Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- BaPit
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Ładne. Bardzo ładne. Witam sąsiada. Pewnie będziemy się mijać od czasu do czasuRav1978 pisze:oto moje autko

- Rav1978
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Colorado Red
Miło mi... to może jakiś spocik po okolicy? widziałem Cię kilka razy 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '13 Convertible
- Silnik: V8 5.0
Witam Wszystkich
Od poczatku grudnia ciesze sie z posiadania pieknego GT 5.0 cabrio 2013 , mam w planie kilka modow na razie wpadly nowe czarne 20' , dokladny detailing i zabezpieczenie lakieru i skory po podrozy z za wielkiej wody.
W przyszlym tygodniu przeglad startowy - plyny , oleje ,filtry , swiece , konserawcja , smarowanko , itp.
Przejechalem dopiero kilkanascie kilometrow ale jestem zachwycony , z uwagi na marna pogode na razie konik zbiera sily na sezon w cieplutkim garazu

Od poczatku grudnia ciesze sie z posiadania pieknego GT 5.0 cabrio 2013 , mam w planie kilka modow na razie wpadly nowe czarne 20' , dokladny detailing i zabezpieczenie lakieru i skory po podrozy z za wielkiej wody.
W przyszlym tygodniu przeglad startowy - plyny , oleje ,filtry , swiece , konserawcja , smarowanko , itp.
Przejechalem dopiero kilkanascie kilometrow ale jestem zachwycony , z uwagi na marna pogode na razie konik zbiera sily na sezon w cieplutkim garazu

czesc i czolem
nowy tutaj w stajni, ale szczesliwy posiadacz mustanga od 2016 roku!
cos o mnie
mam na imie Adam jestem z okolic mielca, na codzien zajmuje sie lotnictwem
(dlatego byl latwy wybor, tym bardziej ze mustangi nawiazuja do tradycji lotniczych i maja wspolna nazwe z ikona lotnictwa P-51Mustang:)
na dzien dzisiejszy moj kucyk jest w kontenerze i za niecaly miesiac napewno bedzie chcial pobrykac z innym w regionie
pozdrawiam wszystkich

nowy tutaj w stajni, ale szczesliwy posiadacz mustanga od 2016 roku!
cos o mnie

mam na imie Adam jestem z okolic mielca, na codzien zajmuje sie lotnictwem

na dzien dzisiejszy moj kucyk jest w kontenerze i za niecaly miesiac napewno bedzie chcial pobrykac z innym w regionie
pozdrawiam wszystkich

- Załączniki
-
- AW18981_01.JPG (82.05 KiB) Przejrzano 121021 razy
-
- AW18981_02.JPG (83.95 KiB) Przejrzano 121021 razy
- Ferren
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cobra '79
- Kolor: Blue
Witajcie,
Nareszcie mam czas i miejsce aby zająć się amerykańska motoryzacją która fascynuje mnie od dawna.
Myślę aby swoje umiejętności sprawdzić/podszkolić na II generacji. Co o tym myślicie, może jakieś rady?
Z mechaniką (amatorską) nie mam problemów, od zawsze na motocyklu
Nareszcie mam czas i miejsce aby zająć się amerykańska motoryzacją która fascynuje mnie od dawna.
Myślę aby swoje umiejętności sprawdzić/podszkolić na II generacji. Co o tym myślicie, może jakieś rady?
Z mechaniką (amatorską) nie mam problemów, od zawsze na motocyklu

