Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny
- Torsen
- Forumowicz
- Model: GT Track Pack
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć, wbijaj na wtorkowe mustangi o 20.00 pod stadionemMR_Thomas pisze:Witam, w skrócie Tomek Wołomin mój pierwszy acz kol wiek sądzę że nie ostatni mustang

-
- Model: Camaro
- Silnik: inny V6
Czesc wszystkim
Mam na imię Krzysztof i zarejestrowany jestem od dłuższego czasu ale sam nie mam Mustanga. Bywam na spotkaniach i kruzach
Obecnie jeżdzę srebrzystym Camaro więc chcąc nie chcąc te mustangi zawsze gdzieś tam się przewijały
Od pewnego czasu moja lepsza połowa coraz poważniej wspomina o zmianie swojego obecnego autka na "jakiegoś" Mustanga. Uznałem, że skoro tak, to powinienem mocniej wejść w temat i oficjalnie przywitać się na forum.
O Mustangach zawsze wyrażała się ciepło, podobają się jej szczególnie te od Vgen w górę. Radek już pewnie nie pamięta ale to właśnie jego niebieski Mustang zapoczątkował intensyfikację myślenia o realizacji planów posiadania konia mechanicznego
Pozdrowienia i do zobaczenia na spotkaniach stajni mazowieckiej, wmc i innych takich

Mam na imię Krzysztof i zarejestrowany jestem od dłuższego czasu ale sam nie mam Mustanga. Bywam na spotkaniach i kruzach

O Mustangach zawsze wyrażała się ciepło, podobają się jej szczególnie te od Vgen w górę. Radek już pewnie nie pamięta ale to właśnie jego niebieski Mustang zapoczątkował intensyfikację myślenia o realizacji planów posiadania konia mechanicznego

Pozdrowienia i do zobaczenia na spotkaniach stajni mazowieckiej, wmc i innych takich

-
- Model: gt
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny
Cześć mam na imię Paweł i mieszkam w okolicy łodzi posiadam Mustanga 2013 rok wersja GT do zobaczenia na drodze.
Ostatnio zmieniony 2018-08-30, 07:54 przez paulo_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- jaro555
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2012
- Kolor: białas
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam wszystkich i dziękuję za możliwość dołaczenia do Forum.
Ujeżdżam głównie Subaraki, ale nadszedł chyba ten czas żeby rozejrzeć sie za Mustangiem. Żonie spodobała sie opcja "czerwony GT w automacie" więc trzeba kuć żelazo póki gorące ;-)
Do zobaczenia wkrótce :-)
Jaro555
Ujeżdżam głównie Subaraki, ale nadszedł chyba ten czas żeby rozejrzeć sie za Mustangiem. Żonie spodobała sie opcja "czerwony GT w automacie" więc trzeba kuć żelazo póki gorące ;-)
Jaro555
- Xoron
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT`18 5.0AT RED RACE
- Kolor: RACE RED
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Witam Klubowiczów, jako nowy witam się
. Dziś zaliczkowałem Mustanga GT, który lada dzień ma spłynąć z portu w Niemczech do PL. Planowany odbiór druga połowa września.

- BaPit
- Forumowicz
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Subaraki są super, ale kuj żelazojaro555 pisze:Witam wszystkich i dziękuję za możliwość dołaczenia do Forum.
Jaro555

-
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Ingot Silver
Witam,
Mam na imię Daniel i od 3 miesięcy posiadam konika V6 '14.
Mam na imię Daniel i od 3 miesięcy posiadam konika V6 '14.
- jaro555
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2012
- Kolor: białas
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Forek XT 2006 - 295KM/440Nm zostaje, jest dobrze zrobiony, podkuty, pięknie gada i galopuje. Ale musze rozstać się z weekendowo-wakacyjnym Saabem 9-3 cabrio 2000r żeby zrobić miejsce w garażu dla nowego członka stada ;-)BaPit pisze:Subaraki są super, ale kuj żelazojaro555 pisze:Witam wszystkich i dziękuję za możliwość dołaczenia do Forum.
Jaro555Miło będzie zobaczyć kolejnego Mustanga "w rejonie"
![]()
Gdyby ktoś był zainteresowany to własnie wystawiłem saaba na otomoto za jedyne 11,5 kPLN :-)
- Kuti
- Model: 72' Coupe
- Kolor: Zielony
Cześć, nazywam się Paweł i jestem z Bibic pod Krakowem. Cieszę się, że w krótce będę mógł do Was dołączyć. Auto (72' coupe) faluje już pod Bremen a ja chodzę po ścianach.
Cześć wszystkim, tak Mnie kusi teń koń, może kiedyś będę jego właścicielem, pozdro dla wszystkich .
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: V
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Szary
Siema wszystkim,
Coś o mnie: Jestem Adrian, lat 24 z Suwałk. Mustanga nabyłem 2 tygodnie temu, więc jestem zielony jeszcze w tych tematach, co mam nadzieję zmienić między innymi dzieki temu forum. Mam mustanga 3.7 305 km 2011r. w kolorze szarym/siwym (ogólnie ciężko dokładnie określić dla mnie jak i większości facetów to kolor szary, ale zaraz dziewczyny się odzywają że gdzie to szary i bądź tu mądry ;D )
Coś o mnie: Jestem Adrian, lat 24 z Suwałk. Mustanga nabyłem 2 tygodnie temu, więc jestem zielony jeszcze w tych tematach, co mam nadzieję zmienić między innymi dzieki temu forum. Mam mustanga 3.7 305 km 2011r. w kolorze szarym/siwym (ogólnie ciężko dokładnie określić dla mnie jak i większości facetów to kolor szary, ale zaraz dziewczyny się odzywają że gdzie to szary i bądź tu mądry ;D )
Witam wszystkich fanów Mustanga!
Nadszedł dla mnie ten moment, że zacząłem poważnie rozglądać się za pierwszym w moim trzydziesto-paro-letnim już życiu rumakiem i jak na razie wybór padł na Mustanga 2015 V6 w automacie. Chociaż nie ukrywam, że klasyki z 67-68 też mnie bardzo kuszą!
Przeglądam aktualnie różne oferty i mam nadzieję, że już wkrótce dołącze do grona szczęśliwych posiadaczy tego pięknego auta.
Nadszedł dla mnie ten moment, że zacząłem poważnie rozglądać się za pierwszym w moim trzydziesto-paro-letnim już życiu rumakiem i jak na razie wybór padł na Mustanga 2015 V6 w automacie. Chociaż nie ukrywam, że klasyki z 67-68 też mnie bardzo kuszą!
Przeglądam aktualnie różne oferty i mam nadzieję, że już wkrótce dołącze do grona szczęśliwych posiadaczy tego pięknego auta.
-
- Model: VI generacja
- Kolor: Czerwony
Witam wszystkich.
Mam na imie Tomasz, jestem z Trójmiasta i od dwóch miesięcy jestem przeszczęśliwym i dumnym posiadaczem qnia (VI-gen).
pozdrawiam i do zobaczenia!
Mam na imie Tomasz, jestem z Trójmiasta i od dwóch miesięcy jestem przeszczęśliwym i dumnym posiadaczem qnia (VI-gen).
pozdrawiam i do zobaczenia!
- micho3
- Kolor: Zielony
Witam wszystkich.
Ja nie mogę doczekać się swojego pierwszego rumaka ale czekam z niecierpliwością, może się doczekam a może nie, trudno na 100% być teraz pewnym.
Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję.
Ja nie mogę doczekać się swojego pierwszego rumaka ale czekam z niecierpliwością, może się doczekam a może nie, trudno na 100% być teraz pewnym.
Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję.