Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2014 V6 premium pony
- Silnik: V6 3.7
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć wszystkim,
Moja przygoda z Mustangiem zaczęła się podczas podróży do USA podczas której wynająłem Mustanga. Od tego czasu jestem wielbicielem marki. Na poważnie rozglądam się za drugim samochodem i doszedłem do wniosku ze juz najwyższy czas żeby był to właśnie Mustang
Pozdrawiam,
Moja przygoda z Mustangiem zaczęła się podczas podróży do USA podczas której wynająłem Mustanga. Od tego czasu jestem wielbicielem marki. Na poważnie rozglądam się za drugim samochodem i doszedłem do wniosku ze juz najwyższy czas żeby był to właśnie Mustang

Pozdrawiam,
-
- Model: Fastback 1967
- Silnik: V8 5.4
Witam koleżanki i kolegów,
Mustanga jeszcze nie mam ale wkrótce może się to zmienić i pytam Was o radę. Celuję w Fastbacka 1967 z największym silnikiem . Szukam auta po renowacji i tak się dodatkowo zastanawiam jak to jest z użytkowaniem tych aut. Czy często coś się w nich psuje (na co zwracać uwagę) ? Czy jeśli kupię auto kompletnie odresteurowane ( załóżmy, że bardzo starannie) to jest szansa na radość z jazdy bez usterek przez kilka lat ( oczywiście jazda okazjonalna)? Pytam bo nie jestem osobą, która lubi i odnajduje radość z wiecznego dłubania przy aucie więc będę wdzięczny na wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
Mustanga jeszcze nie mam ale wkrótce może się to zmienić i pytam Was o radę. Celuję w Fastbacka 1967 z największym silnikiem . Szukam auta po renowacji i tak się dodatkowo zastanawiam jak to jest z użytkowaniem tych aut. Czy często coś się w nich psuje (na co zwracać uwagę) ? Czy jeśli kupię auto kompletnie odresteurowane ( załóżmy, że bardzo starannie) to jest szansa na radość z jazdy bez usterek przez kilka lat ( oczywiście jazda okazjonalna)? Pytam bo nie jestem osobą, która lubi i odnajduje radość z wiecznego dłubania przy aucie więc będę wdzięczny na wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
- Crystal
- Model: 2015
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: GUARD
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Czesc
Od tygodnia jestem szczesliwa posiadaczka mustanga
Do zobaczenia na spotach/zlotach w okolicach Bielska-Białej 

Od tygodnia jestem szczesliwa posiadaczka mustanga

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Witamy wszystkich nowych jeźdźców i tych co już się nie mogą doczekać też
Szukajcie spotkań regionalnych lub imprez ogólnopolskich - są informacje i zapisy w dziale Zloty.

Szukajcie spotkań regionalnych lub imprez ogólnopolskich - są informacje i zapisy w dziale Zloty.
Marek, przerzuć to pytanie do działu I generacji i trochę tam poczytaj. Jest sporo osób, które znają te auta od podszewkiMarek Weber pisze: ↑2019-08-02, 11:34Witam koleżanki i kolegów,

-
- Model: GT
- Kolor: czerwony
cześć, na forum nowy, ale posiadacz i członek od paru lat i niestety z braku czasu mój Mustang stoi większość czasu w stajni
nadszedł czas aby ktoś inny-nowy nacieszył się jego posiadaniem jest do sprzedania wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu pozdrawiam JoK

Joanna i Krzysztof Chowaniec
-
- Model: 2008 GT / CS
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Cześć Wszystkim!
Jest mi niezmiernie miło móc zagościć na Waszym forum.
Na imię mam Przemek, mam 33lata, jestem
ze Skarżyska-Kamiennej.
Dołączamm do "mustangowego grona"!
Przyszedł wreszcie czas gdzie mogę się pochwalić świeżo kupionym autem.
Wybór padł na Mustang'a z 2008 GT CS ze słonecznej Californi. Kolor biały, wersja premium.
Silnik V8 4.6l, 300 koni.
Chwilowo autko przebywa u blacharza w głównej mierze zderzak do klejenia.
Ucieszyłem się jak dziecko gdy usłyszałem bulgot V8
Tak! Marzenie spełnione!
Za kilka dni, w osobnym temacie będę zamieszczać fotorelację z przeprowadzonych czynności w "koniu".
Teraz może coś o sobie.
Tylko jak to napisać aby to nie wygladalo jak ogłoszenie matrymonialne?!
Na co dzień pracuje jako przedstawiciel handlowy, dbam o to aby nie zabrakło zimnego piwa w lodówkach
Wolne chwilę spędzam nad wodą, wędkarstwo to moje drugie ja oraz rower... Tak, mogę jeździć bez opamiętania
Zainteresowania? Motoryzacja, informatyka, wędkarstwo i trochę sportu.
A gdy w tym wszystkim znajdę czas, zajmuję ubezpieczeniami komunikacyjnymi.
Starczy tego o mnie, do następnego posta!
Szerokości i przyczepności !
Jest mi niezmiernie miło móc zagościć na Waszym forum.
ze Skarżyska-Kamiennej.
Dołączamm do "mustangowego grona"!
Przyszedł wreszcie czas gdzie mogę się pochwalić świeżo kupionym autem.
Wybór padł na Mustang'a z 2008 GT CS ze słonecznej Californi. Kolor biały, wersja premium.
Silnik V8 4.6l, 300 koni.
Chwilowo autko przebywa u blacharza w głównej mierze zderzak do klejenia.
Ucieszyłem się jak dziecko gdy usłyszałem bulgot V8

