Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Cześć wszystkim!
Pierwszy konik juz jest i skradł moje serce.
Ania, 20 lat, Warszawa
Pierwszy konik juz jest i skradł moje serce.

Ania, 20 lat, Warszawa
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
- Matimoto
- Model: 3.7 v6 2013r
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Grabber Blue
Cześć wszystkim, nazywam się Mateusz, mam 22 lata i od pół roku jestem posiadaczem konika z 2013 roku. Póki co jeździłem nim po stanach, ale już jestem w Polsce, a mustek na statku także za niedługo do zobaczenia na drogach Podhala i nie tylko...
Pozdrawiam!

-
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Biały
- Kontakt:
Witajcie,
Mam na imie Piotrek i mam 24 lata. Niestety z Mustangami nie miałem w życiu zbyt wiele do czynienia chociaż mogę się pochwalić, że kierowałem nawet pięknym GT z 2015 roku.
A teraz przejdźmy do rzeczy. Założyłem profil na forum, ponieważ zajmuje się importem uszkodzonych pojazdów z USA i mam na swoim koncie kilka różnych koników więc pomyślałem, że może ktoś z forum zainteresuje się moją ofertą. Na razie tyle ...
Pozdrawiam i szerokości Panowi
Mam na imie Piotrek i mam 24 lata. Niestety z Mustangami nie miałem w życiu zbyt wiele do czynienia chociaż mogę się pochwalić, że kierowałem nawet pięknym GT z 2015 roku.
A teraz przejdźmy do rzeczy. Założyłem profil na forum, ponieważ zajmuje się importem uszkodzonych pojazdów z USA i mam na swoim koncie kilka różnych koników więc pomyślałem, że może ktoś z forum zainteresuje się moją ofertą. Na razie tyle ...
Pozdrawiam i szerokości Panowi
- Pabllo
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1969 Boss 302
- Kolor: Wimbledon White
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Wątek o który prosiłeś zrobiony, sorki że tak długo ale wakacje itp. viewtopic.php?f=186&t=14090Michał P. pisze:Pablo muszę przyznać, że wygląda to bardzo dobrzemasz więcej fotek ? Zrób wątek o swoim rumaku w dziale
Feci, quod potui, faciant meliora potentes.
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
Bez przesady... Garage Hotel ma swój klimat, dobre jedzonko, właściciele są mega i można coś ogarnąć. Fakt nie ma tam za dużo miejsca ale jakieś spotkanie na week jak najbardziej. Nie wiem tylko czy już powiększyli liczbę pokoi.Florek90 pisze:Przecież w Garage Hotel oprócz amerykańskiego wystroju nie ma nic ciekawego, wiec co tam organizować ?MAKU pisze:Witamykiedy organizujesz imprezę w garage hotel :p ?
No i witam kolegę. Nie wiem czy już przypadkiem gdzieś się nie mijaliśmy na mieście. Jak będę we Włocławku może jakoś uda nam się spotkać.
- Florek90
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang V Premium
- Kolor: Red Race
bedzin pisze:Bez przesady... Garage Hotel ma swój klimat, dobre jedzonko, właściciele są mega i można coś ogarnąć. Fakt nie ma tam za dużo miejsca ale jakieś spotkanie na week jak najbardziej. Nie wiem tylko czy już powiększyli liczbę pokoi.Florek90 pisze:Przecież w Garage Hotel oprócz amerykańskiego wystroju nie ma nic ciekawego, wiec co tam organizować ?MAKU pisze:Witamykiedy organizujesz imprezę w garage hotel :p ?
No i witam kolegę. Nie wiem czy już przypadkiem gdzieś się nie mijaliśmy na mieście. Jak będę we Włocławku może jakoś uda nam się spotkać.
Z tego co wiem to nie zwiększyli jeszcze liczby pokoi.
Na mieście raczej się nie mijaliśmy bo ja większość czasu i tak za granicą i we Włocławku rzadko ale spotkać zawsze się można jakoś

A widziałem kolegę na IX OZM w Otwocku

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang Grande 1969
- Kolor: Bialy
Ford Mustang Grande 1969 351 v8
Witam wszystkich mam na imie Krystian i wlasnie dojechal do mnie Ford Mustang Grande z 1969 V8 . Jesli macie jakis znajomych ktorzy maja czesci do tego modelu bardzo prosze o kontakt bejson1@wp.pl .
Witam wszystkich,
Michał z Radomia. Uciekam bo żonka czeka w łóżku:)
Michał z Radomia. Uciekam bo żonka czeka w łóżku:)
Mustang może być ciekawy, interesujący i jaki jeszcze Czesiu? - Zajebisty!
-
- Model: 2015
- Kolor: grafit
-
- Model: GT
- Kolor: niebieski metalik
Siemanko wszystkim !
Mam na imie Robert Opole GT v8 5.0 !! kabrio
Mam na imie Robert Opole GT v8 5.0 !! kabrio
Cześć wszystkim. Mam na imię Wojtek. Mieszkam we Wrocławiu. Na razie jestem mustangoholikiem bez własnej klaczy, ale zamierzam to zmienić w następnym tygodniu
. Stąd moje pytanie/prośba czy miałby ktoś czas zobaczyć ze mną auto, które wybrałem. Stoi w Sokołowie Podlaskim, więc zapewne najbliżej komuś ze stajni Mazowieckiej. Doradźcie również gdzie w okolicach Sokołowa Podlaskiego sprawdzić auto (diagnostyka z geometrią). Dzięki za pomoc.

- Detson
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014
- Kolor: Szary (Sterling Grey)
Najlepiej będzie jak napiszesz tutaj viewtopic.php?f=27&t=86&start=4830 o koniku które sobie upatrzyłeś.
Są bardzo duże szanse że ktoś je obejrzy i coś o nim napisze.
Są bardzo duże szanse że ktoś je obejrzy i coś o nim napisze.
- Got Blunt?
- Got Weed?
- Got Weed?