Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: 1967 Coupe
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czerwony
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć, jestem Łukasz (30 lat) z Żagania.
Świeżo upieczony właściciel Konia w coupe z 1967 roku.
Świeżo upieczony właściciel Konia w coupe z 1967 roku.
Cześć
Po Radomiu już bryka czarny konik 3.7 Premium Pony
Pozdrawiam wszystkich - Grzesiek
Po Radomiu już bryka czarny konik 3.7 Premium Pony
Pozdrawiam wszystkich - Grzesiek
- xLewyx
- Młodszy Forumowicz
- Model: Szukam, teraz BMW
Hi!
Jestem Karol, lat 24, aktualnie z Katowic. Od jakiegoś czasu szukam samochodu daily w zastępstwie za moje dieselowskie BMW E46, od początku praktycznie rozważam coś z dużym silnikiem. Na pierwszy ogień poszukiwań poszło E38 - niestety ze względu na wiek samochodu ciężko o dobry egzemplarz w rozsądnych pieniądzach. No i tak pojawił się pomysł na Mustanga. Samo wyposażenie wnętrza pozostawia wiele do życzenia, jednak nadrabia wyglądem i osiągami, do tego zawsze gdzieś z tyłu głowy marzyłem o amerykańskiej bestii
Jak na razie będę szukał informacji na temat tego jak znaleźć dobry egzemplarz i czy decydować się na kupno na miejscu, czy sprowadzać.
Jestem Karol, lat 24, aktualnie z Katowic. Od jakiegoś czasu szukam samochodu daily w zastępstwie za moje dieselowskie BMW E46, od początku praktycznie rozważam coś z dużym silnikiem. Na pierwszy ogień poszukiwań poszło E38 - niestety ze względu na wiek samochodu ciężko o dobry egzemplarz w rozsądnych pieniądzach. No i tak pojawił się pomysł na Mustanga. Samo wyposażenie wnętrza pozostawia wiele do życzenia, jednak nadrabia wyglądem i osiągami, do tego zawsze gdzieś z tyłu głowy marzyłem o amerykańskiej bestii

Jak na razie będę szukał informacji na temat tego jak znaleźć dobry egzemplarz i czy decydować się na kupno na miejscu, czy sprowadzać.
-
- Model: Mustang GT
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czerwony
Witam serdecznie,
jestem Michał, mieszkam aktualnie w Trójmieście. Pojawiłem się tutaj głównie gdyż zainteresowałem się zakupem Forda Mustanga w wersji cabrio. Wcześniej jeździłęm i jeżdżę głównie samochodami marki Audi.
Mam nadzieję, że będziemy w stanie wspólnie z Wami tworzyć ciekawą społeczność fanów samochodu Mustang.
Pozdrawiam! Michał!
jestem Michał, mieszkam aktualnie w Trójmieście. Pojawiłem się tutaj głównie gdyż zainteresowałem się zakupem Forda Mustanga w wersji cabrio. Wcześniej jeździłęm i jeżdżę głównie samochodami marki Audi.
Mam nadzieję, że będziemy w stanie wspólnie z Wami tworzyć ciekawą społeczność fanów samochodu Mustang.
Pozdrawiam! Michał!
-
- Model: V gen
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
Cześć, Piotrek z Wrocławia. Powoli przymierzam się do nabycia Mustanga i zagoszczenia na stałe w klubie.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2005 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Wiśniowy
Witam. Pora by się przedstawić. Artur z Lublina, 32l.
Jak by ktoś potrzebował strony www to się odzywać. Konik potrzebuje owsa 

Witam serdecznie,
Jestem Oskar i kocham Mustangi
Nie tylko blachę i silnik ale cały ten kult z tym pojazdem związany (bardzo się ciesze, że istnieje coś takiego również w Polsce)
Na codzień jeżdżę po całej Polsce i nauczam fryzjerów zawodu. Niestety nie posiadam jeszcze wymarzonego Mustanga ale mam nadzieje, że pomożecie mi z tym się uporać.
Jestem Oskar i kocham Mustangi