-
- Forumowicz
- Model: 1964 1/2 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Caspian Blue
Witam wszystkich,
Po kilkumiesięcznych poszukiwaniach spełniłem swoje marzenia kupując Forda Mustanga 1964 1/2 Convertible w kolorze Caspian Blue z manualną, 3-biegową, skrzynią biegów oraz silnikiem V8 260. Auto remontowane blacharsko w US, gdzieś w latach 90, wstawione nowe podłogi. Od tego czasu trochę pojeżdzone i schowane do garażu na kilkanaście lat. Przed sprzedażą amerykanie wymienili parę elementów na nowe, między innymi zbiornik i korek wlewu paliwa, hamulce, liczniki, tylny zderzak, dashboard, zmienili olej oraz uruchomili auto. Do samochodu dostałem także nowe poszycie dachu. W chwili obecnej samochów pali i jezdzi aczkolwiek bez ssania gaśnie i zdarza mu się strzelić ogniem z gaźnika na zimnym silniku.
Wizualnie auto wygląda bardzo ładnie, ale dopiero z kilku metrów. Z bliska widać sporo odprysków i zarysowań. Moją misją będzie sprawienie, żeby wyglądało ładnie przy bezpośrednim kontakcie
Pozdrawiam z Poznania
Marcin
Po kilkumiesięcznych poszukiwaniach spełniłem swoje marzenia kupując Forda Mustanga 1964 1/2 Convertible w kolorze Caspian Blue z manualną, 3-biegową, skrzynią biegów oraz silnikiem V8 260. Auto remontowane blacharsko w US, gdzieś w latach 90, wstawione nowe podłogi. Od tego czasu trochę pojeżdzone i schowane do garażu na kilkanaście lat. Przed sprzedażą amerykanie wymienili parę elementów na nowe, między innymi zbiornik i korek wlewu paliwa, hamulce, liczniki, tylny zderzak, dashboard, zmienili olej oraz uruchomili auto. Do samochodu dostałem także nowe poszycie dachu. W chwili obecnej samochów pali i jezdzi aczkolwiek bez ssania gaśnie i zdarza mu się strzelić ogniem z gaźnika na zimnym silniku.
Wizualnie auto wygląda bardzo ładnie, ale dopiero z kilku metrów. Z bliska widać sporo odprysków i zarysowań. Moją misją będzie sprawienie, żeby wyglądało ładnie przy bezpośrednim kontakcie

Pozdrawiam z Poznania
Marcin
Witam
Krystian
mustang GT 2012
(mamy tu może jakiś czat grupowy bo mam kilka pytań a nie chcę spamować całego forum
)
Krystian
mustang GT 2012
(mamy tu może jakiś czat grupowy bo mam kilka pytań a nie chcę spamować całego forum

Cześć. Witam się 
Obecnie spokojny Leon Cupra ST. W planach GT jako spełnienie marzeń z dzieciństwa - uprzedzając pytania - tak, kończę 40 i mam kryzys

Obecnie spokojny Leon Cupra ST. W planach GT jako spełnienie marzeń z dzieciństwa - uprzedzając pytania - tak, kończę 40 i mam kryzys

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2011 GT
- Kolor: czarny
Cześć!
Przedstawiam się pod nickiem Hello
Koral pomaga spełnić moje wieloletnie marzenie. Płynie do mnie czarny 2011 GT. Jak tylko doprowadzę go do porządnego stanu to wrzucę zdjęcia.
Witaj Stajnio Mazowiecka!
Przedstawiam się pod nickiem Hello

Koral pomaga spełnić moje wieloletnie marzenie. Płynie do mnie czarny 2011 GT. Jak tylko doprowadzę go do porządnego stanu to wrzucę zdjęcia.
Witaj Stajnio Mazowiecka!
Witam serdecznie wszystkich fanów konnej jazdy,
Jestem na etapie czerpania satysfakcji z jazdy pożyczanym GT 2008r od mojego kolegi, marzę aby założyć własną stajnię, ale narazie nie mogę sobie pozwolić na zakup własnego mustanga.
Śledzę natomiast stronę MKP od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba panująca tu atmosfera.
Pozdrawiam Michał
Jestem na etapie czerpania satysfakcji z jazdy pożyczanym GT 2008r od mojego kolegi, marzę aby założyć własną stajnię, ale narazie nie mogę sobie pozwolić na zakup własnego mustanga.
Śledzę natomiast stronę MKP od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba panująca tu atmosfera.
Pozdrawiam Michał
Nowy właściciel 2.3 . Dziendobry. Decyzja zapadła odrazu po przejażdżce u dealera modelem r4 i V8.
Jestem bardzo zadowolony!
Jestem bardzo zadowolony!
-
- Model: Cupe 1969 351c
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny
Witam, mam na imię Marcin, właśnie nabyłem mustanga cupe 1969 silnik 351 c
-
- Model: 2013
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny
Czesc,
Kuba z Wrocławia,
od kilku tygodni mustang v6 2013 (czarny)
Wrzucę zdjęcie jak wymyję furę
Kuba z Wrocławia,
od kilku tygodni mustang v6 2013 (czarny)

Wrzucę zdjęcie jak wymyję furę

-
- Forumowicz
- Model: BULLITT 2008
- Kolor: highland green
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Kuba z Wrocławia ???? hmm mustang z panoramicznym dachem? manual ?