To witam krajanapocker pisze:adriank9,wydaje mi sie ze mojego Mustanga mozesz znac..Jestem z Tarnowa i w Tarnowie go kupilem,nie jestem pewien czy nie od Twojego kolegi..

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
To witam krajanapocker pisze:adriank9,wydaje mi sie ze mojego Mustanga mozesz znac..Jestem z Tarnowa i w Tarnowie go kupilem,nie jestem pewien czy nie od Twojego kolegi..
Na codzien smigam po Tarnowie czarnym Ramem,mrugnij swiatlami jak mnie zobaczysz..barteke pisze:To witam krajanapocker pisze:adriank9,wydaje mi sie ze mojego Mustanga mozesz znac..Jestem z Tarnowa i w Tarnowie go kupilem,nie jestem pewien czy nie od Twojego kolegi..ja co prawda osiadłem już w Krakowie na stałe ale korzonki zostały i w Tarnowie bywam, może się gdzieś miniemy
aaaa czyli doszło do zamianypocker pisze:adriank9,wydaje mi sie ze mojego Mustanga mozesz znac..Jestem z Tarnowa i w Tarnowie go kupilem,nie jestem pewien czy nie od Twojego kolegi..
Też mam taką nadzieję i bardzo w to wierzę, bo egzemplarz jest wybitnie zadbany na tle tzw. "rynku". Na prostej jest trudno ogarnąć jak się da ostrzej w palnik. Na cięcie zakrętów jest na razie zdecydowanie za wcześniemike83 pisze:Witaj , mam nadzieje że będzie ci dobrze służył i się słuchał na zakrętach