Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam.. troche spóźniony:-)) szczęśliwy od 4 lat , Gorzów Wlkp.. Pozdrawiam !! LWG
-
- Model: 2001 V6
- Silnik: V6 3.8
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Witam wszystkich mustangowcow 
Ja rowniez poruszam sie Mustangiem, od prawie dwoch lat, bedac aktualnie na kontrakcie w USA.
Model 2001, wersja bazowa (3.8), manual, ale w sportowym kolorze
W miare dobrze wyposazona (klima, elektryka, abs, tcs, Mach460, tempomat - moze wszystkie to maja??), z drobnymi modyfikacjami (dolot powietrza, felgi..).
Jako ze chcialbym sprowadzic to auto do PL (nie wiem czy to dobry pomysl? nie jest to ani klasyk, ani jakas wyjatkowa wersja, ale chyba ma potencjal na youngtimera?), chetnie skontaktuje sie z ludzmi posiadajacymi ten model (99-04..), zarejestrowany i uzywany w PL.
No i oczywiscie nie omieszkam zadawac wielu pytan na forum
pozdrawiam wszystkich!!
bolo (bolmiel)

Ja rowniez poruszam sie Mustangiem, od prawie dwoch lat, bedac aktualnie na kontrakcie w USA.
Model 2001, wersja bazowa (3.8), manual, ale w sportowym kolorze

Jako ze chcialbym sprowadzic to auto do PL (nie wiem czy to dobry pomysl? nie jest to ani klasyk, ani jakas wyjatkowa wersja, ale chyba ma potencjal na youngtimera?), chetnie skontaktuje sie z ludzmi posiadajacymi ten model (99-04..), zarejestrowany i uzywany w PL.
No i oczywiscie nie omieszkam zadawac wielu pytan na forum

pozdrawiam wszystkich!!
bolo (bolmiel)
-
- Model: 2013
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Cześć!
Pewnej soboty szukałem sobie z ciekawości jakichś kabrioletów na jednej z popularnych stron z ogłoszeniami. Zobaczyłem Mustanga i obudziła się we mnie dawna chęć posiadania furki w podobnym wydaniu. Po obejrzeniu i wykupieniu ciekawej usługi sprawdzenia samochodu dokładnie przez pewien serwis postanowiłem go kupić.
Jeżdżę nim już prawie miesiąc i póki co sprawia mi ogromną radość
.
Jest to model z 2013 roku, czarny kabriolet, V6 3.7 305km.
Od długiego czasu sam nie miałem samochodu i nie myślałem nawet o kupnie żadnego w najbliższym czasie. Konik zainspirował mnie na nowo
Pozdrawiam z Gdańska!
Pewnej soboty szukałem sobie z ciekawości jakichś kabrioletów na jednej z popularnych stron z ogłoszeniami. Zobaczyłem Mustanga i obudziła się we mnie dawna chęć posiadania furki w podobnym wydaniu. Po obejrzeniu i wykupieniu ciekawej usługi sprawdzenia samochodu dokładnie przez pewien serwis postanowiłem go kupić.
Jeżdżę nim już prawie miesiąc i póki co sprawia mi ogromną radość

Jest to model z 2013 roku, czarny kabriolet, V6 3.7 305km.
Od długiego czasu sam nie miałem samochodu i nie myślałem nawet o kupnie żadnego w najbliższym czasie. Konik zainspirował mnie na nowo

Pozdrawiam z Gdańska!

-
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
Witam serdecznie.
Mustang V gen marzył się żonie, ja zawsze chciałem mieć V8. Pomyślałem i połączyłem to w jedno. Z góry dziękuję za pomoc i liczę, że w końcu będę w stanie pomagać innym. Szerokości i przyczepności dla wszystkich.
Mustang V gen marzył się żonie, ja zawsze chciałem mieć V8. Pomyślałem i połączyłem to w jedno. Z góry dziękuję za pomoc i liczę, że w końcu będę w stanie pomagać innym. Szerokości i przyczepności dla wszystkich.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: SN95
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czerwony
Cześć 
Kilka tygodni temu zakupiłem swojego pierwszego Mustanga. Jest to model SN95, rocznik 96' , silnik 3.8 V6.
Auto kupiłem bo uwielbiam szeroko pojętą motoryzację tym bardziej amerykańską i szukałem czegoś zupełnie odmiennego od małego roadstera jakim jest MX5 (nadal w garażu
)
Moimi kryteriami zakupu były: duży silnik (jak na europejskie warunki), tył napęd, "kanapowość", powolny automat
Mustang robi obecnie za daili po mieście + auto na trasy.
Tak wyglądał w dniu zakupu: Pozdrawiam i do zobaczenia na mieście

