Póki co bez Mustanga, obecnie śmigam na 2 kółkach (Triumph Sprint GT), ale powoli dojrzewa we mnie myśl o zmianie zabawki i powrotu do fajnych 4 kółek

Pozdrawiam.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Witamy, powiedz żonie że to samochód rodzinny. Poniżej dowód baza isofix do siodełka dziecięcego.mackiavelli pisze:... Muszę przekonać żonę, a wiem, że wystarczy jej krótkie spotkanie z Mustangiem
Hej Krzysiek,mackiavelli pisze:Witam Wszystkich
Krzysiek z okolic Rybnika. 31 lat.
Na razie bez swojego Mustanga. Dom wybudowałem, syna spłodziłem, drzewo posadziłem to przyszedł i czas na spełnienie marzenia .
Szukam dla siebie Mustanga z lat 2011 - 2013. Na razie czytam i dokształcam się.
Gdyby w moich okolicach był jakiś posiadacz Mustanga z roczników, o których wspomniałem byłbym bardzo wdzięczny za kontakt.
Muszę przekonać żonę, a wiem, że wystarczy jej krótkie spotkanie z Mustangiem
Witajcie koledzyElegancki pisze:Witam wszystkich, Jestem z Ponania, posiadam mustanga 2012 oraz 65 rok .
No cześć, chyba mieliśmy okazję pogadać na zlocie pod Kometą - ja w białym coupe w czarne pasyErnie pisze:Siema!!!! WG(Warszawski Gangster)a tak poważnie Arnold , okolice Garwolina. Białe Cabrio 4.0 v6.