Dzień dobry Wszystkim Użytkownikom czy Miłośnikom Mustanga. Jestem tutaj aby potwierdzić teoretycznie , że mustangiem można jeździć cały rok, robić trasy po 1000 km i , że nie każdy musi mieć 5,0/wrrr/. A chciałbym sprawdzic , czy możliwy jest zakup Mustanga z dachem szklanym, automatem, pakietem zimowym, z silnikiem 3.7 i nie wypowiadam głośno z LPG/sprawdzonym w boju bez check i innych fantazji/ z pozdrowieniami
Hej,
Fascynuje się Mustangami od dobrych kilkunastu lat i w końcu przyszła pora na spełnienie marzeń
Powolutku rozglądam się za GT rocznik 13/14 w automacie oraz rozważam ewentualny import z USA do naprawy i mam nadzieję, że tak zacna ekipa pomoże mi w tych marzeniach, dzięki cennym wskazówkom
Pozdrawiam,
Piotr
Cześć,
nie przez przypadek, ale z rozmysłem jestem posiadaczem czarnego Mustanga GT, dlatego chciałem się przywitać i napisać: do zobaczenia w realu lub wirtualu
Pozdrawiam,
Marcin
Cześć
Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Należę do tych, co Mustanga kupili z należytym rozmysłem. Długo się temu autu przyglądałem i m.in. czytałem skrupulatnie te forum zanim ostatecznie podjąłem decyzję. Hobbistycznie zajmuję się mechaniką samochodową.
Radek z Poznania