Kilka tygodni temu zakupiłem swojego pierwszego Mustanga. Jest to model SN95, rocznik 96' , silnik 3.8 V6.
Auto kupiłem bo uwielbiam szeroko pojętą motoryzację tym bardziej amerykańską i szukałem czegoś zupełnie odmiennego od małego roadstera jakim jest MX5 (nadal w garażu

Moimi kryteriami zakupu były: duży silnik (jak na europejskie warunki), tył napęd, "kanapowość", powolny automat

Mustang robi obecnie za daili po mieście + auto na trasy.
Tak wyglądał w dniu zakupu: Pozdrawiam i do zobaczenia na mieście

-
- Model: Mustang
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam, od pewnego czasu szukałem mustanga ( żona twierdzi że to kryzys wieku
) i już tu pisałem aby wspomóc się w poszukiwaniach, szukałem i niestety w naszym kraju nic nie znalazłem, musiałem za wielką wodą znów poszukać parę tygodni i ... teraz piszę już jako właściciel mustanga 2013 3.7, na którego czekam niecierpliwie a ma dopłynąć pod koniec listopada do europy. Mam już kilka samochodów i motocykli w garażu ale to będzie MUSTANG
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Witam serdecznie. Z tej strony posiadacz niedocenianego ecoboosta z 2017. Do zobaczenia na ulicach Warszawy i nie tylko 

-
- Model: 2014
Witam wszystkich
od tygodnia posiadam mustanga z 2014r 3.7 jest to mój pierwszy Mustang

-
- Model: 2013
Cześć, od jakiś 2 miesięcy jestem posiadaczem 2014r 3.7
auto na chodzie, ale po ulicach jeszcze nie jeździ bo nie ma czasu go zrobić...
ale niedługo się pojawi się na drogach.
Do zobaczenia
auto na chodzie, ale po ulicach jeszcze nie jeździ bo nie ma czasu go zrobić...
ale niedługo się pojawi się na drogach.
Do zobaczenia

-
- Model: Mustang cabrio 1967
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwony
Cześć !
Artur - najszczęśliwszy człowiek w mieście w związku z zakończeniem odbudowy auta. Witam, witam
Artur - najszczęśliwszy człowiek w mieście w związku z zakończeniem odbudowy auta. Witam, witam

- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550 Ekobiust 2015
- Kolor: magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Witamy wszystkich nowych i zapraszamy do odpowiednich stajni.Do zobaczenia na drodze i spotach
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

-
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
Witam,
Do niedawna jeździłem większości samochodami z silnikami V8 niemieckiego producenta samochodów (w garażu na czas zimy stoi E30 w wersji 325is czyli produkowana na rynek USA). Przez przypadek stałem się posiadaczem Mustanga V generacji w wersji GT.
Do niedawna jeździłem większości samochodami z silnikami V8 niemieckiego producenta samochodów (w garażu na czas zimy stoi E30 w wersji 325is czyli produkowana na rynek USA). Przez przypadek stałem się posiadaczem Mustanga V generacji w wersji GT.
-
- Model: VI
- Kolor: RubyRed
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Witam wszystkich
mój Mustang już prawie w domu więc oficjalnie mogę się przywitać 

-
- Model: Mustang 2013 Coupe
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Cze
Michał, lat 37 więc chyba kryzys wieku średniego spowodował zakup amerykańskiej legendy
Michał, lat 37 więc chyba kryzys wieku średniego spowodował zakup amerykańskiej legendy

-
- Model: Mustang
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam zacne grono pasjonatów, w moim garażu zostało jedno miejsce wolne, do uturbionej rx8 r3 i jaguara brakowało mi tylko mustanga.
Przyznaje się bez Bicia że jestem chory zapewne na powszechną tutaj motoryzacyjnego wirusa, mam nadzieję ze niebawem do zobaczenia gdzieś na żywo, a do tego czasu na pewno będę miał dużo pytań o zmiany i możliwości poprawienia tego co jest
ps. przez chwile pomyślałem o kryzysie wieku średniego bo to już 34 lata, ale ja go mam od urodzenia....
Przyznaje się bez Bicia że jestem chory zapewne na powszechną tutaj motoryzacyjnego wirusa, mam nadzieję ze niebawem do zobaczenia gdzieś na żywo, a do tego czasu na pewno będę miał dużo pytań o zmiany i możliwości poprawienia tego co jest

ps. przez chwile pomyślałem o kryzysie wieku średniego bo to już 34 lata, ale ja go mam od urodzenia....