Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
Griszaa
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Kona Blue
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam Szanowne Grono
Mam na imię Grzegorz jestem w trakcie poszukiwania Mustanga V gen. W zasadzie rocznik dowolny 2004-2014 ale nie ukrywam ze celował bym w silnik 3.7 wiec roczniki po 2010. Postanowiłem się zalogować i zasięgnąć porad od fachowców i użytkowników Mustangów.
Pozdrawiam
Mam na imię Grzegorz jestem w trakcie poszukiwania Mustanga V gen. W zasadzie rocznik dowolny 2004-2014 ale nie ukrywam ze celował bym w silnik 3.7 wiec roczniki po 2010. Postanowiłem się zalogować i zasięgnąć porad od fachowców i użytkowników Mustangów.
Pozdrawiam
- mkbdc
- Młodszy Forumowicz
- Model: Pony Package 2014
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Cześć, czy to ten GT od Wojtka?nastradamus pisze:Witam, czołem, serwus itp.
Daniel, 34 wiosny, Stang GT 2014 AT, pierwszy, własny, osobisty i na pewno nie ostatni.
Bydgoszcz/Warszawa.
Wszystkim szerokości życzę i cen PB z Wenezuli
- Poke82
- Model: Mustang gt
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Lightening blue
Witam wszystkich forumowiczów.Do zobaczenia na trasie. Pozdrowienia z Lublina.
-
kiela1981
- Model: cabrio
- Silnik: inny V8
- Kolor: apple red
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
- Kontakt:
Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum, nazywam się Rafał Kielkiewicz 37 lat zamieszkały w Pionkich . Zainteresowanie motoryzacja, obecnie jestem w poszukiwaniu mustango 69-70 cabrio.
Pozdrawiam
Jestem nowym użytkownikiem forum, nazywam się Rafał Kielkiewicz 37 lat zamieszkały w Pionkich . Zainteresowanie motoryzacja, obecnie jestem w poszukiwaniu mustango 69-70 cabrio.
Pozdrawiam
-
fudal
- Model: V gen
- Kolor: czarny
Witam,
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Mustanga 3.7 z 2014.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i fanów !!
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Mustanga 3.7 z 2014.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i fanów !!
-
KubaV8
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT/CS
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
Witam mam na imię Kuba i od 3 dni jestem posiadacz pięknego Mustanga z 2008r (Spełnione Marzenie)
Pozdrawiam wszstkich![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam wszstkich
- nastradamus
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Red Race
mkbdc pisze:Cześć, czy to ten GT od Wojtka?nastradamus pisze:Witam, czołem, serwus itp.
Daniel, 34 wiosny, Stang GT 2014 AT, pierwszy, własny, osobisty i na pewno nie ostatni.
Bydgoszcz/Warszawa.
Wszystkim szerokości życzę i cen PB z Wenezuli
Cześć, dokładnie ten
Rozumiem, że Ty również od Wojtka ?!
-
Klejnot Nilu
- Model: -
Cześć wszystkim forumowiczom,
na wstępie, nie mam jeszcze mustanga, ale nie mam wątpliwości, że w najbliższym czasie się to zmieni. Przechodząc do konkretów, wiem już jaki model chcę kupić (4-litrowy 2005-2008), w którym dziale postować pytania dotyczące pomocy w zakupie? Jeśli jest tu jakiś posiadacz w/w, który ma chwilę czasu to bardzo proszę o priv
na wstępie, nie mam jeszcze mustanga, ale nie mam wątpliwości, że w najbliższym czasie się to zmieni. Przechodząc do konkretów, wiem już jaki model chcę kupić (4-litrowy 2005-2008), w którym dziale postować pytania dotyczące pomocy w zakupie? Jeśli jest tu jakiś posiadacz w/w, który ma chwilę czasu to bardzo proszę o priv
Witam wszystkich którym serduszko szybciej bije na widok galopującego ogiera. Mam na imię Konrad i jestem mustangoholikiem.
-
rafalwloc
- Młodszy Forumowicz
- Model: s197
- Kolor: CZARNY
WItam .
Również jestem mostangoholikiem tj kolega oranx ( zaraziliśmy się wspólnie). Pozdrawiamy Rafała(groszka),którego poznaliśmy dziś osobiście we Włocławku.
Również jestem mostangoholikiem tj kolega oranx ( zaraziliśmy się wspólnie). Pozdrawiamy Rafała(groszka),którego poznaliśmy dziś osobiście we Włocławku.
-
Raidia29
- Model: gt
- Kolor: red
witam wszystkich serdecznie , mam nadzieje ,że za niedługo będę też szczęśliwym posiadaczem mustanga
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
Super , dzięki za pozdrowienia mam nadzieję że znajdziecie tutaj na forum wszystkie Odpowiedź na wasze pytania i dylematy . Życzę wam żeby wasze koniki przypłyneły w jak najlepszym stanie i żeby wam nigdy radości z ust nie ściągały.rafalwloc pisze:WItam .