Nie tylko blachę i silnik ale cały ten kult z tym pojazdem związany (bardzo się ciesze, że istnieje coś takiego również w Polsce)
Na codzień jeżdżę po całej Polsce i nauczam fryzjerów zawodu. Niestety nie posiadam jeszcze wymarzonego Mustanga ale mam nadzieje, że pomożecie mi z tym się uporać.
Siemka Stangi. Prosz o wsparcie
Cześć,
Mam problem z przednimi hamulcami. Podejrzewam ze to tłoczki w zaciskach. Nie odbijają do końca. Jest to możliwe? Po wymianie klocków czuć ciepełko i auto się nie toczy swobodnie. Wycieku nie ma, na wszelki wypadek uszczelniacze wymienione i jest to samo. Szukam nowych tłoczków, ale jest problem ze zdobyciem. Pomocy...
Model GT V8 4,6 2001 rok, 239 kW
Proszę o rade, albo jakieś namiary na sklep...
Dzięki
Pozdrawiam
arko_69
Mam problem z przednimi hamulcami. Podejrzewam ze to tłoczki w zaciskach. Nie odbijają do końca. Jest to możliwe? Po wymianie klocków czuć ciepełko i auto się nie toczy swobodnie. Wycieku nie ma, na wszelki wypadek uszczelniacze wymienione i jest to samo. Szukam nowych tłoczków, ale jest problem ze zdobyciem. Pomocy...

Model GT V8 4,6 2001 rok, 239 kW
Proszę o rade, albo jakieś namiary na sklep...
Dzięki
Pozdrawiam
arko_69
arko_69
-
- Forumowicz
- Model: MY 2016
- Kolor: Deep Impact Blue
@arko_69 - widocznie tłoczki nadal zbyt ciężko "chodzą". Skoro były wymieniane uszczelki tłoczka( czytaj zastosowane reperaturki zacisku, bo to i jeszcze uszczelka
zewnętrzna jest w komplecie), to same tłoczki powinny być wyczyszczone i powinny po tym chodzić MEGA lekko...
Załóż temacik w odpowiednim dziale
pzdr Nix
zewnętrzna jest w komplecie), to same tłoczki powinny być wyczyszczone i powinny po tym chodzić MEGA lekko...
Załóż temacik w odpowiednim dziale

pzdr Nix
Dzieki
Biorę to we własne ręce, bo jakoś mechaniory nie ogarniają. Dzięki, z lokum ciężko ale ogarne. Chleba nie wypiekałem
Pozdro i dziekowac jeszcze raz a info, arko_69
Biorę to we własne ręce, bo jakoś mechaniory nie ogarniają. Dzięki, z lokum ciężko ale ogarne. Chleba nie wypiekałem

arko_69
- Bogumil1992
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2008 GT manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czerwony
- Kontakt:
Hej jestem tu nowy.
Zachorowałem na mustanga. Chcę kupić mustanga 4.6 V8 najbardziej podoba mi się piąta generacja (2005-2009) i tylko manual. Odkąd się przejechałem tym autem to nie chcę nic innego. Wszystkie nowe auta to jakieś smartfony z kołami co mnie nieziemsko irytuje. Niestety wszystkie mustangi jakie spotykam są po sporym dzwonie.
Wie ktoś gdzie można znaleźć dobry egzemplarz do 50 lub 60tys zł??
Zachorowałem na mustanga. Chcę kupić mustanga 4.6 V8 najbardziej podoba mi się piąta generacja (2005-2009) i tylko manual. Odkąd się przejechałem tym autem to nie chcę nic innego. Wszystkie nowe auta to jakieś smartfony z kołami co mnie nieziemsko irytuje. Niestety wszystkie mustangi jakie spotykam są po sporym dzwonie.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: S-197
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: sonic blue
Cześć od 4 tyg. juz pojeżdzam moim konikiem w końcu po 5 mies, oczekiwania [kupno ,sprowadzenie, naprawy].Pozdrawiam wszystkich Darek Pruszcz-Gdański
- kliku
- Model: V6
- Kolor: red race
Ceść wszyskim! Piotrek 27lat Zielona Góra. Pozdro i do zobaczenia na drodze 

-
- Forumowicz
- Model: GT '14
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarno-Czarny
Witam, w skrócie Tomek Wołomin mój pierwszy acz kol wiek sądzę że nie ostatni mustang