Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: Coupe
- Silnik: inny V8
-
- Model: Mustang
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam serdecznie 
Będąc zupełnie szczerym, to nie wiem co napisać
To moje pierwsze kroki tutaj.
Mam nadzieję, że wraz z upływem czasu nabiorę śmiałości i wiedzy.
Mój egzemplarz, to generacja z 2015 roku.
Silnik 2.3 Ecoboost.
Pozdrawiam

Będąc zupełnie szczerym, to nie wiem co napisać

To moje pierwsze kroki tutaj.
Mam nadzieję, że wraz z upływem czasu nabiorę śmiałości i wiedzy.
Mój egzemplarz, to generacja z 2015 roku.
Silnik 2.3 Ecoboost.
Pozdrawiam

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Witajcie w naszym gronie
Stanisław, skoro mustangowa krew płynęła w Twoich żyłach od dziecka, to z pewnością się nie zawiedziesz. Wybrałeś dobrą konfigurację (no, może ktoś za Ciebie większość wybrał), wszyscy chwalą ten zawias i AT. Rzeczywiście, są różne głosy o dalszych losach GT w Europie, więc zakup w tym roku to dobre posunięcie.
Przy odbiorze sprawdź jakie tam założą letnie kapcie, choć tych meksykańskich P Zero już chyba nie ma w obiegu (wystrzegać się). W zimie każdym Mustangiem trzeba bardzo uważać. Odżywamy na wiosnę
Śledźcie forum i profile MKP na fb, a wiosenne imprezy Was nie ominą
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Stanisław, skoro mustangowa krew płynęła w Twoich żyłach od dziecka, to z pewnością się nie zawiedziesz. Wybrałeś dobrą konfigurację (no, może ktoś za Ciebie większość wybrał), wszyscy chwalą ten zawias i AT. Rzeczywiście, są różne głosy o dalszych losach GT w Europie, więc zakup w tym roku to dobre posunięcie.
Przy odbiorze sprawdź jakie tam założą letnie kapcie, choć tych meksykańskich P Zero już chyba nie ma w obiegu (wystrzegać się). W zimie każdym Mustangiem trzeba bardzo uważać. Odżywamy na wiosnę

Śledźcie forum i profile MKP na fb, a wiosenne imprezy Was nie ominą

- Marcin U.
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny (folia satynowa), oryginalnie biały
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Witam wszystkich zakręconych Właścicieli Mustangów!
Jestem z Wrocławia i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga GT z 2017 roku, w wersji europejskiej.
Autko zostało oklejone czarną satynową folią Avery Dennision (oryginalnie białe) we wrocławskiej firmie 4ohmy i ma założony pakiet aerodynamiczny od Maxtondesign, ma obniżone zawieszenie oraz zmieniony wydech na sportowy (z klapami). Jestem z niego bardzo dumny, na razie poznaję jego mozliwości:-).
Bardzo się cieszę, że mogę być na tym forum bo jeszcze niewiele wiem o tym aucie, a jak widzę to kopalnia potrzebnych informacji.
Pozdrawiam serdecznie!
Marcin U.
Wrocław
Jestem z Wrocławia i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga GT z 2017 roku, w wersji europejskiej.
Autko zostało oklejone czarną satynową folią Avery Dennision (oryginalnie białe) we wrocławskiej firmie 4ohmy i ma założony pakiet aerodynamiczny od Maxtondesign, ma obniżone zawieszenie oraz zmieniony wydech na sportowy (z klapami). Jestem z niego bardzo dumny, na razie poznaję jego mozliwości:-).
Bardzo się cieszę, że mogę być na tym forum bo jeszcze niewiele wiem o tym aucie, a jak widzę to kopalnia potrzebnych informacji.
Pozdrawiam serdecznie!
Marcin U.
Wrocław
-
- Model: Fox
- Kolor: Niebieski
Witam wszystkich, co prawda nie mam swojego mustanga, ale dość często serwisuję foxa 5.0, więc pewnie nieraz będe Was dręczył pytaniami dotyczącymi tego modelu 

-
- Model: Pony
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Bordowy
Cześć wszystkim, wreszcie doszedłem do wniosku że z życia trzeba korzystać, no to wybór padł na konika ;-)
Tak więc przy pełnym wsparciu żonki nabyłem w lipcu rocznik 2011, wersja Pony, V6. Jak powiedział mój znajomy (właściciel chyba już ósmego konika) - dobry na początek...

Tak więc przy pełnym wsparciu żonki nabyłem w lipcu rocznik 2011, wersja Pony, V6. Jak powiedział mój znajomy (właściciel chyba już ósmego konika) - dobry na początek...
-
- Model: GT VI gen
- Kolor: Biała Perła
- Stajnia: Stajnia Łódzka
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Siemanderro wszystkim z tej strony Damian 31 lat Trzebinia od wczoraj posiadacz konika ,wcześniej członek cougarklubpolska oraz mondeoklubpolska
No metter how bad your day is.Your ponny will allways make you feel better...
No metter how bad your day is.Your ponny will allways make you feel better...
Witam szanowne forum.
Wojtas z Elblaga sie klania.
Ogromny fan motoryzacji, szczegolnie tej zza oceanu.
Wczesniej jezdzilem marka JEEP, skonczylem na Wranglerze JK . Po drodze byly ZJ, XJ i Commander.
Zawsze jednak marzylem o Mustangu i powoli jestem gotowy do zakupu .
Bede szukal tylko i wylacznie modelu S197 w wersji GT, rok 2010- 2014, 4,6 ale najchetniej Coyote :-)
Pozdrawiam serdecznie, jak tylko nabede mojego GT chetnie bym wstapil do stajni war-maz, elblaskiej
Wojtas z Elblaga sie klania.
Ogromny fan motoryzacji, szczegolnie tej zza oceanu.
Wczesniej jezdzilem marka JEEP, skonczylem na Wranglerze JK . Po drodze byly ZJ, XJ i Commander.
Zawsze jednak marzylem o Mustangu i powoli jestem gotowy do zakupu .
Bede szukal tylko i wylacznie modelu S197 w wersji GT, rok 2010- 2014, 4,6 ale najchetniej Coyote :-)
Pozdrawiam serdecznie, jak tylko nabede mojego GT chetnie bym wstapil do stajni war-maz, elblaskiej