hary warszawa, 35 lat
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
Witam wszystkich fanów Legendy Stanga !!
Od dłuższego czasu jestem gościem na Waszej stronie
i przyszedl czas abym sie bliżej z Wami poznał ( mam nadzieje )
ponieważ szykuje sie z zamiarem kupna Stanga 2005r V6
Mam na imie Tomasz, 26lat-mlody ale zaradny- przyszedl czas w firmie ze moge sobie pozwolic na taki samochod i mam nadzieje ze pomozecie mi w kupnie i w jak najlepszym utrzymaniu mojego wymarzonego samochodu.
Pozdrawiam !
T.
Od dłuższego czasu jestem gościem na Waszej stronie
i przyszedl czas abym sie bliżej z Wami poznał ( mam nadzieje )
ponieważ szykuje sie z zamiarem kupna Stanga 2005r V6
Mam na imie Tomasz, 26lat-mlody ale zaradny- przyszedl czas w firmie ze moge sobie pozwolic na taki samochod i mam nadzieje ze pomozecie mi w kupnie i w jak najlepszym utrzymaniu mojego wymarzonego samochodu.
Pozdrawiam !
T.
-
grzybek9997
Hejka.Od lat interesuje się Mustangami i właśnie nadszedł czas zakupu :-) Wybór padł na Mustanga GT z lat 05-07.Cały czas przeglądam ogłoszenia ale niestety u nas ciężko o taki egzemplarz jaki zapragnąłem czyli rozchodzi się o manuala i kolor black
Będe chyba sprowadzał z Usa tylko czekam na spadek waluy
Póki co użytkuje Jeepa Grand Cherokee WJ 4.7v8.Jestem zapisany do forum marki Jeep www.jeep.org.pl/forum które serdecznie polecam
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i licze na waszą pomoc.
-
brzydal777
- Model: vivaro i szukam kuca
- Silnik: inny V8
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Witam, właśnie się zarejestrowałem i grzecznie mówię Dzień Dobry!
Od 6 lat przyjaźnię się z pewnym starym koniem;) Przetrwaliśmy jakoś trudne czasy, w tym 3 lata reanimacji i teraz cieszymy się życiem, nie stroniąc od nałogów, z których najmilszym jest palenie... gumy;)) Wszystko, co istotne na nasz temat znajdziecie na stronie podanej przy moim profilu, pozdrawiam
Od 6 lat przyjaźnię się z pewnym starym koniem;) Przetrwaliśmy jakoś trudne czasy, w tym 3 lata reanimacji i teraz cieszymy się życiem, nie stroniąc od nałogów, z których najmilszym jest palenie... gumy;)) Wszystko, co istotne na nasz temat znajdziecie na stronie podanej przy moim profilu, pozdrawiam
muarah
- Alex
- Model: Roush 427R
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
- Kontakt:
Witam,pavlito pisze:Siemka wszystkim nowym![]()
Hej Alex, miło Cię widzieć w klubie (po wspólnych zdjęciach). Mam nadzieję, że swojego potworka przyprowadzisz, jak będziemy robić następny zlot.
Juz wrocilem do kraju, wiec na nastepnym zlocie bede z pewnoscia. A co do wspolnych zdjec to sa gdzies na necie, bo nie moge znalesc?:/
Pozdrawiam