Tak! Marzenie spełnione!
Za kilka dni, w osobnym temacie będę zamieszczać fotorelację z przeprowadzonych czynności w "koniu".
Teraz może coś o sobie.
Tylko jak to napisać aby to nie wygladalo jak ogłoszenie matrymonialne?!

Na co dzień pracuje jako przedstawiciel handlowy, dbam o to aby nie zabrakło zimnego piwa w lodówkach

Wolne chwilę spędzam nad wodą, wędkarstwo to moje drugie ja oraz rower... Tak, mogę jeździć bez opamiętania

Zainteresowania? Motoryzacja, informatyka, wędkarstwo i trochę sportu.
A gdy w tym wszystkim znajdę czas, zajmuję ubezpieczeniami komunikacyjnymi.
Starczy tego o mnie, do następnego posta!
Szerokości i przyczepności !
- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550 Ekobiust 2015
- Kolor: magnetic grey
- Kontakt:
Czy ja dobrze czytam Przemek M to ty?czy jeszcze mamy jednego w tych okolicach Przemka
ze Skarżyska-Kamiennej.
[/quote]
ze Skarżyska-Kamiennej.
[/quote]
M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

-
- Forumowicz
- Model: BULLITT 2008
- Kolor: highland green
- Kontakt:
Hehe tak to Przemo
nie trzeba go było długo namawiać na konia
znalazłem mu naprawde godną sztuke.... zresztą zobaczycie nie bawem sami

znalazłem mu naprawde godną sztuke.... zresztą zobaczycie nie bawem sami
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S197 GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Cześć
Robert - Wrocław, od dwóch tygodni właściciel V6 3.7 2013 rok. Znajomi mówią że to kryzys wieku średniego, a ja wiem że to spełnianie marzeń
Koń wymaga nieco doinwestowania, więc zaraz się uaktywnię na wątkach technicznych.
We Wrocku jestem chętny przybyć na każdy zlot/spotkanie jeśli tylko jestem na miejscu
Robert - Wrocław, od dwóch tygodni właściciel V6 3.7 2013 rok. Znajomi mówią że to kryzys wieku średniego, a ja wiem że to spełnianie marzeń

We Wrocku jestem chętny przybyć na każdy zlot/spotkanie jeśli tylko jestem na miejscu
-
- Model: 2008 GT / CS
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Krosster jak zawsze nie zastąpiony w tym temacie, jak by to nie zabrzmiało ma rękę do konia

Teraz jestem jak pijawka, już ma mnie dość, bo ciągle mam pytania co i jak
Założę się, że wpisał mnie w telefon: "zanim odbierzesz, weź trzy głębokie oddechy"

Teraz jestem jak pijawka, już ma mnie dość, bo ciągle mam pytania co i jak

Założę się, że wpisał mnie w telefon: "zanim odbierzesz, weź trzy głębokie oddechy"

