Paweł, Gdańsk, od niedawna jestem zakochany w Mustangach, a dziś zamówiłem 5.0 GT. Niestety odbiór dopiero pod koniec wakacji

To będzie najdłuższe 9 miesięcy mojego życia.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
też mi się tak wydawało, ale najgorszy jest pierwszy miesiąc. Zanim się obejrzałam minęło 5 msc. od zamówienia, zostało jeszcze tylko 3/4piotrow pisze:To będzie najdłuższe 9 miesięcy mojego życia.
A najważniejszego, czyli samochodu?bigul pisze:Jak będzie czas to kiedyś postaram się bardziej dokładnie opisać tę historię, tym bardziej, że jestem w posiadaniu wszystkich dokumentów z tamtych lat od papierów z produkcji po papiery z podróży statkiem, odbioru w Niemczech i potem rejestracji w Polsce
tak -czekamy na historię...Witek pisze:A najważniejszego, czyli samochodu?bigul pisze:Jak będzie czas to kiedyś postaram się bardziej dokładnie opisać tę historię, tym bardziej, że jestem w posiadaniu wszystkich dokumentów z tamtych lat od papierów z produkcji po papiery z podróży statkiem, odbioru w Niemczech i potem rejestracji w Polsce
Witaj, podziel się historią
Może to ten Mustang którego Piotr kończy,jego był sprowadzony w tamtych latachbigul pisze:Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga GT 2015, auto odebrałem we wtorek (24.11.2015) w Chorzowskim salonie.
Czemu Mustang? Mój dziadek jako jeden z pierwszy w Polsce sprowadził Mustanga z USA na staku Batory.
Był to rok 1967, i była to nie lada gratka posiadać Amerykańską (jeszcze wtedy nie legendę lecz coś niesamowicie porządanego) na ziemiach zza żelaznej kurtyny.
I tak oto historia jakby nie patrzeć w pewien sposób zatoczyła koło
Jak będzie czas to kiedyś postaram się bardziej dokładnie opisać tę historię, tym bardziej, że jestem w posiadaniu wszystkich dokumentów z tamtych lat od papierów z produkcji po papiery z podróży statkiem, odbioru w Niemczech i potem rejestracji w Polsce