Witam kolegę z mojego miasta, pochwal się w dziale galeria swoim konikiempkomp pisze:Witam wszystkich miłośników MUSTANGÓW. Jestem szczęściarzem który osiągną swój cel w postaci mustanga 2010. Co prawda w podstawowej wersji, ale i tak jestem szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkich
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Witam wszystkich
-
strefe
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czerwona czerwień
Re: Witam wszystkich
Kolejny Mustang w Koninie - świetnie - pozdrawiamWitek pisze:Witam kolegę z mojego miasta, pochwal się w dziale galeria swoim konikiempkomp pisze:Witam wszystkich miłośników MUSTANGÓW. Jestem szczęściarzem który osiągną swój cel w postaci mustanga 2010. Co prawda w podstawowej wersji, ale i tak jestem szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkich
-
darek e36
- Młodszy Forumowicz
- Model: mk4
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: laser red
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam Wszystkich
Jestem Darek i mieszkam w okolicach Konina. Od niedawna [ 2 miesięcy ] jestem posiadaczem Mustanga SN 95 i po maleńku doprowadzam go do należytego stanu.Pozdrawiam 
Paweł 26 lat, warszawa
Szukam swojego 1-szego mustanga. Chcę spełnić marzenie z dzieciństwa. Pomożecie ? Mój budżet do 40tyś... Z pewnością gdy już kupię, będę miał ten 1-erwszy model do końca życia 
- swiadeka
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bordowy i białe pasy
ludi0089,
Zmieścisz się w tym budżecie. Szukaj swojego stanga i witamy na pokładzie
pzdr
Zmieścisz się w tym budżecie. Szukaj swojego stanga i witamy na pokładzie
pzdr
Arek
Cześć! Jestem Hania i jestem tutaj, żeby poznać drugą wielką miłość mojego męża 
-
Pierzasty
- Młodszy Forumowicz
- Model: S197
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Szary
Witam wszystkich i kazdego z osobna . Piotr z okolic Poznania. Od niedawna jestem posiadaczem "kuca" v6 3.7 . Narazia jest "ranny" . Ale mam ndzieje szybko go uzdrowic . Pozdrawiam wszystkich
-
MustangRybnik
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Błękitny
Pretender pisze:Witam,
Jestem szczęśliwym posiadaczem od roku Mustanga GT 2007.
Mieszkam w Rybniku, ale dużo jeżdżę po całym kraju.
Pozdrawiam!
Witam.
Chyba mijałem ostatnio kolegę na A1 w stronę Świerklan.
Witam wszystkich jestem Bartek. Nie mam co prawda Mustanga, ale od zawsze podziwiam te piękne auta. Aktualnie posiadam Chryslera 300M więc coś tam amerykańskiego we mnie drzemie
Pozdrawiam serdecznie z Ustki.
- macek25
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '17
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Witam mam na imię Piotr.Pochodze z Białogardu.
Nie posiadam jak narazie swojego konia ale powoli przymierzam sie do kupna
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych
Nie posiadam jak narazie swojego konia ale powoli przymierzam sie do kupna
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych
-
marcin_dorian
- Model: grande coupe
- Silnik: inny V8
- Kolor: marron
Witam wszystkich miłośników forda mustanga. Wiele lat marzyłem żeby mieć starego mustanga. marzenie się spełniło miesiąc temu. mam go w garażyku. jest cudowny. wymarzony i w dobrej kondycji. wkleję przy okazji jakąś fotkę. jest to 1972 rok.silnik V8 5,7.132KW. wersja grande coupe.100% oryginał. ja mam 34 lata. od zawsze moją pasją były samochody, majsterkowanie itp.
Cieszę się że będę mógł dzielić się, radzić się lub dawać rady innym na tym forum. niestety dużo pracuję i to za granicą. ale będę się starał regularnie odwiedzać forum.
Na razie pozdrawiam wszystkich użytkowników. Marcin
Cieszę się że będę mógł dzielić się, radzić się lub dawać rady innym na tym forum. niestety dużo pracuję i to za granicą. ale będę się starał regularnie odwiedzać forum.
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Czy to ten ze Szczecina?marcin_dorian pisze:Witam wszystkich miłośników forda mustanga. Wiele lat marzyłem żeby mieć starego mustanga. marzenie się spełniło miesiąc temu. mam go w garażyku. jest cudowny. wymarzony i w dobrej kondycji. wkleję przy okazji jakąś fotkę. jest to 1972 rok.silnik V8 5,7.132KW. wersja grande coupe.100% oryginał. ja mam 34 lata. od zawsze moją pasją były samochody, majsterkowanie itp.
Jeśli tak to ja się na niego szykowałem
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam wszystkich ze stada Mustanga
Jestem nowa, więc wypadałoby się przywitać. Nazywam się Maya i co najważniejsze na tym forum, od niedawna jestem właścicielką pięknego, białego Forda Mustanga 4.6 GT California Special z 2008 roku.
Na samą myśl o nim mam objawy zakochania: ogromny uśmiech na twarzy, motyle w brzuchu i pokłady pozytywnej ekscytacji!
Możecie być pewni, że ten rumak trafił w dobre ręce. Nie obca jest mi adrenalina towarzysząca jeździe torowej, a pedał gazu wciśnięty w podłogę to u mnie nie pierwszyzna.
Na dowód tego, że w moich żyłach płynie benzyna, a motoryzacja to moja wielka pasja jest fakt, że obecnie jestem posiadaczką trzech cudownych aut (w tym właśnie świeżo kupionego ogiera), o które dbam jakby to były moje dzieci i wydaje na nie więcej niż na samą siebie
Na co dzień jestem studentką SGGW w Warszawie i początkującą fotomodelką.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie i mojego konia z otwartymi rękoma
Jestem nowa, więc wypadałoby się przywitać. Nazywam się Maya i co najważniejsze na tym forum, od niedawna jestem właścicielką pięknego, białego Forda Mustanga 4.6 GT California Special z 2008 roku.
Możecie być pewni, że ten rumak trafił w dobre ręce. Nie obca jest mi adrenalina towarzysząca jeździe torowej, a pedał gazu wciśnięty w podłogę to u mnie nie pierwszyzna.
Na co dzień jestem studentką SGGW w Warszawie i początkującą fotomodelką.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie i mojego konia z otwartymi rękoma
Ulala "Na co dzień jestem studentką SGGW w Warszawie i początkującą fotomodelką. "
Adam_Ch zapoznaj się z Mają to może będziecie razem na uczelnie jeździć:)
Dlaczego ja nie mieszkam w stolicy
Witamy serdecznie
Adam_Ch zapoznaj się z Mają to może będziecie razem na uczelnie jeździć:)
Dlaczego ja nie mieszkam w stolicy
Witamy serdecznie