Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: 1970
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Biały
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam, od piątku jestem szczęśliwym (póki co) posiadaczem mustanga z 1970r. Auto sprowadziłem osobiście ze Szwecji i jest po małych modyfikacjach.
Pomalowane na biało - chyba całkiem niedawno aczkolwiek jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia.
Silnik fabrycznie miał R6 (wg numeru nadwozia) ale ktoś go kiedyś postanowił wymienić na 5.0V8 i zintegrował z 5-cio biegową skrzynią manualną. Sam silnik posiada głowice aluminiowe Edelbrock jak również kolektor dolotowy tej samej firmy. Dodatkowo posiada zapłon MSD.
Całość wg wykresu z hamownii daje 236KM.
Jest w nim jeszcze sporo do zrobienia ale dźwięk silnika powala na kolana i za każdym razem jest banan na twarzy od ucha do ucha
To była miłość od pierwszego wejrzenia
Inaczej nie jestem w stanie opisać tego co mną kierowało do zakupu 
Pomalowane na biało - chyba całkiem niedawno aczkolwiek jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia.
Silnik fabrycznie miał R6 (wg numeru nadwozia) ale ktoś go kiedyś postanowił wymienić na 5.0V8 i zintegrował z 5-cio biegową skrzynią manualną. Sam silnik posiada głowice aluminiowe Edelbrock jak również kolektor dolotowy tej samej firmy. Dodatkowo posiada zapłon MSD.
Całość wg wykresu z hamownii daje 236KM.
Jest w nim jeszcze sporo do zrobienia ale dźwięk silnika powala na kolana i za każdym razem jest banan na twarzy od ucha do ucha

To była miłość od pierwszego wejrzenia

-
- Model: GT
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Witam, wszystkich kochających swojego "konia"
Jestem Dominik. Mam 36 lat. Pochodzę z małej miejscowości Lisia Góra koło Tarnowa.

Jestem Dominik. Mam 36 lat. Pochodzę z małej miejscowości Lisia Góra koło Tarnowa.
-
- Model: GT
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Witam, wszystkich kochających swojego "konia"

-
- Model: Boss
Witam wszystkich!
Jestem Piotr, pochodzę z Piły. Zaczynam przygodę z Mustangiem.
Pozdrawiam!
Jestem Piotr, pochodzę z Piły. Zaczynam przygodę z Mustangiem.
Pozdrawiam!
-
- Model: Mach I
- Stajnia: Stajnia Łódzka
witam wszystkich 
dobrze trafić do swoich bo ja też kocham Forda Mustanga. Niestety nie jestem jeszcze posiadaczem ale myślę że kiedyś na pewno
Pozdrowienia dla wszystkich mustango maniaków

dobrze trafić do swoich bo ja też kocham Forda Mustanga. Niestety nie jestem jeszcze posiadaczem ale myślę że kiedyś na pewno

Steppermotor.fr oferuje wiele różnych modeli reduktorów, w tym reduktory planetarne, reduktory z równoległym wałem i reduktory ślimakowe.
-
- Model: 1967 289 hardtop
- Kolor: czerwony
Cześć Wszystkim. Jestem Michał i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało.
Potrzebuje dobrego mechaniora na śląsku lub małopolsce, mam rocznik 1967 coupe hardtop v8 289 2bbl jednak mam trochę problemów mam z regulacją gaźnika, ssania, obrotów oraz odpalaniu na zimnym. Nie dochodzi też benzyna do gaźnika oraz pomimo, że samochód jest zatankowany do pełna- kontrolka stanu benzyny jest na zero cały czas.
Dzięki
Potrzebuje dobrego mechaniora na śląsku lub małopolsce, mam rocznik 1967 coupe hardtop v8 289 2bbl jednak mam trochę problemów mam z regulacją gaźnika, ssania, obrotów oraz odpalaniu na zimnym. Nie dochodzi też benzyna do gaźnika oraz pomimo, że samochód jest zatankowany do pełna- kontrolka stanu benzyny jest na zero cały czas.
Dzięki
-
- Model: GT A/T
- Kolor: czerwony
- Stajnia: Stajnia Lubelska
Witam wszystkich,
Adam, 43 lata (właściwie jeździ a nie lata
) w Lublinie i okolicach oraz po preriach pobliskiej stajni trochę na zachód
Adam, 43 lata (właściwie jeździ a nie lata

-
- Model: Boss
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Bordowy
- Stajnia: Stajnia Warmińsko-Mazurska
Witam wszystkich.
Krzysiek 47 lat z okolic Olsztyna. Przygodę z Mustangiem dopiero zaczynam.
Pozdrawiam
Krzysiek 47 lat z okolic Olsztyna. Przygodę z Mustangiem dopiero zaczynam.
Pozdrawiam
-
- Model: Mustang 4.0 2010
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarny

-
- Model: Mustang V Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Miami Blue
Witam wszystkich posiadaczy Mustangów. Na razie kupiony i sprowadzony. Czeka w kolejce do naprawy;)