Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fastback
- Silnik: V8 4.6
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć wszystkim. Jestem Andrzej. Kupiłem Fastback 1966 4.7 l do kompletnej odbudowy.
-
- Model: SN95 GT
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Cześć,
Od niedawna jestem posiadaczem Mustanga GT Convertible (SN95) - 1997r.
Mam nadzieje, że auto zostanie u mnie na lata więc szukam różnych informacji, które pozwolą mi doprowadzić go do stanu bardziej niż zadawalającego ;-)
Od niedawna jestem posiadaczem Mustanga GT Convertible (SN95) - 1997r.
Mam nadzieje, że auto zostanie u mnie na lata więc szukam różnych informacji, które pozwolą mi doprowadzić go do stanu bardziej niż zadawalającego ;-)
-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Triple yellow
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witaj, próbowałem znaleźć informacje online, ale nie mogę. Jak ubiegać się o kartę klubową Mustang?
- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550 Ekobiust 2015
- Kolor: magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2008
Witam wszystkich po 4-letniej przerwie. Wracam jako syn marnotrawny, ten sam roczniki ten sam model, tylko kolor inny. W tym tygodniu nabyłem czarne GT z 2008r. Oczywiście manual bo to najlepsza opcja 

- BabaJaga
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mach 1
- Silnik: inny V8
- Kolor: Black Jade
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam wszystkich forumowiczów:) Na forum i w MKP już od ponad roku, natomiast z żalem i skruchą przyznaję że do tej pory jako bierny użytkownik
Od czterech lat posiadam 5.0 GT z 2016 roku, trochę zmodyfikowany, auto w pełni daily, natomiast ścigam się nim również na 1/4 mili. Służę radą i pomocą, zwłaszcza w temacie modów performance. Oprócz tego reprezentacja 1gen również stoi w garażu, więc chętnie zwrócę się o pomoc lub sam pomogę jak będę potrafił
Pozdrawiam, Tomek.

-
- Młodszy Forumowicz
Witam.
Jestem Paweł (miłek) Za kilka dni odbieram swojego Mustanga 2014 5.0v8. Mówilem żonie ze to rodzinne auto ale stwierdziła "żeby chyba nową rodzinę założyć". Tak czy inaczej WITAM WSZYSTKICH!!!!
Jestem Paweł (miłek) Za kilka dni odbieram swojego Mustanga 2014 5.0v8. Mówilem żonie ze to rodzinne auto ale stwierdziła "żeby chyba nową rodzinę założyć". Tak czy inaczej WITAM WSZYSTKICH!!!!
-
- Model: nie mam, chcę kupić
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Witam nazywa się Paweł Ciechan, w internecie znany jako Paweł Dziadzia Ciechan, nie bede się rozpisywał o sobie bo można o mnie przeczytać. Zawsze fascynował mnie Ford Mustang, choć przyznam, że nie mam o nim zbyt wiele pojecia, jednakże postanowiłem kupić sobie takie auto, dlatego jestem tu. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Witamy! Dobrze trafiłeś, Mustang nas wszystkich fascynuje i zmienia. Pasją zarażają się po równo twardzi faceci, jak i najdrobniejsze dziewczyny - spotkasz tu cały przekrój zakręconych. Póki co staramy się nie zarażaćDziadzia pisze: ↑2020-06-22, 13:59Witam nazywa się Paweł Ciechan, w internecie znany jako Paweł Dziadzia Ciechan, nie bede się rozpisywał o sobie bo można o mnie przeczytać. Zawsze fascynował mnie Ford Mustang, choć przyznam, że nie mam o nim zbyt wiele pojecia, jednakże postanowiłem kupić sobie takie auto, dlatego jestem tu. POZDRAWIAM WSZYSTKICH![]()
![]()

Poczytaj wątki porad o autach. Wszystkich nowych zapraszamy - śledźcie zapisy na wspólne imprezy - najbliższe planujemy w końcówce sierpnia i wrześniu: http://forum.mustangklub.pl/forum/viewforum.php?f=298.
Mustang jest super, ale stado Mustangów jest nie do pobicia
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kolor: Race Red
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Cześć Wszystkim,
Z tej strony Piotrek!
W Mustangu zakochałem się jako dzieciak... W 2019 spełniłem marzenie i w garażu stoi po liftowy GT 6 generacji w manual-u
Pierwotnie auto miało być na trasy, wycieczki itp. ale szybko się to zmieniło i teraz Kuga kurzy się w garażu
Wbiłem tutaj, żeby poznać kogoś z okolic Krakowa co by nie tylko samemu na jakieś tripy jeździć
Marzeniem jest dokupić fastbacka 1967 - obecnie mam tylko wersję w skali 1:43 na biurku
Z tej strony Piotrek!
W Mustangu zakochałem się jako dzieciak... W 2019 spełniłem marzenie i w garażu stoi po liftowy GT 6 generacji w manual-u

Wbiłem tutaj, żeby poznać kogoś z okolic Krakowa co by nie tylko samemu na jakieś tripy jeździć

Marzeniem jest dokupić fastbacka 1967 - obecnie mam tylko wersję w skali 1:43 na biurku

- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Witamy odnajdź stajnie małopolska na forum i jeżeli masz to na fb tez sąpb_2019 pisze: ↑2020-06-23, 11:56Cześć Wszystkim,
Z tej strony Piotrek!
W Mustangu zakochałem się jako dzieciak... W 2019 spełniłem marzenie i w garażu stoi po liftowy GT 6 generacji w manual-uPierwotnie auto miało być na trasy, wycieczki itp. ale szybko się to zmieniło i teraz Kuga kurzy się w garażu
![]()
Wbiłem tutaj, żeby poznać kogoś z okolic Krakowa co by nie tylko samemu na jakieś tripy jeździć![]()
Marzeniem jest dokupić fastbacka 1967 - obecnie mam tylko wersję w skali 1:43 na biurku![]()
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

-
- Model: Mustang V
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Kona Blue
Witam
Mam na imię Paweł i mieszkam w Częstochowie właśnie rozpoczołem moją przygodę z Mustangiem
Mój Mustang to V generacja 2012 rok 3.7 V6 w kolorze Kona Blue.
Witam Wszystkich Kolegów i Koleżanki.
Pzdr
Paweł
Mam na imię Paweł i mieszkam w Częstochowie właśnie rozpoczołem moją przygodę z Mustangiem
Mój Mustang to V generacja 2012 rok 3.7 V6 w kolorze Kona Blue.
Witam Wszystkich Kolegów i Koleżanki.
Pzdr
Paweł
- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Witamy zapraszamy do stajni tu i na fb a byłeś może w niedziele w kochcice na mini spocie
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

-
- Model: CABRIO GT500
- Kolor: BIAŁA PERŁA
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Wita. Jestem z woj. łódzkiego MARIUSZ
Posiadam mustanga GT500 CABRIO 2017r
Posiadam mustanga GT500 CABRIO 2017r