Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam, zaglądałam do was, ale anonimowo. Przyszedł czas się zarejestrować 

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Witajcie nowi forumowicze!
Dobrze by było gdybyście w swoim profilu dodali info skąd jesteście. jak macie już wymarzone konie, to wrzućcie zdjęcia do galerii.
Dobrze by było gdybyście w swoim profilu dodali info skąd jesteście. jak macie już wymarzone konie, to wrzućcie zdjęcia do galerii.

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
Witam wszystkich,
nie posiadam co prawda Mustanga ale od zawsze podoba mi się I gen V8 i będę dążył do zakupu takiego
pozdrawiam wszystkich zgredzik105
nie posiadam co prawda Mustanga ale od zawsze podoba mi się I gen V8 i będę dążył do zakupu takiego

pozdrawiam wszystkich zgredzik105
Witam wszystkich!Przed chwilą się tu zarejestrowałem i zaczynam lekturę forum(forum przeglądam od około pół roku).Od pewnego czasu interesuję się amerykańską motoryzacją,a w szczególności Mustangiem.Jak na razie nie posiadam własnego stanga z kilku powodów,ale w przyszłości zapewne tak.
Pozdrawiam Pio.
Pozdrawiam Pio.
Nie wystarczy benzyna we krwi,trzeba mieć też olej w głowie
Witam wszystkich posiadaczy koników i nie tylko
Od ponad roku przymierzam się do zakupu wymarzonego samochodu, początkowo miał to być GT z 2013, jednak mój obecny samochód jest wystarczająco mocny i komfortowy. Dlatego wybór padł na I generacje mustanga. Mam nadzieję że pomożecie mi w wyborze odpowiedniego modelu oraz jego późniejszego restaurowania.
Pozdrawiam z południa

Od ponad roku przymierzam się do zakupu wymarzonego samochodu, początkowo miał to być GT z 2013, jednak mój obecny samochód jest wystarczająco mocny i komfortowy. Dlatego wybór padł na I generacje mustanga. Mam nadzieję że pomożecie mi w wyborze odpowiedniego modelu oraz jego późniejszego restaurowania.
Pozdrawiam z południa

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2005 V6
- Kolor: Bordowy+białe pasy
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie! Już mogę oficjalnie się przywitać gdyż od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga 2005 V6
Jak znajdę trochę czasu to założę swój temat i powrzucam kilka fotek, chociaż auto raczej będzie znane gdyż kupiłem je od przemo218 - auto które należało kiedyś do Stacha.
Pozdrawiam,
p0ncur

Pozdrawiam,
p0ncur
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 289 1965rok
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Witam serdecznie. Mam na imię Jarek. Moją pasją są samochody. Obecnie wraz z synem próbuję swoich sił w zakresie zakończenia odbudowy Forda Mustanga z 1965roku. Liczę na pomoc kolegów z Forum 

- Andrzej
- Młodszy Forumowicz
- Model: Boss 302
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Biały
Witam Wszystkich,
Jestem Andrzej z Rudy Śląskiej.
Posiadam Mustanga BOSS 302 który nabyłem dzięki koledze Andrzejowi z klubu pod nikiem "MAX"
Mam nadzieję że spotkamy się na tegorocznym MR
Pozdrawiam
Posiadam Mustanga BOSS 302 który nabyłem dzięki koledze Andrzejowi z klubu pod nikiem "MAX"
Pozdrawiam
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Witamy Andrzeja w pozytywnie zaktrenconym klubie
Dawaj foty tego wyjątkowego Qunia

Dawaj foty tego wyjątkowego Qunia

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- barteke
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Premium
- Kolor: Candy Red
Ach to ten piękny biały... To przez Ciebie nam spocik pod Krakowem nie wyszedł bo za szybko kupiłeś...Andrzej pisze:Witam Wszystkich,
Pozdrawiam

A tak poważnie to gratulacje i powitać

Witam wszystkich klubowiczów oraz miłośników..
Witam Wszystkich Klubowiczów oraz Miłośników.. Miło mi poinformować że zostałem właśnie posiadaczem pięknego Shelby GT500..
A zaczęło się to m.in. dzięki Mustang Race który odbył się w tamtym roku. Usłyszałem o tym w tv, po czym wsiadłem w samochód i podjechałem do Katowic gdzie spotykaliście się na obiedzie w Jeffsie.. Wyczułem niesamowitą atmosferę która była między wami. I pomimo że nie byłem jeszcze posiadaczem Mustanga (a miałem już od kilku lat takie plany) poczułem się jak w rodzinie. Ludzie byli bardzo otwarci na rozmowy, porady a przecież byłem dla nich obcą osobą.. szczególne pozdrowienia dla Mikołaja i Spontana za kilka wskazówek i miłą rozmowę..
I wziąłem się do roboty i dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Shleby i chciałbym należeć do klubowiczów aby może kiedyś tak jak jak zarazić kolejnego fana motoryzacji..
Pozdrawiam i mam nadzieję że zobaczymy się niedługo na zlocie..
A zaczęło się to m.in. dzięki Mustang Race który odbył się w tamtym roku. Usłyszałem o tym w tv, po czym wsiadłem w samochód i podjechałem do Katowic gdzie spotykaliście się na obiedzie w Jeffsie.. Wyczułem niesamowitą atmosferę która była między wami. I pomimo że nie byłem jeszcze posiadaczem Mustanga (a miałem już od kilku lat takie plany) poczułem się jak w rodzinie. Ludzie byli bardzo otwarci na rozmowy, porady a przecież byłem dla nich obcą osobą.. szczególne pozdrowienia dla Mikołaja i Spontana za kilka wskazówek i miłą rozmowę..
I wziąłem się do roboty i dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Shleby i chciałbym należeć do klubowiczów aby może kiedyś tak jak jak zarazić kolejnego fana motoryzacji..
Pozdrawiam i mam nadzieję że zobaczymy się niedługo na zlocie..
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
Witamy Witamy, ciesze sie ze udalo nam sie ciebie zarazic ta choroba 
ale uwazaj, to bedzie postepowalo!!

ale uwazaj, to bedzie postepowalo!!
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam wszystkich,
Mustanga mam już od jakiegoś czasu natomiast dopiero teraz zdecydowałem się, że poudzielam się nieco na forum - miło znaleźć się wśród ludzi którzy znają odpowiedź na magiczne pytanie "po co ci taki samochód???"
. Pozdrawiam serdecznie.
Mustanga mam już od jakiegoś czasu natomiast dopiero teraz zdecydowałem się, że poudzielam się nieco na forum - miło znaleźć się wśród ludzi którzy znają odpowiedź na magiczne pytanie "po co ci taki samochód???"

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Hejka Ginat i Huzar!

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691