Wita wszystkich Patryk z Karczówki (taka wioska pomiędzy Bydgoszczą-Toruniem, a Inowrocławiem) co prawda na forum jestem zarejestrowany od listopada 2009, także prawie 11 lat, jednakże do tej pory nie miałem Mustanga

. Od 11 lat natomiast mam dalej moje pierwsze auto w życiu czyli Forda Cougara, obecnie po kompletnej odnowie i swapie na 3.0. Pamiętam jeszcze jak kilka lat temu z Mustangami jeździliśmy na Zloty np. w Łowiczu czy Hali Miziowej.
Teraz mogę przywitać na forum jak się należy, bo od grudnia spełniłem w końcu swoje marzenie i mam w końcu swojego Mustanga GT Premium 2014. Walkę by znaleźć idealną sztukę, zacząłem w lipcu, także prawie pół roku zajęło mi znalezienie mojego i udało się prawie 500km ode mnie czyli pod Krakowem

. Stang obecnie jest moim autem na co dzień i każdego dnia uczy mnie pokory, dużo nauki przede mną, bo to moje pierwsze RWD, jednakże podchodzę do mocy i napędu z szaczunkiem i jest co raz lepiej

.
Już zapisałem się na większość Zlotów, bo chciałbym wciągnąć się w Klub jak i poznać ludzi zakręconych w Mustangach

. Również czekam na jakieś mniejsze i większe i spoty czy to w moim regionie czy gdzieś dalej, bo jeżdżę po całej Polsce i kilometry nie stanowią problemu

.
O Mustangu napiszę w galerii

.
Pozdrawiam wszystkich