Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
samolocikkrk
- Model: 6 GEN
- Silnik: V6 3.7
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam Zarząd i Forumowiczów.
Imię me Wojtek, lat 37, z województwa śląskiego, Mustanga brak aczkolwiek jest on w gronie moich zainteresowań, czas pokaże czy będę kolejnym właścicielem VI generacji GT.
Imię me Wojtek, lat 37, z województwa śląskiego, Mustanga brak aczkolwiek jest on w gronie moich zainteresowań, czas pokaże czy będę kolejnym właścicielem VI generacji GT.
Witam wszystkich miłośników Mustangów, nazywam się Mariusz, lat 36, mieszkam w Bydgoszczy.
Pozdrawiam Serdecznie
Pozdrawiam Serdecznie
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
witamy z Bydgoszczyigus pisze:Witam wszystkich miłośników Mustangów, nazywam się Mariusz, lat 36, mieszkam w Bydgoszczy.
Pozdrawiam Serdecznie
Hej wszystkim !
Mam na imię Patryk, nie pije od... (to nie to)
A wracając do tematu Mustang zawsze był i jest moim marzeniem i mam nadzieje że w najbliższych planach będzie rzeczywistością. Jak narazię bujam się nie koniem a foką
Aktualnie namówiłem żonę na mustanga z rocznika 65-69, gdyż moja połówka zdaje sobie sprawę że uwielbiam godzinami siedzieć w warsztacie a zakup mustanga prędzej czy później stał by się rzeczywistością. Warunek mam jeden, najpierw budowa domu która jest w podstawowym stadium, potem auto.
Tak więc narazie będę oglądał Wasze projekty, uczył się, marzył i ślinił do monitora
Mam na imię Patryk, nie pije od... (to nie to)
A wracając do tematu Mustang zawsze był i jest moim marzeniem i mam nadzieje że w najbliższych planach będzie rzeczywistością. Jak narazię bujam się nie koniem a foką
Tak więc narazie będę oglądał Wasze projekty, uczył się, marzył i ślinił do monitora
Pozdrawiam, Patryk 
- Jola
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: mineral grey
Cześć
Jestem Jola z Kętrzyna mój mąż (wachacz) jest na forum i ja w końcu dołączyłam 
Witam Michal -Poznań na razie bez Mustanga
ale przyjdzie czas
, a co tam lubie whisky.
- MarcinhoSE7EN
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang VI conv.
- Kolor: biały
- Kontakt:
Siema,
Przygoda z Mustangiem zaczęła się w lutym 2016 na wakacjach w Miami, kiedy wypożyczyłem białego convertible 3.7 na czas pobytu. Co tu dużo gadać, zakochałem się w tej maszynie. Wcześniej miałem w Polsce Chevroleta Corvette C5 (2000), ale po paru latach użytkowania sprzedałem (z dużym żalem...)
Teraz też szukałem Vette C7, ale po przemyśleniu wybrałem tanszą opcję na obecną chwilę i kupiłem identyczną maszynę jaką jeździłem w USA. Obecnie czekam na transport, we wrześniu powinien być już na miejscu. Mój kolega ma firmę (USA Cars Chojnice, gorąco polecam), który sprowadził mi już kolejne auto z Ameryki (mam stamtąd Volkswagena CC 2.0 turbo z 2013 roku).
Podsumowując - Ford Mustang convertible, rocznik 2015, 3.7 benzyna (fotka z Miami, ale auto identyczne). Lepiej nie jeździć do USA, bo się wraca z dużymi wydatkami
Mam kilka pytan co do modyfikacji wydechu itp, ale to w innym dziale.
pozdro
Przygoda z Mustangiem zaczęła się w lutym 2016 na wakacjach w Miami, kiedy wypożyczyłem białego convertible 3.7 na czas pobytu. Co tu dużo gadać, zakochałem się w tej maszynie. Wcześniej miałem w Polsce Chevroleta Corvette C5 (2000), ale po paru latach użytkowania sprzedałem (z dużym żalem...)
Teraz też szukałem Vette C7, ale po przemyśleniu wybrałem tanszą opcję na obecną chwilę i kupiłem identyczną maszynę jaką jeździłem w USA. Obecnie czekam na transport, we wrześniu powinien być już na miejscu. Mój kolega ma firmę (USA Cars Chojnice, gorąco polecam), który sprowadził mi już kolejne auto z Ameryki (mam stamtąd Volkswagena CC 2.0 turbo z 2013 roku).
Podsumowując - Ford Mustang convertible, rocznik 2015, 3.7 benzyna (fotka z Miami, ale auto identyczne). Lepiej nie jeździć do USA, bo się wraca z dużymi wydatkami
Mam kilka pytan co do modyfikacji wydechu itp, ale to w innym dziale.
pozdro
I don't play against a particular team. I play against the idea of losing - Eric 'The King" Cantona
- Detson
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014
- Kolor: Szary (Sterling Grey)
Nie ma co się dziwić, przecież:

I tak samo są tam spotykane. U nas więcej jak 4 Mustangi razem to już na pewno jakiś mały zlot, tam nikogo to nie dziwi.

I tak samo są tam spotykane. U nas więcej jak 4 Mustangi razem to już na pewno jakiś mały zlot, tam nikogo to nie dziwi.
- Got Blunt?
- Got Weed?
- Got Weed?
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć Bodek - gratuluję decyzji!
Wpadnij na jakiś mityng z Wielkopolanami, albo ogólnopolski (w najbliższym czasie Karpacz - znajdziesz info na forum).
Wpadnij na jakiś mityng z Wielkopolanami, albo ogólnopolski (w najbliższym czasie Karpacz - znajdziesz info na forum).
Dzięki za zaproszenie.
Na pewno skorzystam i już się ciszę bo poznam na pewno ciekawych i nietuzinkowych ludzi a to dzisiaj rzadkość.
Pzdr.
BODEK
Na pewno skorzystam i już się ciszę bo poznam na pewno ciekawych i nietuzinkowych ludzi a to dzisiaj rzadkość.
Pzdr.
BODEK
Hej Jarek z Wlkp. Lat trzydzieści z hakiem
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Od ponad 10 lat posiadacz Forda Cougara 2.5 V6 2001r(zostaje nadal). Mimo iż większość znajomych odciąga mnie od tego pomysłu jednak nie chcę Mercedesa BMW czy VW. Moim cichym marzeniem był zawsze Mustang a od momentu gdy pojawiła się piąta generacja już wiedziałem że to jest ten jedyny. Myślę że w końcu trafię tego jedynego. Kolejna okazja w najbliższą niedzielę 
- CzarnyGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1970 Torino GT
- Kolor: Dark Ivy Green Metallic
- Kontakt:
Witam wszystkich , niestety nie posiadam jeszcze Mustanga ale nigdy nic nie wiadomo. Zawsze marzyłem o amerykańskim krążowniku aż wreszcie marzenie się spełniło.. Od niedawna jestem posiadaczem 1970 Ford Torino GT. Wiem ze to nie Mustang ale tez Ford
Mam nadzieje ze uda nam się kiedyś gdzieś spotkać na jakimś zlocie
Pozdrawiam,
Andrzej
Mam nadzieje ze uda nam się kiedyś gdzieś spotkać na jakimś zlocie
Pozdrawiam,
Andrzej
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Czy to ten z avatara ?
Ostatnio zmieniony 2016-08-23, 12:08 przez Przemek64, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;