
- Model: Fastback V6
- Kolor: Czarny
Witam wszystkich.
Mam na imię Piotr i od pół roku posiadam czarnego Mustanga 3.7 z 2017 r.
Mam na imię Piotr i od pół roku posiadam czarnego Mustanga 3.7 z 2017 r.
-
- Model: 2005 2dr Cpe Deluxe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
Witajcie 
Po latach marzeń i przymierzania się do Mustanga, wreszcie jakieś 1,5 tygodnia temu zostałem posiadaczem srebrnego Mustanga V generacji V6 z 2005 roku,
skrzynia automat a ja szukałem manuala, a i kolor chciałem niebieski,...ale nie zawsze uda się dokładnie to co sobie wymarzymy a nie chciałem już tego przeciągać w
nieskończoność wiec trochę poszedłem na kompromis ,... ale i tak jestem mega zadowolony, a auto ma czystego Title i tylko dwóch właścicieli od nowości
Zakupu dokonałem w New Jersey i za jakiś miesiąc i trochę powinien dotrzeć do Warszawy, ale ja już nie mogę się doczekać kiedy sobie nim polatam.
Oczywiście trochę przy nim będzie do zrobienia , jakiś mały zaczątek rdzy na tylnej krawędzi nadkola tak z 6 cm x 1cm , oczywiście wymiana wszystkich olejów i płynów no i oczywiście
przystosowanie świateł do europejskich norm, ... i tu mam nadzieje na pomoc szanownych koleżanek i kolegów na podpowiedzi w tej kwestii
jak to zrobić aby nie zmieniać przy tym jego
obecnego wyglądu...jak już dotrze do mnie to wstawie fotki ..
Pozdrawiam serdecznie
Jacek

Po latach marzeń i przymierzania się do Mustanga, wreszcie jakieś 1,5 tygodnia temu zostałem posiadaczem srebrnego Mustanga V generacji V6 z 2005 roku,
skrzynia automat a ja szukałem manuala, a i kolor chciałem niebieski,...ale nie zawsze uda się dokładnie to co sobie wymarzymy a nie chciałem już tego przeciągać w
nieskończoność wiec trochę poszedłem na kompromis ,... ale i tak jestem mega zadowolony, a auto ma czystego Title i tylko dwóch właścicieli od nowości

Zakupu dokonałem w New Jersey i za jakiś miesiąc i trochę powinien dotrzeć do Warszawy, ale ja już nie mogę się doczekać kiedy sobie nim polatam.
Oczywiście trochę przy nim będzie do zrobienia , jakiś mały zaczątek rdzy na tylnej krawędzi nadkola tak z 6 cm x 1cm , oczywiście wymiana wszystkich olejów i płynów no i oczywiście
przystosowanie świateł do europejskich norm, ... i tu mam nadzieje na pomoc szanownych koleżanek i kolegów na podpowiedzi w tej kwestii

obecnego wyglądu...jak już dotrze do mnie to wstawie fotki ..
Pozdrawiam serdecznie
Jacek
-
- Model: Mustang V6 Base
- Kolor: Deep impact blue
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Witam wszystkich serdecznie - Paweł z tej strony , miejscowość Dobrcz ( koło Bydgoszczy ) , skromny V6 2014
, pozdrawiam !

-
- Model: Bullitt
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Zielony
Cześć, śmigam mustangiem od 2020 roku. Trochę przez przypadek wylądowałem z Bullittem i w sumie nie żałuję niczego 

Cześć, jestem Łukasz i dołączyłem do forum, żeby znaleźć trochę informacji o VI generacji Mustanga GT, celem zakupu 

Hejo! Jestem Wojtek, człowiek z niezdrową miłością do kabrioletów … od pół roku do mojej „kolekcji” dołączył gen7 Mustanga GT w Vapour Blue, oczywiście bezdasznik
na forum ściągnął mnie kolega z klasy z dawnyyych czasów