-
- Model: S550 FL GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Twister Orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Dzień dobry,
Pierwszy post na forum więc witam wszystkich serdecznie.
Moja historia z przygody z mustangiem jest następująca. Od dawna moim wymarzonym autem jest Mustang. Od dziecka był tylko Mustnag Fastback z 67 roku. Wiedziałem od zawsze, że kiedyś będę jeździł mustangiem. Może nie tym z 67 roku, ale jakimś na pewno. Plany zaczęły przybierać coraz realniejszych kształtów wraz z pojawieniem się VI generacji w Europie. Plan na zakup Mustanga wykrystalizował się ostatecznie w zeszłym roku. Po zakończeniu obecnego leasingu i półrocznej karencji miałem kupować Mustnaga (czyli wiosna 2020). Jednak w zeszłą środę coś mnie podkusiło i wszedłem na ford.pl i w konfigurator. A tam zonk...podwyżka...
Potem na otomoto, może są jakieś u dealerów po starych cenach? Drugi zonk. Są u dealerów nowe, w nowych cenach i odbiór na grudzień. Następnego dnia pojechałem do salonu Forda. Tam info, że zamówić juz nie mogę. Mogę sobie wybrać z tych co mają zamówione na salon na ten rok, a na przyszły rok nie przyjmują zamówień i nie wiedzą czy bedą w ogóle przyjmować (nie weryfikowałem w innych salonach tej informacji)
Ponarzekałem trochę i pojechałem do domu...
....i szybko wróciłem
Nie wiem czy to słaba psycha, czy miłość do Mustanga, czy emocje, czy wizja tego ze jak teraz nie zamówię to być może już nie zamówię nigdy...w każdym razie, wróciłem, podpisałem umowę, przelałem zaliczkę i czekam na: Mustang GT MY2020 Twister Orange (zastąpił Orange Fury - największa niewiadoma konfiguracji), AT+Premium 2+ MagneRide + tylny spojler.
Cenowo nic nie dało się ugrać, dostałem teleskopy maski gratis i zniżkę na koła zimowe
I teraz czekam zestresowany. Odbiorę potwora w grudniu, a jedynym RWD jakim jeździłem to była Omega C 2003r z silnikiem BMW 2,5 diesel R6. Auto było super i mega wygodne ale zimą jak spadło +5cm śniegu to czasami z parkingu nie dało się wyjechać. Mam nadzieję, że w Mustangu będzie lepiej ze względu na LSD...
W planach już są modyfikacje i usprawnienia. Na razie rozpórka, logo i oznaczenia silnika black, zabezpieczenie podwozia. Rozważam oklejenie wlotów na masce, dachu, lusterek i spojlera folią 3M gloss black. No i ceramika...
Pozdrawiam
Stanisław
Pierwszy post na forum więc witam wszystkich serdecznie.
Moja historia z przygody z mustangiem jest następująca. Od dawna moim wymarzonym autem jest Mustang. Od dziecka był tylko Mustnag Fastback z 67 roku. Wiedziałem od zawsze, że kiedyś będę jeździł mustangiem. Może nie tym z 67 roku, ale jakimś na pewno. Plany zaczęły przybierać coraz realniejszych kształtów wraz z pojawieniem się VI generacji w Europie. Plan na zakup Mustanga wykrystalizował się ostatecznie w zeszłym roku. Po zakończeniu obecnego leasingu i półrocznej karencji miałem kupować Mustnaga (czyli wiosna 2020). Jednak w zeszłą środę coś mnie podkusiło i wszedłem na ford.pl i w konfigurator. A tam zonk...podwyżka...
Potem na otomoto, może są jakieś u dealerów po starych cenach? Drugi zonk. Są u dealerów nowe, w nowych cenach i odbiór na grudzień. Następnego dnia pojechałem do salonu Forda. Tam info, że zamówić juz nie mogę. Mogę sobie wybrać z tych co mają zamówione na salon na ten rok, a na przyszły rok nie przyjmują zamówień i nie wiedzą czy bedą w ogóle przyjmować (nie weryfikowałem w innych salonach tej informacji)
Ponarzekałem trochę i pojechałem do domu...
....i szybko wróciłem
Nie wiem czy to słaba psycha, czy miłość do Mustanga, czy emocje, czy wizja tego ze jak teraz nie zamówię to być może już nie zamówię nigdy...w każdym razie, wróciłem, podpisałem umowę, przelałem zaliczkę i czekam na: Mustang GT MY2020 Twister Orange (zastąpił Orange Fury - największa niewiadoma konfiguracji), AT+Premium 2+ MagneRide + tylny spojler.
Cenowo nic nie dało się ugrać, dostałem teleskopy maski gratis i zniżkę na koła zimowe
I teraz czekam zestresowany. Odbiorę potwora w grudniu, a jedynym RWD jakim jeździłem to była Omega C 2003r z silnikiem BMW 2,5 diesel R6. Auto było super i mega wygodne ale zimą jak spadło +5cm śniegu to czasami z parkingu nie dało się wyjechać. Mam nadzieję, że w Mustangu będzie lepiej ze względu na LSD...
W planach już są modyfikacje i usprawnienia. Na razie rozpórka, logo i oznaczenia silnika black, zabezpieczenie podwozia. Rozważam oklejenie wlotów na masce, dachu, lusterek i spojlera folią 3M gloss black. No i ceramika...
Pozdrawiam
Stanisław
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustan EB 2016
- Kolor: grafit
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Witam , jak dobrze pójdzie w ciągu tygodnia przesiadam się na Mustanga 2,3 2016 rok Pozdrowienia dla wszystkich